Savigno Wit met kruis

Savigno Wit met kruis is een rustieke, landelijke kamer. Een bijzonder detail is het kruis dat op veel meubels terugkomt. Zo zit er een kruis aan het deurtje van het bureau en aan de buitenkant van het ledikant. Dit kruis geeft de kamer een extra chique uitstraling.

Lees meer...

Tienerkamer met sfeervolle details

Andere mooie details van meubels uit de serie Savigno Wit met kruis zijn de zwarte handgrepen. Deze geven de meubels een extra accentje mee waardoor de meubels nog sfeervoller overkomen. Over elk detail van de meubels uit de serie Savigno Wit met kruis is nagedacht. En dat zie je!

Gratis thuisbezorgd

Meubels uit de serie Savigno Wit met kruis bestel je eenvoudig online via onze webshop. Uiteraard is het ook mogelijk om de meubels in één van onze megastores te bekijken. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd door de Babypark Bezorgservice op een tijdstip dat het jou handig uitkomt.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Kinderkamer Savigno Wit Met Kruis - Bed - Bureau - Kast

  Een mooie, landelijke kinderkamer gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. Inclusief bed 90 x 200 cm, bureau en 2-Deurs kast.

  1.344,-

  1.247,-

 • Quick view

  Kinderkamer Savigno Wit Met Kruis - Bed - Bureau

  Een mooie, landelijke kinderkamer gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. Inclusief bed 90 x 200 cm en bureau

  740,-

  679,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Spiegel Wit

  De Kidsmill Savigno Spiegel Wit een mooie aanvulling voor iedere kinderkamer die is ingericht met de stijlvolle meubels van de Savigno serie. De Savigno Spiegel is netjes afgewerkt en is 107 cm breed en 75 cm hoog.

  124,-

  99,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Peuterbed Wit Met Kruis 70 x 150 cm

  Het Kidsmill Savigno Peuterbed Wit Met Kruis 70 x 150 cm is een stijlvol vormgegeven peuterbedje waar je kindje heerlijk in zal slapen. Het bed is perfect te combineren met de andere meubels uit de Savigno serie.

  227,-

  216,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Boekenkast Wit

  De Savigno Boekenkast Wit is een aanvulling voor iedere babykamer, kinderkamer of tienerkamer die is ingericht met de stijlvolle meubels van de Savigno serie. De kast is stevig en netjes afgewerkt.

  360,-

  335,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Bed Wit Met Kruis 90 x 200 cm

  Een praktisch tienerbed, passend bij de meubels van Savigno. Het ledikant is gemaakt van stevig MDF materiaal en voldoet aan alle veiligheidsnormen.

  359,-

  324,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Kledingkast 2-Deurs Met Kruis Wit

  Deze Kidsmill Savigno Kledingkast 2-Deurs Met Kruis Wit beschikt over twee deuren, waarin twee vlakken met een kruis zijn verwerkt.

  628,-

  589,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Nachtkastje Wit

  Een praktisch en degelijk nachtkastje, passend bij de meubels van Savigno. Het kastje is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en beschikt over een lade en deur.

  162,-

  147,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Bureau Met Kruis Wit

  Het Kidsmill Savigno Bureau Met Kruis Wit is een praktisch bureau, inclusief lade en deur. Het bureau is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en biedt voldoende ruimte om het huiswerk te maken.

  395,-

  358,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Kast 3-Deurs Wit Met Kruis

  Met de Kidsmill Savigno Kast 3-Deurs Wit Met Kruis ben je direct voorzien van enorm veel opbergruimte. De kast beschikt over drie deuren en drie laden. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF.

  882,-

  808,-

10 Resultaten