Tienerkamer Sylt

Tienerkamer Sylt is een sfeervolle kamer met veel opbergruimte. Dankzij het soft close systeem sluiten deurtjes en laden bijna geruisloos. De meubels zijn van goede kwaliteit en gaan dan ook lange tijd mee. De meubels van tienerkamer Sylt zijn goed te combineren met andere meubels van de Sylt-serie.

Lees meer...

Opbergruimte

Het bureau is een fijne werkplek én opbergruimte ineen. In de ruime bureauladen kun je spullen kwijt die je gebruikt aan je bureau, zoals studieboeken. Dat is natuurlijk ideaal. Ook de linnenkast geeft je heel wat opbergruimte.

Bestellen via Babypark.nl

Wist je dat je tienerkamer Sylt heel gemakkelijk online kunt bestellen? Dat kost je nauwelijks moeite. Het voordeel is dat je thuis, of waar je ook bent, je bestelling kunt doorgeven. De meubels worden bij jou thuisbezorgd door de Babypark bezorgservice, op een tijdstip dat het jou het handigst uitkomt.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Europe Baby Sylt Wit Bureau

  Het Europe Baby Sylt Wit Bureau beschikt over een tijdloos design waarmee je lang mee vooruit kan. Het is voorzien van drie opbergladen met strakke houten handgrepen welke de nodige opbergruimte bieden.

  221,-

  199,-

 • Quick view

  Europe Baby Sylt Wit Nachtkastje

  Het Europe Baby Sylt Wit Nachtkastje beschikt over twee soft-close opbergladen welke voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van kwalitatief materiaal en gaat daarom ook lang mee. Het is met elk type stijl te combineren.

  132,-

  119,-

2 Resultaten
Trustpilot