Polydaun dekbedden kinderkamer

Een dekbed van Polydaun voelt heel comfortabel aan. Wij verkopen Polydaun dekbedden voor kinderen van alle leeftijden, voor elk seizoen. In ons assortiment vind je vaak ook 4-seizoenendekbedden van Polydaun. Deze dekbedden bestaan uit meer dan één onderdeel. In de winter is het dekbed volledig te gebruiken, in andere seizoenen kun je één onderdeel erafhalen. Veel Polydaun dekbedden zijn prima uit te wassen in de wasmachine, soms zelfs op maximaal 60 graden.

Lees meer...

Een Polydaun dekbed voor iedereen

Van Polydaun zijn dekbedden verkrijgbaar voor elk kind. Wij verkopen Polydaun dekbedden voor een kind met specifieke behoeften. Zo is er een Polydaun dekbed voor een kind met een huisstofmijtallergie of voor een kind dat soms overmatig transpireert. De collectie Polydaun dekbedden bevatten basic synthetisch materiaal of exclusief dons. Ieder dekbed uit het assortiment heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en voordelen. Bekijk onze uitgebreide productbeschrijvingen voor specifieke eigenschappen van het dekbed van Polydaun. Op deze pagina vind je ook comfortabele Polydaun hoofdkussens. Door een Polydaun dekbed te combineren met een goed, comfortabel hoofdkussen en de juiste bescherming, zorg je voor een optimaal slaapklimaat.

Over Polydaun

Polydaun is een belangrijke leverancier van kunstvezel dekbedden in de Benelux. Duurzaam en verantwoord produceren vindt Polydaun heel belangrijk. Polydaun maakt alle producten met respect voor het milieu. Onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn voor Polydaun ontoelaatbaar. Duurzaamheid en verantwoord ondernemen legt Polydaun niet alleen aan zichzelf op, maar ook aan partners en toeleveranciers waar Polydaun mee te maken heeft. Het Polydaun dekbed van jouw wensen bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
23 Resultaten
 • Quick view

  Polydaun Kinderstartersset Charly 4 Seizoenen 140 x 200 cm

  Met Polydaun Kinderstartersset Charly 4 Seizoenen 140 x 200 cm kan ieder kind zo naar het grote bed. De set bestaat namelijk uit een hoofdkussen en een 4 seizoenen dekbed. Gemaakt van kwalitatief zacht materiaal.
  84,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Pimpernel 4-Seizoenen

  Het Polydaun Dekbed Pimpernel 4-Seizoenen is een soepel en luchtig dekbed wat beschikt over een optimale temperatuurregeling. Het is een anti-allergisch dekbed wat wasbaar is in de wasmachine.
  99,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Joepi 4-Seizoenen

  Het Polydaun Dekbed Joepi 4-Seizoenen is van katoen en is van het merk Polydaun en is geschikt voor het alle seizoenen. Het is een erg soepel dekbed en is wasbaar op 60 graden in de wasmachine.
  76,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Joepi Enkel

  Het Polydaun Dekbed Joepi Enkel is van katoen en is van het merk Polydaun en is geschikt voor het zomerseizoen. Het is een erg soepel dekbed en is wasbaar op 60 graden in de wasmachine.
  43,95
 • Quick view

  Polydaun Zomerdekbed Katoen Enkel

  Het Polydaun Zomerdekbed Katoen Enkel is een zeer ventilerend zomerdekbed wat bestaat uit 100% katoen. Dit zorgt voor koel en comfortabel slapen tijdens warme zomernachten.
  39,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Micky 4-Seizoenen 120 x 150 cm

  Het Polydaun Dekbed Micky 4-Seizoenen 120 x 150 cm is een dekbed wat door middel van de Isocraftvulling veerkrachtig blijft. En dat het dekbed gewassen kan worden in de wasmachine is een groot voordeel.
  69,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Frisk 4-Seizoenen 140 x 200 cm

  Het Polydaun Dekbed Frisk 4-Seizoenen 140 x 200 cm is een dekbed wat door middel van de Ïsocraftvulling veerkrachtig blijft. En dat het dekbed gewassen kan worden in de wasmachine is een groot voordeel.

  89,95

  84,95

 • Quick view

  Polydaun Lotus Enkel Dekbed 140 x 220 cm

  Met dit heerlijke Polydaun Lotus Enkel Dekbed 140 x 220 cm geniet je iedere nacht van een perfecte nachtrust. Het 140 x 220 cm dekbed voelt luchtig aan en is zeer geschikt voor mensen met een allergie.
  114,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Lotta 4-Seizoenen

  Het Polydaun Dekbed Lotta 4-Seizoenen is een ideaal dekbed geschikt voor elk seizoen. Het dekbed beschikt over warmteklasse 4 en 3, samen warmteklasse 1. Daarnaast is het dekbed gemaakt van 100% lamswol.

