Savigno Wit

De Savigno Wit is een mooie, landelijke tienerkamer. De meubels zijn prachtig wit gelakt. Wit is een kleur waar je alle kanten mee op kunt. Deze kleur is bijna overal mee te combineren. Verder komt wit heel rustiek over. Witte meubels zorgen er bovendien voor dat de tienerkamer heerlijk licht overkomt, ook als de muren donker zijn.

Lees meer...

Details van de Savigno Wit Tienerkamer

Savigno Wit meubels zijn tot in de puntjes afgewerkt. De zwarte handgrepen geven de Savigno Wit meubels een extra accent mee met een mooi contrast. De landelijke meubels kunnen zowel bij een tienerkamer voor een jongen als een meisje worden gebruikt.

Bestelling en verzending

Savigno Wit meubels of een complete Savigno Wit kamer bestel je heel gemakkelijk online via Babypark.nl. Vervolgens bezorgen wij jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Kinderkamer Savigno Wit - Bed - Bureau - Kast

  De Kinderkamer Savigno Wit is een stijlvolle en landelijke kinderkamer. Deze meubels van de kinderkamer zijn voorzien van eenvoudige, fijne handgrepen. Verder is de kinderkamer gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  1.862,-

  1.681,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Boekenkast Wit

  De Savigno Boekenkast Wit is een aanvulling voor iedere babykamer, kinderkamer of tienerkamer die is ingericht met de stijlvolle meubels van de Savigno serie. De kast is stevig en netjes afgewerkt.

  368,50

  335,-

 • Quick view

  Kinderkamer Savigno Wit - Bed - Bureau

  De Kinderkamer Savigno Wit - Bed - Bureau is gemaakt van hoogwaardig mdf materiaal en is geschikt voor kinderen die mogen verhuizen naar het "grotere bed".

  982,-

  884,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Kast 3-deurs Wit Zonder Kruis

  Met de Kidsmill Savigno Kast 3-deurs Wit Zonder Kruis ben je direct voorzien van enorm veel opbergruimte. De kast beschikt over drie deuren en drie laden. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF.

  1.130,-

  1.017,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Nachtkastje Wit

  Dit Kidsmill Savigno Nachtkastje Wit is een praktisch en stijlvol nachtkastje van de serie Savigno. Het kastje is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en beschikt over een lade en deur.

  208,-

  188,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Bureau Wit

  Het Kidsmill Savigno Bureau Wit is een praktisch bureau, inclusief lade en deur. Het bureau is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en biedt voldoende ruimte om het huiswerk te maken.

  529,-

  477,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Bed Wit 90 x 200 cm

  Dit Kidsmill Savigno Bed Wit 90 x 200 cm is een praktisch tienerbed passend bij de meubels van Savigno. Het bed is gemaakt van stevig MDF materiaal en voldoet aan alle veiligheidsnormen.

  453,-

  407,-

7 Resultaten
Trustpilot