46 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Woood Dennis Bedbank 90 x 200 cm

  Met het Woood Dennis Bedbank haal je een prachtig bedbank in huis. Leuk voor zowel jongens als meisjes. Het bedbank is gemaakt van hoogwaardig grenen en heeft een stoere en strakke look.

  299,-

  269,10

 • Quick view

  Woood Robin Bedlade 90 x 200 cm

  De Woood Robin Bedlade 90 x 200 cm is een handige lade wat eenvoudig is verschuiven. Het kost vrijwel geen extra ruimte. De bedlade is vervaardigd van kwalitatief grenenhout.
  89,-
 • Quick view

  Woood Connect Kast 2-Deurs

  De Woood Connect Kast 2-Deurs is een praktische kast waarvan je verschillende kasten naast elkaar kan zetten waardoor er een kastenwand gecreëerd wordt. De kast is gemaakt van kwalitatief grenen en MDF en gaat lang mee.
  269,-
 • Quick view

  Woood Honk Bureau Wit

  De Woood Honk Bureau Wit is een kwalitaitef meubel wat een stoere look heeft. Vervaardigd van kwalitatief grenenhout waardoor je er lang plezier van hebt. Het bureau kan eventueel ook als sidetable of tafel gebruikt worden.
  199,-
 • Quick view

  Woood Dennis Ladenkastje Steel Grey

  De Woood Dennis Ladenkastje Steel Grey is een praktisch kastje wat beschikt over 4 opberglades. Het is vervaardigd in massief grenenhout en heeft een geborstelde afwerking. Met elk type stijl te combineren.
  119,-
 • Quick view

  Woood Max Lockerkast Vintage Grijs 1-Deurs

  De Woood Max Lockerkast Vintage Grijs 1-Deurs is een mooie metalen kast in een retro look. Het beschikt over grote handgrepen waardoor het goed is vast te pakken. Het is een kast waar je lang plezier mee hebt.
  299,-
 • Quick view

  Woood Pocketvering Matras

  De Woood Pocketvering Matras is een kwalitatief en comfortabel matras met pocketvering. Het beschikt over een dikte van 18 cm en is te gebruiken voor personen tot 110 kg. Een zeer stevig matras.
  195,-
 • Quick view

  Woood Nikki Bureau Jadegroen

  De Woood Nikki Bureau Jadegroen is een praktisch bureau wat over twee opbergladen beschikt. Het is gemaakt van kwalitatief grenen en heeft een geborstelde afwerking waardoor je de houtstructuur goed kan zien.
  215,-
46 Resultaten
 1. 1
 2. 2