Tienerkamer Juno Grijs

Tienerkamer Juno Grijs heeft een prachtige, strakke uitstraling. Dankzij de warme grijstinten komt de kamer tegelijkertijd heel knus over. Ideaal dus voor een gezellige tienerkamer!

Lees meer...

Met veel stijlen te combineren

Met tienerkamer Juno Grijs kun je alle kanten op. Combineer je de meubels met een hele stoere aankleding, dan krijgt de kamer een stoer karakter. Kies je daarentegen voor een interieur met schattige patroontjes in zachte kleurtjes, dan komt de kamer heel lief over. De Juno Grijs meubels zijn geschikt voor zowel een jongens- als een meisjeskamer.

Praktisch en gebruiksvriendelijk

Het Juno Grijs ledikant is ook verkrijgbaar als een bedbank. Hierdoor kun je ruimte optimaal benutten. ’s Nachts gebruik je de bedbank als bed en overdag als bank. Zeker als je een vrij kleine (studenten)kamer hebt, is zo’n bedbank natuurlijk ideaal. Verder hebben de meubels allerlei praktische details. Zo zijn de laden voorzien van soft closing, waardoor het openen en sluiten bijna geruisloos gebeurt.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Europe Baby Juno Kinderkamer Grijs Houtdecor | Bed 90 x 200 cm + Bureau

  De Europe Baby Juno Kinderkamer Grijs valt op door het eenvoudige, strakke design dat met elke stijl te combineren is. Ook de neutrale tinten zorgen ervoor dat de meubels in vrijwel elk interieur passen.
  316,-
 • Quick view

  Europe Baby Juno Bedbank Grijs Hout Decor 90 x 200 cm

  Op zoek naar een stoer bed van je kindje van goede kwaliteit? Dan is het Europe Baby Juno Bedbank Grijs Hout Decor 90 x 200 cm vast iets voor jou! Het is gemaakt van massief materiaal en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  192,-
 • Quick view

  Europe Baby Juno Kinderkamer Grijs Houtdecor | Bed 90 x 200 cm + Bureau + Kast

  De stijlvolle Europe Baby Juno Kinderkamer Grijs valt op door het eenvoudige, strakke design dat met elke stijl te combineren is. Ook de neutrale tinten zorgen ervoor dat de meubels in vrijwel elk interieur passen.
  683,-
 • Quick view

  Europe Baby Juno Nachtkastje Grijs Houtdecor

  Het Europe Baby Juno Nachtkastje Grijs Houtdecor is perfect te combineren met het Juno Eenpersoonsbed en de Juno Bedbank. Het nachtkastje is voorzien van een handige lade en is gemaakt van massief naaldhout.
  79,-
 • Quick view

  Europe Baby Juno Bureau Grijs Hout Decor

  Het Europe Baby Juno Bureau Grijs Hout Decor is voor je kindje ideaal om aan te tekenen of spelen. Het bureau is gemaakt van massief naaldhout en is uitgevoerd met twee handige opberglades met soft-closing.
  153,-
 • Quick view

  Europe Baby Juno Bedlade Grijs Houtdecor

  In de ruime Europe Baby Juno Bedlade Grijs Houtdecor kan je veel spullen van je kindje kwijt. De opberglade is geschikt voor het Juno eenpersoonsbed en bedbank. De lade voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  137,-
 • Quick view

  Europe Baby Juno Bed Grijs Houtdecor 90 x 200 cm

  Op zoek naar een stoer bed van je kindje van goede kwaliteit? Dan is het Juno Bed 90 x 200 cm vast iets voor jou! Het bed is gemaakt van massief materiaal en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  163,-
 • Quick view

  Juno Opberglade Lichtgrijs

  In de ruime Juno opberglade kan je veel spullen van je kindje kwijt. De opberglade is geschikt voor onder het Juno ledikant 90x200 en bedbank. De opberglade voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  185,-

  149,-

8 Resultaten
Trustpilot