Babypark Giftbox

11 Resultaten
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Ringrammelaar

  De schattige Nijntje Green Knit Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  8,95

  7,61

 • Quick view

  Nijntje Rammelaar Met Bijtring

  De Nijntje Rammelaar Met Bijtring zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en kauwt. Het vrolijke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  5,99
 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Curduroy Sparkle Knuffel 23 cm

  Deze schattige Nijntje Curduroy Sparkle Knuffel 23 cm is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook leuk als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  22,95
 • Quick view

  Nijntje 3 Fases Bijtring

  Dit Nijntje 3 Fases Bijtring geeft je kindje verzachting aan het tandvlees bij doorkomende tandjes. Het speeltje kan in de koelkast worden bewaard en is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.

  Normale prijs: 4,19

  Special Price 3,99

 • Quick view

  Nijntje Green Knit Giftset

  De Nijntje Green Knit Giftset bestaat uit een knuffel, klein knuffeldoekje en een rammelaar. Deze knuffels zijn verpakt in een leuke giftbox en leuk om het als cadeau weg te geven. De knuffeltjes zijn wasbaar.

  24,95

  19,95

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Giftset Roze

  De Nijntje Baby Rib Giftset Roze bestaat uit een knuffel, klein knuffeldoekje en een rammelaar. Deze knuffels zijn verpakt in een leuke giftbox en daarom leuk om het als cadeau weg te geven. De knuffeltjes zijn wasbaar.

  24,95

  17,99

 • Quick view

  Nijntje Ditsy Knuffel 23 cm

  Deze Nijntje Ditsy Knuffel 23 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  24,95
 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Giftset

  De Nijntje Fun At Sea Giftset bestaat uit een knuffel, klein knuffeldoekje en een rammelaar. Deze knuffels zijn verpakt in een leuke giftbox. De fun at sea giftset is geschikt voor zowel jongens als meisjes.

  24,95

  19,95

 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Speelbal

  De Nijntje Fun At Sea Speelbal is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. De speelbal is geschikt vanaf de geboorte en wasbaar op 30 graden. Voorzien van labeltjes.

  8,95

  7,61

 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Snuffie Terry Knuffel Cream

  Deze mooie Nijntje Snuffie Terry Knuffel Cream is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. Het schattige hondje kan ook leuk als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.

  31,95

  21,95

 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Snuffie Teddy Knuffel 21 cm

  Deze mooie Nijntje Snuffie Teddy Knuffel 21 cm is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. Het schattige vriendje van Nijntje kan ook leuk als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  24,95
11 Resultaten
Trustpilot