Tapis Petit vloerkleden

Een Tapis Petit vloerkleed is een leuke aanvulling op de kinder- of tienerkamer. Op deze pagina tref je ons volledige assortiment Tapis Petit vloerkleden aan. Elk Tapis Petit vloerkleed ziet er even sfeervol en kleurrijk uit. Kijk eens rond op deze pagina en laat je verrassen door alle mooie ontwerpen.

Lees meer...

Tapis Petit vloerkleden in allerlei vormen

Tapis Petit vloerkleden hebben niet altijd een standaard vorm. Van Tapis Petit zijn vloerkleden in allerlei vormen verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een rond vloerkleed van Tapis Petit? Ook deze vind je meestal wel in onze webshop. Een rond vloerkleed van Tapis Petit is meestal versierd met leuke figuren of ziet er bijvoorbeeld uit als een grappige leeuwenkop. Verder verkopen wij meestal ook een Tapis Petit vloerkleed in de vorm van een dinosaurus, een bloem of een huisje. Dankzij de warme kleuren komen Tapis Petit vloerkleden extra gezellig over. Vanwege het gebruik van hoogwaardige materialen blijven Tapis Petit lang mooi en voelen deze ook heel prettig aan.

Over Tapis Petit

Onder de merknaam Tapis Petit zijn allerlei items voor baby’s en peuters en oudere kinderen verkrijgbaar. Veel Tapis Petit producten zijn leuk voor de inrichting van de kinderkamer. Het doel achter Tapis Petit is het maken van betaalbare, vrolijke en stijlvolle producten. Producten van Tapis Petit zijn gemaakt van natuurlijke wol, jute en katoen. Vaak is gebruik gemaakt van klassieke technieken als breien en weven. Het produceren van de producten gebeurt met respect voor het milieu en oog voor sociale gelijkheid en veilige werkomstandigheden. Het Tapis Petit vloerkleed van jouw wensen bestel je gemakkelijk online via onze webshop. Jouw bestelde vloerkleed van Tapis Petit bezorgen wij bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij Babypark profiteer je niet alleen van een snelle bezorgservice, maar ook van de Laagste Prijsgarantie.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Tapis Petit Semmie Vloerkleed 120 x 170 cm Dots

  Het Tapis Petit Semmie Vloerkleed 120 x 170 cm Dots zorgt voor een sfeervolle uitstraling in de baby- of kinderkamer. Het vloerkleed beschikt over een ronde vorm en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  84,95
 • Quick view

  Tapis Petit Feather Vloerkleed 140 x 70 cm

  Met het Tapis Petit Feather Vloerkleed 140 x 70 cm vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het vloerkleed is voorzien van een vrolijk ontwerp dat je leuk kan combineren met andere items.
  49,95
 • Quick view

  Tapis Petit Etnic Vloerkleed 120 x 170 cm

  Met het Tapis Petit Etnic Vloerkleed 120 x 170 cm vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het vloerkleed is voorzien van een vrolijk ontwerp dat je leuk kan combineren met andere items.
  79,95
 • Quick view

  Tapis Petit Rainbow Vloerkleed 130 x 90 cm

  Met het Tapis Petit Rainbow Vloerkleed 130 x 90 cm vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het vloerkleed is voorzien van een vrolijk ontwerp dat je leuk kan combineren met andere items.
  59,95
 • Quick view

  Tapis Petit Rug Fez Vloerkleed 120 x 160 cm

  Met het Tapis Petit Rug Fez Vloerkleed 120 x 160 cm vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het vloerkleed is voorzien van een vrolijk ontwerp dat je leuk kan combineren met andere items.
  99,95
 • Quick view

  Tapis Petit Tipi Vloerkleed 130 x 140 cm

  Met het Tapis Petit Tipi Vloerkleed 130 x 140 cm vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het vloerkleed is voorzien van een vrolijk ontwerp dat je leuk kan combineren met andere items.

  59,95

  48,50

 • Quick view

  Tapis Petit Round Vloerkleed 100 x 100 cm

  Met het Tapis Petit Round Vloerkleed 100 x 100 cm vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het vloerkleed is voorzien van een vrolijk ontwerp dat je leuk kan combineren met andere items.
  44,95
 • Quick view

  Tapis Petit Round Rug Vloerkleed 120 x 120 cm Leopard

  Het Tapis Petit Round Rug Vloerkleed 120 x 120 cm Leopard zorgt voor een sfeervolle uitstraling in de baby- of kinderkamer. Het vloerkleed beschikt over een ronde vorm en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,95
 • Quick view

  Tapis Petit Lion Vloerkleed 100 x 100 cm

  Met het Tapis Petit Lion Vloerkleed 100 x 100 cm vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het vloerkleed is voorzien van een vrolijk ontwerp dat je leuk kan combineren met andere items.
  49,95
 • Quick view

  Tapis Petit Round Rug Vloerkleed 110 x 110 cm Shark

  Het Tapis Petit Round Rug Vloerkleed 110 x 110 cm Shark zorgt voor een sfeervolle uitstraling in de baby- of kinderkamer. Het vloerkleed beschikt over een ronde vorm en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  59,95
 • Quick view

  Tapis Petit Round Anna Vloerkleed 110 x 110 cm Dots Cream

  Het Tapis Petit Round Anna Vloerkleed 110 x 110 cm Dots Cream zorgt voor een sfeervolle uitstraling in de baby- of kinderkamer. Het vloerkleed beschikt over een ronde vorm en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,95
 • Quick view

  Tapis Petit Dino Vloerkleed 80 x 150 cm

  Met het Tapis Petit Dino Vloerkleed 80 x 150 cm vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het vloerkleed is voorzien van een vrolijk ontwerp dat je leuk kan combineren met andere items.
  49,95
12 Resultaten