Kidsmill kapstokken kinderkamer

Maak de kinderkamer compleet met een mooie en handige kinderkamer kapstok van Kidsmill. Een Kidsmill kapstok is ideaal om bijvoorbeeld kleren of tassen aan op te hangen. Vind op deze pagina de Kidsmill kapstok van jouw wensen!

Lees meer...

Kidsmill kapstokken in allerlei formaten

Onze Kidsmill kapstokken zijn verkrijgbaar in meerdere formaten. Wil je graag ene kinderkamer kapstok van Kidsmill die zelfstandig op de grond kan staan? Of ben je op zoek naar een kinderkamer kapstok van Kidsmill die je aan de muur kunt bevestigen? Het is allemaal mogelijk. Een zelfstandige Kidsmill kapstok heeft vaak een hele leuke, speelse vormgeving. Sommige Kidsmill kapstokken zien eruit als een boom. Naast gewone Kidsmill kinderkapstokken, verkopen wij onder meer Kidsmill wandhaken waaraan je kleding of tassen kunt hangen. Deze wandhaken zijn meestal verkrijgbaar in de vorm van een dier of een dierenkop. Vrijwel alle Kidsmill kapstokken en wandhaken zijn gemaakt van hout. Dit materiaal komt extra sfeervol over.

Over Kidsmill

Met Kidsmill producten richt je met gemak een complete kinderkamer in. Wij verkopen diverse Kidsmill meubels en accessoires voor kinderen. Kidsmill is een Nederlands merk dat verkocht wordt over de hele wereld. Bij producten van Kidsmill ben je er zeker van dat ze gemaakt zijn van uitstekende kwaliteit, waardoor je lang van deze producten kunt genieten. Veiligheid is een belangrijk speerpunt van Kidsmill. De meubels van Kidsmill zijn gelakt met verf dat geen schadelijke stoffen bevat. Verder hebben Kidsmill meubels geen scherpe randen waaraan je kind zich kan bezeren. Kidsmill kinderkapstokken en andere producten van Kidsmill zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Wij vinden het belangrijk dat je zo snel mogelijk van je aankoop kunt genieten. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Kapstok Hert

  Een vrolijke accessoire om aan de muur te hangen dat is de Kidsmill kapstok in de vorm van een hert. De hertenkop is gemaakt van hoogwaardig multiplex en beschikt over voorgeboorde gaten.

  75,-

  55,-

 • Quick view

  Kidsmill Long Island Kapstok Oldlook

  Eenvoudig je kleertjes ophangen aan de Long Island kapstok. Ook te combineren met leuke decoratie items. De kapstok is gemaakt van MDF materiaal.

  32,-

  29,-

 • Quick view

  Kidsmill Brent Kapstok Mat Wit

  De Kidsmill Brent Kapstok Mat Wit is leuk te combineren met andere items voor de kinderkamer. De kapstok is eenvoudig te bevestigen en erg handig voor de kleertjes van je kindje.

  32,-

  29,-

 • Quick view

  Kidsmill Boom Kapstok

  De Kidsmill boom kapstok is een kapstok in de vorm van een boom met handige takken waar je de jassen en tassen aan kunt hangen. De kapstok is gemaakt van multiplex en makkelijk te monteren.
  69,-
4 Resultaten