10 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Mix & Match Speelgoedbak Op Wielen

  De Bopita Mix & Match Speelgoedbak Op Wielen is erg praktisch en kan onder verschillende compactbedden van Bopita. De bak beschikt over vier wieltjes waardoor het eenvoudig weggereden kan worden.

  129,-

  126,65

 • Quick view

  Bopita Timo Compactbed 90 x 200 cm

  Het Bopita Timo Compactbed Wit 90 x 200 cm is een praktisch bed wat voorzien is van een uitvalbeveiliging. Het is wat hoger als een standaard 1-persoonsbed zodat er speelgoedbakken onder geschoven kunnen worden.
  347,65
 • Quick view

  Bopita Mix & Match Kledingkast Luxe 2-Deurs Wit

  De Bopita Mix & Match Kledingkast Luxe 2-Deurs Wit is een handige kast met verschillende opbergmogelijkheden. Beschikt over hanggedeelten en legplanken en onder deuren kunnen opbergbakken geschoven worden.

  715,-

  607,75

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Bedlade 90 x 200 cm

  De Bopita Mix & Match Bedlade 90 x 200 cm is praktische lade en speciaal ontworpen voor de Mix & Match bedbank. Beschikt over twee uitsparingen waardoor het eenvoudig te schuiven is. Gemaakt van MDF.
  219,-
 • Quick view

  Bopita Jonne Bed 90 x 200 cm

  Het Bopita Jonne Bed is een eenvoudig eenpersoonsbed wat een origineel design heeft. Het bed beschikt over uitvalbeveiliging aan beide kanten waardoor het extra veilig is. Gemaakt van kwalitatief MDF.

  355,-

  299,-

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Boekenkast Kim Wit

  De Bopita Mix & Match Boekenkast Kim Wit beschikt over verschillende opbergruimten en is een praktische kast in elke tienerkamer. Gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het meubel lang mee gaat.

  409,-

  359,-

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Bureau Wit

  Het kwalitatieve Bopita Mix & Match Bureau Wit is gemaakt van mdf-materiaal waardoor het jarenlang mee gaat. Het beschikt over twee opbergladen en staat stevig op de ondergrond. Te combineren met Mix & Match meubels.

  309,-

  259,-

 • Quick view

  Bopita Sybe Bureau Wit

  Het kwalitatieve Bopita Sybe Bureau Wit is gemaakt van mdf-materiaal waardoor het jarenlang mee gaat. Het beschikt over drie opbergladen en staat stevig op de ondergrond. Te combineren met Mix & Match meubels.
  249,-
 • Quick view

  Bopita Mix & Match Seppe Hoogslaper Wit

  De Bopita Mix & Match Seppe Hoogslaper Wit is een praktische hoogslaper met een rechte trap. Eronder bevind er ruimte om het een en ander op te bergen. Geleverd met lattenbodem.

  535,-

  469,-

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Bedlade Wit 70 x 150 cm

  De Bopita Mix & Match Bedlade Wit 70 x 150 cm is een praktische aanvulling bij het Bopita Mix & Match Peuterbed 70 x 150 cm. De bedlade wordt geleverd met een lattenbodem en een bodemplaat. Gemaakt van kwalitatief MDF.

  189,-

  169,-

10 Resultaten