6 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Corsica Bed Wit 90 x 200 cm

  De Bopita Corsica Bed Wit 90 x 200 cm is voorzien van een moderne vormgeving wat komt door de strakke belijning die het meubel heeft. Het bed is gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.
  399,-
 • Quick view

  Bopita Corsica Kinderkamer Wit

  De Bopita Corsica Kinderkamer kenmerkt zich door de strakke en eenvoudige vromen. Daarnaast is de stijlvolle Corsica babykamer gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. Geschikt voor zowel jongens als meiden.

  1.434,-

  209,-

 • Quick view

  Bopita Corsica Nachtkastje Wit

  Het Bopita Corsica Nachtkastje Wit is een praktisch meubel om naast het bed te zetten. Het stijlvolle kastje beschikt over twee greeploze laden die de nodige opbergruimte bieden. Gemaakt van kwalitatief MDF.
  209,-
 • Quick view

  Bopita Corsica Bureau Wit

  De Bopita Corsica Bureau Wit is een praktisch bureau in een strak design. Het bureau is voorzien van een ladenblok met drie greeploze laden. Omdat het gemaakt is van kwalitatief MDF gaat het vele jaren mee.
  459,-
 • Quick view

  Bopita Corsica Kledingkast 3-Deurs Wit

  De Bopita Corsica Kledingkast 3-Deurs Wit is een kwalitatieve kast met een moderne vormgeving en strakke belijning en past in elke type kinderkamer. Voorzien van twee greeploze deuren met soft-close systeem.
  949,-
 • Quick view

  Bopita Corsica Bedlade Wit 90 x 200 cm

  De Bopita Corsica Bedlade Wit 90 x 200 cm is gemakkelijk onder het bed vandaan te schuiven door middel van de wieltjes. Je kan de lade als opberglade en bedlade gebruiken. Een praktische uitbreiding op het bed!
  249,-
6 Resultaten
Trustpilot