  179,95

  117,95

 • Quick view

  Polydaun Zenzo Robijn Dekbed Enkel 140 x 200 cm

  Het Polydaun Zenzo Robijn Dekbed Enkel 140 x 200 cm zorgt voor een goede temperatuurregulatie van het lichaam tijdens het slapen. Het dekbed is geschikt voor in het najaar en is wasbaar in de wasmachine.
  269,95
 • Quick view

  Polydaun Liv 4-Seizoenen Dekbed

  Met dit Polydaun Liv 4-Seizoenen Dekbed geniet je ieder seizoen van een perfecte nachtrust. Het Polydaun dekbed voelt luchtig aan en is zeer geschikt voor mensen met een allergie of luchtweg aandoening.
  119,95
 • Quick view

  Polydaun Elke 4-Seizoenen Dekbed 200 x 220 cm

  Het Polydaun Elke 4-Seizoenen Dekbed 200 x 220 cm bestaat uit 2 delen die je kunt afwisselen in de zomer en het najaar. Daarnaast is het 4-seizoenen dekbed anti-allergisch en geschikt voor in de wasmachine.
  214,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Lotus 4-Seizoenen

  Het Polydaun Dekbed Lotus 4 Seizoenen is een lekker zacht en kan het hele jaar door gebruikt worden. Het dekbed kan door middel van drukknooplustjes aan elkaar vastgemaakt worden.
  194,95
 • Quick view

  Polydaun Lotus Enkel Dekbed 240 x 220 cm

  Met dit Polydaun Lotus Enkel Dekbed 240 x 220 cm geniet je iedere nacht van een perfecte nachtrust. Het 240 x 220 cm dekbed voelt luchtig aan en is zeer geschikt voor mensen met een allergie.
  194,95
 • Quick view

  Juniorpark Kinderkussen Basic Wit 55 x 65 cm

  Het Juniorpark Kinderkussen Basic Wit is een erg comfortabel en anti-allergisch kussen met veerkrachtig materiaal. Het kussen is wasbaar in de wasmachine en te drogen in de droger.
  21,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Lotus 4-Seizoenen 140 x 200 cm

  Dit Polydaun Dekbed Lotus 4-Seizoenen 140 x 200 kan het hele jaar door gebruikt worden. Het dekbed kan door middel van drukknoopjes aan elkaar vastgemaakt worden. Ook is het dekbed wasbaar in de wasmachine.
  194,95
 • Quick view

  Polydaun Zomerdekbed Bamboe Enkel 140 x 200 cm

  Het Polydaun Zomerdekbed Bamboe Enkel 140 x 200 cm wat is gevuld met bamboe is uiterst geschikt voor warme nachten. De toevoeging van aloë vera maakt dit dekbed extra luxe. Dit dekbed is wasbaar in de wasmachine.
  54,95
 • Quick view

  Juniorpark Kinderkussen Ventilerend 65 x 55 cm

  Het Juniorpark Kinderkussen Ventilerend 65 x 55 cm is een lekker zacht kussen wat is gevuld met Isocraft. Dit kussen heeft een 3D-ventilatie mesh tijk wat luchtdoorlatend is. Het is een kussen wat wasbaar is in de wasmachine.
  23,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Pimpernel Enkel

  Het Polydaun Dekbed Pimpernel Enkel is een soepel en luchtig dekbed wat beschikt over een optimale temperatuurregeling. Het is een anti-allergisch dekbed wat wasbaar is in de wasmachine.
  57,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Elke 4-Seizoenen 140 x 200 cm

  Het Polydaun Dekbed Elke is comfortabel en verderlicht. Onder het dekbed wordt het lichaam goed warm gehouden. Dat het dekbed gewassen kan worden in de wasmachine is een groot voordeel.
  144,95
 • Quick view

  Polydaun Dekbed Elke Enkel 140 x 200 cm

  Het Polydaun Dekbed Elke is comfortabel en verderlicht. Onder het dekbed wordt het lichaam goed warm gehouden. Dat het dekbed gewassen kan worden in de wasmachine is een groot voordeel.
  84,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Pura

  Polydaun Hoofdkussen Pura is comfortabel en verderlicht. Het zorgt ervoor dat je hoofd erg comfortabel ligt. Het voordeel van dit dekbed is dat het wasbaar is in de wasmachine en koud te drogen in de droogtrommel.
  54,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Lotus 1000 Gram

  Het Polydaun Hoofdkussen Lotus 1000 Gram heeft een optimale vochtregulatie en ventilatie. Het anti-allergische kussen is voorzien van 100% lyoccell tijk en is navulbaar. Uiteraard is het wasbaar in de wasmachine.
  52,95
23 Resultaten
Trustpilot