Slaap lekker onder een Polydaun dekbed

 

Voor alle seizoenen
Een dekbed is heerlijk om onder te slapen, zowel ‘s zomers als ’s winters, tenminste als je een vierseizoenen dekbed hebt. De Polydaun dekbedden zijn geschikt voor alle seizoenen, omdat je de dekbedden kunt scheiden en samenvoegen door middel van handige lusjes.

Lees meer...

 

Antiallergisch
Veel kinderen in Nederland zijn allergisch of hebben astma. Dan is het heel belangrijk om een antiallergisch dekbed aan te schaffen. De dekbedden van Polydaun zijn antiallergisch en ook nog eens stof en reukvrij. Je kleintje zal heerlijk slapen, zonder nies- of hoestbuien. De dekbedden van Polydaun zijn geschikt voor peuters, kleuters, kinderen en tieners. Je kunt er dus lang plezier van hebben.

 

Polydaun & Babypark.nl
Op Babypark.nl kun je de Polydaun dekbedden online kopen. Kies uit de verschillende groottes en uitvoeringen die passen bij het bed van je kind. Ook vind je vaak een aanbieding voor een dekbed van Polydaun op Babypark.nl. Bijvoorbeeld in combinatie met een leuk, fris dekbedovertrek. Slaap lekker!

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Polydaun Kinderstartersset Charly 4 Seizoenen 140 x 200 cm

  Met Polydaun Kinderstartersset Charly 4 Seizoenen 140 x 200 cm kan ieder kind zo naar het grote bed. De set bestaat namelijk uit een hoofdkussen en een 4 seizoenen dekbed. Gemaakt van kwalitatief zacht materiaal.
  79,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Pimpernel 4-Seizoenen

  Het Polydaun Dekbed Pimpernel 4-Seizoenen is een soepel en luchtig dekbed wat beschikt over een optimale temperatuurregeling. Het is een anti-allergisch dekbed wat wasbaar is in de wasmachine.
  89,-
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Joepi 4-Seizoenen

  Het Polydaun Dekbed Joepi 4-Seizoenen is van katoen en is van het merk Polydaun en is geschikt voor het zomerseizoen. Het is een erg soepel dekbed en is wasbaar op 60 graden in de wasmachine.
  69,95
 • + Gratis kussen
  Quick view

  Polydaun Dekbed Lotus 4-Seizoenen

  Het Polydaun Dekbed Lotus 4 Seizoenen is een lekker zacht en kan het hele jaar door gebruikt worden. Het dekbed kan door middel van drukknooplustjes aan elkaar vastgemaakt worden.
  169,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Joepi Enkel

  Het Polydaun Dekbed Joepi Enkel is van katoen en is van het merk Polydaun en is geschikt voor het zomerseizoen. Het is een erg soepel dekbed en is wasbaar op 60 graden in de wasmachine.
  39,95
 • Quick view

  Polydaun Zomerdekbed Katoen Enkel

  Het Polydaun Zomerdekbed Katoen Enkel is een zeer ventilerend zomerdekbed wat bestaat uit 100% katoen. Dit zorgt voor koel en comfortabel slapen tijdens warme zomernachten.
  34,95
 • Quick view

  Juniorpark Kinderkussen Basic Wit 55 x 65 cm

  Het Juniorpark Kinderkussen Basic Wit is een erg comfortabel en anti-allergisch kussen met veerkrachtig materiaal. Het kussen is wasbaar in de wasmachine en te drogen in de droger.
  14,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Lunta 4-Seizoenen

  Het Polydaun Dekbed Lunta 4-Seizoenen is een ganzendonzen dekbed van topkwaliteit. Het voordeel van dit dekbed is dat je het zelf kan wassen, daarmee maakt dit dekbed onderscheid van de andere donsdekbedden.
  192,88
 • Quick view

  Polydaun Zomerdekbed Bamboe Enkel 140 x 200 cm

  Het Polydaun Zomerdekbed Bamboe Enkel 140 x 200 cm wat is gevuld met bamboe is uiterst geschikt voor warme nachten. De toevoeging van aloë vera maakt dit dekbed extra luxe. Dit dekbed is wasbaar in de wasmachine.
  49,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Micky 4-Seizoenen 120 x 150 cm

  Het Polydaun Dekbed Micky 4-Seizoenen 120 x 150 cm is een dekbed wat door middel van de Isocraftvulling veerkrachtig blijft. En dat het dekbed gewassen kan worden in de wasmachine is een groot voordeel.
  59,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Frisk Enkel 140 x 200 cm

  Het Polydaun Dekbed Frisk Enkel 140 x 200 cm is een dekbed wat door middel van de Ïsocraftvulling veerkrachtig blijft. En dat het dekbed gewassen kan worden in de wasmachine is een groot voordeel.
  34,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Frisk 4-Seizoenen 140 x 200 cm

  Het Polydaun Dekbed Frisk 4-Seizoenen 140 x 200 cm is een dekbed wat door middel van de Ïsocraftvulling veerkrachtig blijft. En dat het dekbed gewassen kan worden in de wasmachine is een groot voordeel.
  59,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Pimpernel Enkel

  Het Polydaun Dekbed Pimpernel Enkel is een soepel en luchtig dekbed wat beschikt over een optimale temperatuurregeling. Het is een anti-allergisch dekbed wat wasbaar is in de wasmachine.
  54,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Elke 4-Seizoenen 140 x 200 cm

  Het Polydaun Dekbed Elke is comfortabel en verderlicht. Onder het dekbed wordt het lichaam goed warm gehouden. Dat het dekbed gewassen kan worden in de wasmachine is een groot voordeel.
  119,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Pura 4-Seizoenen

  Wollig, zacht en fris, dat Polydaun Dekbed Pura 4-Seizoenen. Het houdt het lichaam warm in de winter en in de zomer lekker koel. Dat het dekbed wasbaar is in de wasmachine is een groot voordeel.
  115,90
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Elke Enkel 140 x 200 cm

  Het Polydaun Dekbed Elke is comfortabel en verderlicht. Onder het dekbed wordt het lichaam goed warm gehouden. Dat het dekbed gewassen kan worden in de wasmachine is een groot voordeel.
  69,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Lotus 1000 Gram

  Het Polydaun Hoofdkussen Lotus 1000 Gram heeft een optimale vochtregulatie en ventilatie. Het anti-allergische kussen is voorzien van 100% lyoccell tijk en is navulbaar. Uiteraard is het wasbaar in de wasmachine.
  42,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Pura

  Polydaun Hoofdkussen Pura is comfortabel en verderlicht. Het zorgt ervoor dat je hoofd erg comfortabel ligt. Het voordeel van dit dekbed is dat het wasbaar is in de wasmachine en koud te drogen in de droogtrommel.
  42,95
 • Quick view

  Juniorpark Kinderkussen Ventilerend 65 x 55 cm

  Het Juniorpark Kinderkussen Ventilerend 65 x 55 cm is een lekker zacht kussen wat is gevuld met Isocraft. Dit kussen heeft een 3D-ventilatie mesh tijk wat luchtdoorlatend is. Het is een kussen wat wasbaar is in de wasmachine.
  19,90
19 Resultaten