Kinderkamer Savigno Grijs Met Kruis

Dat de combinatie van twee kleuren bij meubels heel mooi kan zijn, bewijst kamer Savigno Grijs. Alle Savigno meubels in deze serie zijn wit met aan de bovenkant een grijsbruine rand. Bij het nachtkastje, het bureau en de linnenkast zit ook aan de onderkant nog een grijsbruine rand.

Lees meer...

Landelijke stijl

De stijl van de kamer Savigno Grijs is landelijk met een knipoog. Bijzonder is het kruis dat bij veel meubels terugkomt. Aan de buitenkant van het bed zit een kruis en ook aan het deurtje van het bureau. Dankzij het kruis komen deze meubels nóg klassieker over.

Handgrepen

Aan de deuren en laden van Savigno Grijs meubels zitten prachtige, zwarte handgrepen. Deze handgrepen geven net een extra accentje waardoor het design helemaal geslaagd is. Savigno Grijs meubels bestel je heel gemakkelijk online via Babypark.nl.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Kinderkamer Savigno Grijs Met Kruis - Bed - Bureau

  De Kinderkamer Savigno Grijs Met Kruis - Bed - Bureau is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en is geschikt voor kinderen die mogen verhuizen naar het "grotere bed".

  1.654,95

  1.040,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Kledingkast 2-Deurs Met Kruis Grijs

  De stijlvolle kledingkast Savigno met Kruis Grijs. De kledingkast beschikt over twee deuren waarin twee vlakken met een kruis zijn verwerkt.

  1.003,-

  907,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Boekenkast Grijs

  De Kidsmill Savigno Boekenkast Grijs is een aanvulling voor iedere babykamer, kinderkamer of tienerkamer die is ingericht met de stijlvolle meubels van de Savigno serie. De kast is stevig en netjes afgewerkt.

  414,70

  377,-

 • Quick view

  Kinderkamer Savigno Grijs Met Kruis - Bed - Bureau - Kast

  De Kinderkamer Savigno Grijs Met Kruis, bestaande uit een bed, bureau en kast, is een mooie landelijke kinderkamer gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. Inclusief bed 90 x 200 cm, bureau en 2-deurs kast.
  1.947,-
 • Quick view

  Kidsmill Savigno Kledingkast 3-Deurs Grijs Met Kruis

  Met de Savigno 3-deurs kledingkast Grijs met Kruis ben je direct voorzien van enorm veel opbergruimte. De kast beschikt over drie deuren en drie laden. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF.

  1.274,-

  1.147,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Bureau Met Kruis Grijs

  Het Kidsmill Savigno Bureau Met Kruis Grijs is een praktisch bureau, inclusief lade en deur. Het bureau is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en biedt voldoende ruimte om het huiswerk te maken.
  499,-
 • Quick view

  Kidsmill Savigno Bed Grijs Met Kruis 90 x 200 cm

  Dit Kidsmill Savigno Bed Grijs Met Kruis 90 x 200 cm is een praktisch tienerbed, passend bij de meubels van Savigno. Het ledikant is gemaakt van stevig MDF materiaal en voldoet aan alle veiligheidsnormen.

  Van: 467,-

  Aan: 546,99

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Nachtkastje Grijs

  Dit Kidsmill Savigno Nachtkastje Grijs is een praktisch en degelijk nachtkastje, passend bij de meubels van Savigno. Het kastje is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en beschikt over een lade en deur.

  253,-

  228,-

8 Resultaten
Trustpilot