28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Bopita Mix & Match Wandbakje

  Het Bopita Mix & Match Wandbakje heeft een originele look en is perfect om wat meer sfeer aan de kinderkamer toe te voegen. Het wandbakje is perfect te combineren met andere items uit de Bopita Mix & Match collectie.
  35,-
 • Quick view

  Bopita Jente Halfhoogslaper Trap Schuin Wit / Naturel

  De Bopita Jente Halfhoogslaper Trap Recht Wit / Naturel is een praktische halfhoogslaper met een schuine trap. Eronder bevind er ruimte om het een en ander op te bergen. Geleverd met lattenbodem.

  549,-

  499,-

 • Quick view

  Bopita Jonne Bed 90 x 200 cm

  Het Bopita Jonne Bed is een eenvoudig eenpersoonsbed wat een origineel design heeft. Het bed beschikt over uitvalbeveiliging aan beide kanten waardoor het extra veilig is. Gemaakt van kwalitatief MDF.

  355,-

  299,-

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Spiegel Wit

  De Bopita Mix & Match Spiegel Wit is een leuke aanvulling bij de tienerkamer van deze serie. De lijst is origineel van design waardoor het eventueel bij meerdere meubels past. Vooral een leuke aanvulling bij de kaptafel van deze serie.
  49,-
 • Quick view

  Bopita Mix & Match Ladenkast Medium

  De Bopita Mix & Match Ladenkast Medium is een mooie en praktische laden kast wat beschikt over twee soft-close laden. Gemaakt van kwalitatief MDF waardoor je er lang plezier van hebt.

  299,-

  269,-

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Nachtkastje

  Het Bopita Mix & Match Nachtkastje is een praktisch kastje wat beschikt over een opberglade met daaronder een opbergplank. Het is ideaal om naast het bed te zetten. Gemaakt van kwalitatief MDF.
  147,25
 • Quick view

  Bopita Mix & Match Kledingkast 1-Deurs Wit

  De Bopita Mix & Match Kledingkast 1-Deurs Wit heeft een originele look en past in elk type interieur. De kledingkast biedt veel opbergruimte en beschikt over een hangroede en verschillende legplanken en is gemaakt van MDF.

  549,-

  474,05

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Speelgoedbak Op Wielen

  De Bopita Mix & Match Speelgoedbak Op Wielen is erg praktisch en kan onder verschillende compactbedden van Bopita. De bak beschikt over vier wieltjes waardoor het eenvoudig weggereden kan worden.

  129,-

  128,25

 • Quick view

  Bopita Timo Compactbed 90 x 200 cm

  Het Bopita Timo Compactbed Wit 90 x 200 cm is een praktisch bed wat voorzien is van een uitvalbeveiliging. Het is wat hoger als een standaard 1-persoonsbed zodat er speelgoedbakken onder geschoven kunnen worden.
  350,55
 • Quick view

  Bopita Mix & Match Kinderstoeltje

  De Bopita Mix & Match Kinderstoeltje heeft een origineel design en is vervaardigd van kwalitatief MDF. Het is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 2 tot 8 jaar. Zo heeft je kindje een stoel voor zichzelf.

  79,-

  69,-

 • Quick view

  Bopita Stan Bedbank 90 x 200 cm

  Het Bopita Stan Bedbank 90 x 200 cm is een comfortabele bedbank en origineel van design. Gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het jarenlang mee gaat. Op deze bedbank slapen en lekker relaxen!

  355,-

  312,55

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Boekenkast Kim Wit

  De Bopita Mix & Match Boekenkast Kim Wit beschikt over verschillende opbergruimten en is een praktische kast in elke tienerkamer. Gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het meubel lang mee gaat.

  409,-

  350,55

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Boekenkast Wit

  De Bopita Mix & Match Boekenkast Wit beschikt over verschillende opbergruimten en is een praktische kast in elke tienerkamer. Gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het meubel lang mee gaat.

  309,-

  265,05

 • Quick view

  Bopita Wandrek Ladder

  De Bopita Wandrek Ladder is gemaakt van kwalitatief MDF. De ladder bestaat uit vier plankjes waarop decoratie gezet kan worden zodat je een ladder krijgt die jouw stijl en smaak heeft.
  72,-
 • Quick view

  Bopita Mix & Match Speelgoedkist

  Het Bopita Mix & Match Speelgoedkist heeft een strakke look wat in elke type interieur tot zijn recht komt. Vervaardigd van MDF zodat je er lang mee vooruit kan. Naast dat het kwalitatief biedt het veel opbergruimte.

  189,-

  166,25

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Bureau Wit

  Het kwalitatieve Bopita Mix & Match Bureau Wit is gemaakt van mdf-materiaal waardoor het jarenlang mee gaat. Het beschikt over twee opbergladen en staat stevig op de ondergrond. Te combineren met Mix & Match meubels.

  309,-

  265,05

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Seppe Halfhoogslaper Wit

  De Bopita Mix & Match Seppe Halfhoogslaper Wit is een praktische halfhoogslaper met een rechte trap. Eronder bevind er ruimte om het een en ander op te bergen. Geleverd met lattenbodem.

  489,-

  417,05

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Bedlade 90 x 200 cm

  De Bopita Mix & Match Bedlade 90 x 200 cm is praktische lade en speciaal ontworpen voor de Mix & Match bedbank. Beschikt over twee uitsparingen waardoor het eenvoudig te schuiven is. Gemaakt van MDF.
  219,-
 • Quick view

  Bopita Sybe Bureau Wit

  Het kwalitatieve Bopita Sybe Bureau Wit is gemaakt van mdf-materiaal waardoor het jarenlang mee gaat. Het beschikt over drie opbergladen en staat stevig op de ondergrond. Te combineren met Mix & Match meubels.
  245,-
 • Quick view

  Bopita Mix & Match Seppe Hoogslaper Wit

  De Bopita Mix & Match Seppe Hoogslaper Wit is een praktische hoogslaper met een rechte trap. Eronder bevind er ruimte om het een en ander op te bergen. Geleverd met lattenbodem.

  535,-

  460,75

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Bedlade 70 x 150 cm

  De Bopita Mix & Match Bedlade Wit 70 x 150 cm is een praktische aanvulling bij het Bopita Mix & Match Peuterbed 70 x 150 cm. De bedlade wordt geleverd met een lattenbodem en een bodemplaat. Gemaakt van kwalitatief MDF.

  175,-

  156,75

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Bedlade Wit 90 x 100 cm

  De Bopita Mix & Match Bedlade Wit 90 x 100 cm is praktische lade en speciaal ontworpen voor de Mix & Match eenpersoonsbedden. Gemaakt van MDF waardoor het lang mee gaat.

  169,-

  147,25

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Bed Wit 120 x 200 cm

  De Bopita Mix & Match Bed Wit 120 x 200 cm is een kwalitatief bed in een origineel design. Het wordt geleverd met een lattenbodem. Het hoofdbord is hoger als het voetenbord waardoor het een leuke uitstraling krijgt.

  455,-

  369,-

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Kledingkast Luxe 2-Deurs Wit

  De Bopita Mix & Match Kledingkast Luxe 2-Deurs Wit is een handige kast met verschillende opbergmogelijkheden. Beschikt over hanggedeelten en legplanken en onder deuren kunnen opbergbakken geschoven worden.

  715,-

  616,55

28 Resultaten
 1. 1
 2. 2