Vipack kasten

Maak de slaapkamer compleet met een mooie Vipack kast. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod aan Vipack kasten. Alle Vipack kasten zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit. De vormgeving is meestal eenvoudig, sfeervol en rechttoe rechtaan. De meeste Vipack kasten passen perfect bij de meeste interieurs. Lees meer...

Vipack kasten met bijzondere details

Sommige Vipack kasten hebben hele bijzondere details, zoals felgroene handgrepen. Dat maakt deze kasten extra bijzonder. Het is leuk om meerder Vipack meubels met deze details te bestellen, zoals een Vipack ladekastje en een Vipack linnenkast. Dan past alles mooi bij elkaar. Sommige Vipack kasten zijn rijk gekleurd, zoals een Vipack boekenkast waarvan de achterwand meerdere kleuren heeft.

Vipack kasten op wieltjes

Soms hebben wij ook Vipack ladekastjes op wieltjes in ons assortiment. Deze kastjes zijn handig als je deze af en toe naar een andere plek wilt verschuiven. Vipack ladekastjes op wieltjes bieden je net wat meer gemak. Alle Vipack kasten op deze pagina zijn eenvoudig online te bestellen via Babypark.nl.Lees minder...
31 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Vipack Billy Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Vipack Billy Kledingkast 2-Deurs Wit beschikt over 2 deuren, twee legplanken en een kledingroede. Verder zijn de diagonale strepen en de goudenhandgreepjes en pootjes kenmerkend voor de Billy collectie.
  561,-
 • Quick view

  Vipack Bonny Kledingkast Blue 2-Deurs

  De Vipack Bonny Kledingkast Blue 2-Deurs is een kwalitatieve kledingkast uit de Bonny serie van Vipack. De vormgeving is modern maar kan met verschillende stijlen gecombineerd worden. Biedt veel opbergruimte.
  427,-
 • Quick view

  Vipack Lara Rolcontainer Wit

  Het Vipack Lara Rolcontainer Wit is een kwalitatief MDF nachtkastje wat beschikt over twee opbergladen. Het is een handig kastje om onder het bureau neer te zetten van de Lara serie.
  301,-
 • Quick view

  Vipack Billy Nachtkastje

  Het Vipack Billy Nachtkastje is beschikt over twee opbergladen waarop ieder een handknop bevind. Onder het kastje zitten schuine poten die dezelfde kleur zijn met aan de onderkant een gouden gedeelte.
 • Quick view

  Vipack Aline Kledingkast 2-Deurs Bruin

  De Vipack Aline Kledingkast 2-Deurs Bruin beschikt over voldoende opbergruime: 3 legplanken en één brede roede. Verder is deze kast perfect te combineren met andere producten van de Aline collectie van Vipack.
  521,-
 • Quick view

  Vipack Aline Nachtkastje

  Het Vipack Aline Nachtkastje is perfect te combineren met andere producten van de Aline collectie van Vipack. Het nachtkastje beschikt over voldoende opbergruimte. Voorzien van een stijlvol en tijdloos design.
  185,-
 • Quick view

  Vipack Alex Kledingkast Bruin / Zwart 3-Deurs

  De Vipack Alex Kledingkast Bruin / Zwart 3-Deurs is volledig vervaardigd uit massief grenen. De kast is perfect te combineren met andere producten van Vipack. De deuren beschikken over een magnetische sluiting.
  1.320,-
 • Quick view

  Vipack Aline Kledingkast 3-Deurs Bruin

  De Vipack Aline Kledingkast 3-Deurs Bruin beschikt over voldoende opbergruime: verschillende legplanken en een grote roede. Perfect te combineren met andere producten van de Aline collectie van Vipack.
  757,-
 • Quick view

  Vipack Alex Kledingkast Bruin / Zwart 2-Deurs

  De Vipack Alex Kledingkast Bruin / Zwart 2-Deurs is volledig vervaardigd uit massief grenen. De kast is perfect te combineren met andere producten van Vipack. De deuren beschikken over een magnetische sluiting.
  968,-
 • Quick view

