Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Stoomsterilisator

Voor het steriliseren van jouw flesjes en andere benodigdheden voor de voeding zoals borstkolven, speentjes e.d. kun je een stoomsterilisator gebruiken. Deze zet je vaak in de magnetron met een laagje water dat de inhoud vervolgens steriliseert door gebruik te maken van stoom. Bij Babypark heb je daarvoor keuze uit verschillende artikelen. Heb je geen magnetron of wil je een op zichzelf staand product voor het steriliseren van flesjes? Ook daar hebben we een geschikt product voor. Waar de keuze ook op valt, je bestel het altijd tegen de scherpste prijzen bij Babypark.

Lees meer...

Assortiment stoomsterilisators

In het assortiment van Babypark voeren we enkel A-merken dus ook op het gebied van stoomsterilisators vind je bij ons enkel de beste kwaliteit. De Difrax is bijvoorbeeld geschikt voor de magnetron (800 watt) en heeft een aparte aansluiting voor het reinigen van de borstkolf melkslang. De opvallende print op de deksel heeft ook een opvallende functie. Verandert de kleur in rode tinten dan is het te heet om met handen aan te pakken. De sterilisator biedt plaats voor de bekende en in Nederland zeer populaire S-flessen van het merk. Je kunt er vier van plaatsen tezamen met (fop)spenen, borstkolf onderdelen en accessoires.

Bestellen stoomsterilisators

Bekijk al onze stoomsterilisators in onze webshop. Door de modellen aan te vinken die jouw interesse hebben, kun je ze onderling met elkaar vergelijken in een vergelijkingstabel. Bestel je voor 20:00 uur op een werkdag dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Of kom naar een van onze megastores in Nederland om daar het assortiment te bekijken.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

 • Dr. Brown's Elektrische Stoomsterilisator
  Waardering:
  80%
  119,99
 • Babymoov Turbo Steam+ 2-in-1 Sterilisator
  Waardering:
  100%
  76,90 51,92
 • Filteren

  4 producten

  Oval loader