Cool Kids Furniture

is een trendy en praktische lijn wat onder het merk Life Time valt en het beschikt over een jongensbed en meidenbed welke beide zijn voorzien van een tentdak. De beide bedden kunnen gecombineerd worden met verschillend meubilair en textiel van Cool Kids Furniture

Lees meer...

Kwalitatief en praktisch

De Cool Kids meubels zijn hetzelfde als de meubels van Life Time en daarom vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal wat dus lang mee gaat. Het is afgewerkt in een matte witte lak wat kindvriendelijk is. Daarnaast biedt ieder meubel veel opbergruimte wat ervoor zorgt dat het een praktisch meubel is.

Lees minder...
22 Resultaten
 • Quick view

  Cool Kids Bed Wit 90 x 200 cm

  Het Cool Kids Bed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed in een origineel design. Gemaakt van mdf waardoor je er lang plezier van hebt. Het bed wordt geleverd inclusief rollattenbodem.
  342,-
 • Quick view

  Cool Kids Superhero Tipibed Wit 90 x 200 cm

  Het Cool Kids Superhero Tipibed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed met een dakje erop van de Superhero serie. Gemaakt van mdf waardoor je er lang plezier van hebt. Het bed wordt geleverd inclusief rollattenbodem.
  632,-
 • Quick view

  Cool Kids Unicorn Tipibed Wit 90 x 200 cm

  Het Cool Kids Unicorn Tipibed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed met een dakje erop van de Unicorn serie. Gemaakt van mdf waardoor je er lang plezier van hebt. Het bed wordt geleverd inclusief rollattenbodem.
  632,-
 • Quick view

  Cool Kids Bedlade Wit 90 x 200 cm

  De Cool Kids Bedlade Wit 90 x 200 cm is een uitbreiding bij het tipibed en het originele bed van dit merk. Het beschikt over twee lederen handgrepen en wieltjes waardoor het schuiven makkelijk gaat.
  216,-
 • Quick view

  Cool Kids Boekenkast Wit

  De Cool Kids Boekenkast Wit is een mooi en kwalitatieve kast wat is gemaakt van MDF zodat je er lang mee vooruit kan. Het beschikt over twee opbergladen en drie opbergvakken zodat het altijd opgeruimd kan zijn.
  435,-
 • Quick view

  Cool Kids Bureau Wit

  Het Cool Kids Bureau Wit is een mooi bureau in een origineel design. Het beschikt over drie opbergladen met lederen handgrepen met daarboven een opbergvak. Het meubel is een handige uitbreiding in de tienerkamer.
  489,-
 • Quick view

  Cool Kids Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Cool Kids Kledingkast Wit 2-Deurs is een mooie kast in een tijdloze look. De indeling is voorzien van een hangroede en legplank met daaronder twee laden. De lederen handgrepen zijn bij deze kledingkast inbegrepen.
  759,-
 • Quick view

  Cool Kids Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Cool Kids Kledingkast Wit 3-Deurs is een mooie kast in een tijdloze look. De indeling is voorzien van een hangroedes en legplanken met daaronder vier laden. De lederen handgrepen zijn bij deze kledingkast inbegrepen.
  1.253,-
 • Quick view

  Cool Kids Nachtkastje Wit

  Het Cool Kids Nachtkastje Wit is een praktisch kastje om naast het bed van dit merk neer te zetten. Het beschikt over twee opbergladen die voorzien zijn met een lederen handgreep. Het kastje is gemaakt van MDF.
  206,-
 • Quick view

  Cool Kids Opbergbak Voor Kajuitbed

  De Cool Kids Opbergbak Voor Kajuitbed is een handig meubel om onder het kajuitbed te schuiven. Het beschikt over een cognac lederen handgreep wat voor de Cool Kids serie kenmerend is. Gemaakt van MDF.
  166,-
 • Quick view

  Cool Kids Opstapje Voor Kajuitbed

  Het Cool Kids Opstapje Voor Kajuitbed is een handige optie bij het Cool Kids Kajuitbed. Met dit opstapje kan het kind gemakkelijker in bed stappen. Het is van MDF en beschikt over een mooie afwerking.
  118,-
 • Quick view

  Cool Kids Uitvalbeveiliging Wit

  De Cool Kids Uitvalbeveiliging Wit voorkomt dat je kind uit bed valt. Het beschikt over twee metalen beugels waardoor het monteren eenvoudig gaat. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF zodat je er lang wat aan hebt.
  95,-
 • Quick view

  Cool Kids Bedbank 90 x 200 cm

  De Cool Kids Bedbank 90 x 200 cm is perfect te combineren met de bijpassende opberglades voor voldoende opbergruimte. De bedbank is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is afgewerkt met een witte lak.
  452,-
 • Quick view

  Cool Kids Geleiding Voor Laden 4212 en 4214

  Cool Kids Geleiding Voor Laden 4212 en 4214 zijn gemaakt van hoogwaardig hout , MDF materiaal. De geleiders zijn eenvoudig en praktisch in gebruik. De geleiding is geschikt voor de bedlade en bedbakken.
  15,-
 • Quick view

  Cool Kids Opbergbak Voor Bedbank

  De Cool Kids Opbergbak Voor Bedbank is een handig meubel om onder het kajuitbed te schuiven. Het beschikt over een cognac lederen handgreep wat voor de Cool Kids serie kenmerend is. Gemaakt van MDF.
  193,-
 • Quick view

  Cool Kids Kajuitbed Met Hutconstructie Wit 90 x 200 cm

  Het Cool Kids Kajuitbed Met Hutconstructie Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed met een hutcontstructie in een origineel design. Het kajuitbed is gemaakt van mdf en het wordt geleverd met rollattenbodem.
  801,-
 • Quick view

  Cool Kids Bedbank Met Hutconstructie Wit 90 x 200 cm

  Het Cool Kids Bed Met Hutconstructie Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed met een hutcontstructie in een origineel design. Gemaakt van mdf waardoor je er lang plezier van hebt. Wordt geleverd met rollattenbodem.
  778,-
 • Quick view

  Cool Kids Bed Met Hutconstructie Wit 90 x 200 cm

  Het Cool Kids Bed Met Hutconstructie Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed met een hutcontstructie in een origineel design. Gemaakt van mdf waardoor je er lang plezier van hebt. Wordt geleverd met rollattenbodem.
  668,-
 • Quick view

  Cool Kids Tipibed Wit 90 x 200 cm

  Het Cool Kids Tipibed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed met een tipiconstructie in een origineel design. Gemaakt van mdf waardoor je er lang plezier van hebt. Het bed wordt geleverd inclusief rollattenbodem.

  496,-

  453,-

 • Quick view

  Cool Kids Kajuitbed Wit 90 x 200 cm

  Het Cool Kids Kajuitbed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed in een origineel design. Het is gemaakt van mdf waardoor je er lang plezier van hebt. Het kajuitbed wordt geleverd inclusief rollattenbodem.
  475,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Knijplamp

  De LIFETIME Kidsrooms Knijplamp is erg handig en kan op verschillende meubels vastgemaakt worden door middel van de knijper die aan de onderkant zit. De lamp is gemaakt van metaal en heeft details in het chroom.
  57,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Metalen Bureaulamp

  De LIFETIME Kidsrooms Metalen Bureaulamp is een leuke lamp wat goed kan op het bureau en nachtkastje van je kind. Het is op allerlei manieren neer te zetten door de verstelbare arm. Het is gemaakt van metaal in combinatie met hout.
  80,-
22 Resultaten
Trustpilot