  Vipack Aline Boekenkast

  De Vipack Aline Boekenkast is perfect te combineren met andere producten van de Aline collectie van Vipack. Verder beschikt de boekenkast over voldoende opbergruimte. Voorzien van een stijlvol design.
  264,-
 • Quick view

  Vipack Robin Kledingkast Wit 2-Deurs

  Creëer een landelijke sfeer met een modern tintje met deze kledingkast Robin van Vipack.
  1.038,-
 • Quick view

  Vipack Lara Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Vipack Lara Kledingkast Wit 3-Deurs is een kwalitatieve kast wat met verschillende stijlen gecombineerd kan worden. Een hangroede en vijf legplanken worden meegeleverd voor een praktische indeling.
  1.377,-
 • Quick view

  Vipack Erik Boekenkast Wit

  De Vipack Erik Boekenkast Wit is een kwalitatieve kast wat beschikt over vier opbergvakken met daaronder een opberglade. Het is een praktische kast en biedt extra opbergruimte in de kinderkamer.
  475,-
 • Quick view

  Vipack Amori Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Vipack Amori Kledingkast Wit 3-Deurs is een kwalitatieve kast in een romantische uitvoering. Het wordt geleverd inclusief twee legplanken en een hangroede. Een praktische kast in een leuke meidenkamer!
  1.203,-
 • Quick view

  Vipack London Kledingkast 2-Deurs

  De Vipack London Kledingkast 2-Deurs is een kwalitatief MDF kledingkast met een praktische indeling. De roede en twee legplanken worden meegeleverd. De accenten in beukenkleur kenmerken de London serie.
  530,-
 • Quick view

  Vipack London Boekenkast

  De Vipack London Boekenkast is een handige kast wat beschikt over veel opbergruimten. Vier legplanken worden bij deze boekenkast geleverd. Het tijdloze design kan bij iedere stijl gecombineerd worden.
  257,-
 • Quick view

  Vipack Robin Boekenkast Wit

  De Vipack Robin Boekenkast Wit is een kwalitatief MDF meubel wat beschikt over 5 opbergvakken. Het is een handig meubel wat voor verschillende spullen gebruikt kan worden en meer opbergruimte biedt.
  506,-
 • Quick view

  Vipack London Ladekastje

  Het Vipack London Ladekastje is een handig kastje wat precies onder het bureau van deze serie past. Het kastje beschikt over twee opbergladen waarvan op de fronten lange handgrepen zitten in de kleur beuken.
 • Quick view

  Vipack Pino Boekenkast 2-Vaks Wit

  De Vipack Pino Boekenkast Wit is een kwalitatieve boekenkast wat precies onder de halfhoogslaper past van Pino serie. Het is voorzien van een legplank en gemaakt van 100% grenenhout. Een praktisch meubel.
  211,-
 • Quick view

  Vipack Erik Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Vipack Erik Kledingkast Wit 2-Deurs is een kwalitatieve kast van MDF waarvan de deurfronten beschikken over reliëfstructuur. De deuren zijn voorzien met soft-close systeem wat het behoud van de kast is.
  757,-
 • Quick view

  Vipack Lara Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Vipack Lara Kledingkast Wit 2-Deurs is een kwalitatieve kast wat met verschillende stijlen gecombineerd kan worden. Een hangroede en vijf legplanken worden meegeleverd voor een praktische indeling.
  1.038,-
 • Quick view

  Vipack Lara Nachtkastje Wit

  Het Vipack Lara Nachtkastje Wit is een kwalitatief MDF nachtkastje wat beschikt over een deurtje. Het is een handig kastje om naast het bed te zetten. Op het front van dit kastje bevinden er twee strepen.
  220,-
 • Quick view

  Vipack London Kledingkast 3-Deurs

  De Vipack London Kledingkast 3-Deurs is een kwalitatief MDF kledingkast met een praktische indeling. De roede en twee legplanken worden meegeleverd. De accenten in beukenkleur kenmerken de London serie.
  777,-
 • Quick view

  Vipack London Nachtkastje

  Het Vipack London Nachtkastje is een kwalitatief nachtkastje wat beschikt over twee opbergladen. Het is voorzien van beukenhouten handgrepen op iedere lade. Een praktisch meubel naast het bed van deze serie.
  194,-
31 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot