Paris
5 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Paris Kledingkast 3-Deurs Wit / Eiken

  De Bopita Paris Kledingkast 3-Deurs Wit / Eiken is een stijlvolle en unieke kast door de diagonale groeven en eiken accenten. De kast is leuk te combineren met andere meubels uit de Bopita Paris serie.
  999,-
 • Quick view

  Bopita Paris Bed Wit / Eiken 90 x 200 Cm

  Het Bopita Paris Bed Wit / Eiken 90 x 200 Cm is een praktisch en stijlvol bed. Het bed kenmerkt zich door de diagonale groeven en eiken accenten. Dit bed van Bopita is gemaakt van hoogwaardig MDF en eiken.
  459,-
 • Quick view

  Bopita Paris Nachtkastje Wit / Eiken

  Het Bopita Paris Nachtkastje Wit / Eiken is een stijlvol nachtkastje. Door de neutrale kleuren en vormen is dit nachtkastje geschikt voor zowel jonges als meiden. Gemaakt van hoogwaardig MDF en eiken materiaal.
  229,-
 • Quick view

  Bopita Paris Bureau Wit / Eiken

  Het Bopita Paris Bureau Wit / Eiken kenmerkt zich door de diagonale groeven en eiken accenten. Het stijlvolle bureau is gemaakt van hoogwaardig MDF en eiken materiaal. Geschikt voor zowel jongens als meiden.
  539,-
 • Quick view

  Bopita Paris Kinderkamer Wit / Eiken

  De Bopita Paris Kinderkamer Wit / Eiken kenmerkt zich door de diagonale groeven en de eiken accenten. Door de neutrale vormen en kleuren is deze stijlvolle kamer geschikt voor zowel jongens als meiden.

  1.098,-

  229,-

5 Resultaten
Trustpilot