6 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Charlotte Kledingkast XL 2-Deurs Wit

  De landelijke Bopita Charlotte Kledingkast XL 2-Deurs Wit is een kwalitatieve kast welke de nodige opbergruimte biedt. Het beschikt over twee deuren met daaronder een opberglade. Gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal.
  899,-
 • Quick view

  Bopita Charlotte Bureau Wit

  Het Bopita Charlotte Bureau Wit is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol design. De lades en zijpanelen van het bureau zijn voorzien van sierlijsten. Voorien van ruime lades.
  399,-
 • Quick view

  Bopita Charlotte Nachtkastje Wit

  Het Bopita Charlotte Nachtkastje Wit is voorzien van sierlijsten en een ronde knop. Daarnaast biedt het nachtkastje voldoende opbergmogelijkheden. Het nachtkastje is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.
  179,-
 • Quick view

  Bopita Charlotte Bed Wit 90 x 200 cm

  Het Bopita Charlotte Bed Wit 90 x 200 cm beschikt over sierlijke poten en sierlijsten op het hoofd- en voeteneind. Daarnaast is het bed gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en voorzien van een stijlvol design.
  429,-
 • Quick view

  Bopita Charlotte Kinderkamer Wit

  De Bopita Charlotte Kinderkamer Wit is voorzien van een stijlvol en klassiek design. De kinderkamer is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. De stijlvolle kamer is geschikt voor zowel jongens als meisjes.

  1.853,-

  429,-

 • Quick view

  Bopita Charlotte Kledingkast XL 3-Deurs Wit

  De stijlvolle Bopita Charlotte Kledingkast XL 3-Deurs Wit is een kwalitatieve kast welke de nodige opbergruimte biedt. De kast is voorzien van drie deuren welke de nodige opbergruimte bieden. Heeft stijlvolle details.
  1.099,-
6 Resultaten
Trustpilot