Tienerkamer Vipack Robin Wit

Houd je van een strak design met een landelijk tintje? Dan is tienerkamer Vipack Robin Wit vast iets voor jou. Het design is vrij eenvoudig, maar toch anders dan andere kamers. Met tienerkamer Vipack Robin Wit haal je echt iets bijzonders in huis.

Lees meer...

Verticale groeven

Opvallend zijn de verticale groeven in het meubilair. Deze geven de kamer net iets meer sfeer. Je waant je al snel in een landhuis of in een scheepshut. Kies je een aankleding die daarbij aansluit, dan wordt de slaapkamer een gezellig plekje waar je graag wilt zijn.

Overal mee te combineren

De handgrepen aan de meubels zijn vrij subtiel, wat heel goed past bij het design. Dankzij de neutrale, witte lak, passen de meubels in bijna elke inrichting. Kies je voor een strakke, moderne of juist voor een klassieke inrichting? Verras jezelf met niet gangbare combinaties van stijlen en kleuren. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Vipack Robin Kinderkamer Wit | Bed 90 x 200 cm + Kast 2-Deurs

  De Vipack Robin Kinderkamer Wit is een kwalitatieve kamer wat zich kenmerkt aan de fronten met reliëfstructuur. Het beschikt over een tijdloos design en kan met verschillende stijlen gecombineerd worden.
  1.703,-
 • Quick view

  Vipack Robin Bedbank Wit 90 x 200 cm

  Creëer een landelijke sfeer met een modern tintje in de slaapkamer met deze bedbank Robin van Vipack.
  1.038,-
 • Quick view

  Vipack Robin Kledingkast Wit 2-Deurs

  Creëer een landelijke sfeer met een modern tintje met deze kledingkast Robin van Vipack.

  1.186,-

  959,-

 • Quick view

  Vipack Robin Bureau Wit

  Het Vipack Robin Bureau Wit is een kwalitatief en praktisch meubel wat mooi staat in de kinderkamer. Onder het blad bevind er een opbergvak met kastje. Het is gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het lang mee zal gaan.

  675,-

  549,-

 • Quick view

  Vipack Robin Boekenkast Wit

  De Vipack Robin Boekenkast Wit is een kwalitatief MDF meubel wat beschikt over 5 opbergvakken. Het is een handig meubel wat voor verschillende spullen gebruikt kan worden en meer opbergruimte biedt.

  579,-

  455,-

 • Quick view

  Vipack Robin Bed Wit 120 x 200 cm

  Het Vipack Robin Bed Wit 120 x 200 cm is een kwalitatief bed in een neutraal design. Het kan met verschillende stijlen gecombineerd worden. Het brede Vipack bed wordt geleverd inclusief een lattenbodem.

  785,-

  635,46

 • Quick view

  Vipack Robin Wandplank Wit 2 Stuks

  Met de Vipack Robin Wandplank Wit 2 Stuks creëer je extra opbergruimte in de kinderkamer. Door de eenvoudige montage kunnen ze snel worden opgehangen. De planken zijn gemaakt van kwalitatief MDF.

  176,-

  139,-

 • Quick view

  Vipack Robin Nachtkastje Wit

  Het Vipack Nachtkastje Robin Wit is een kwalitatief MDF nachtkastje wat beschikt over een deurtje. Het is een handig kastje om naast het bed te zetten. Op het front van dit kastje bevind er een reliëfstructuur.

  251,-

  199,-

 • Quick view

  Vipack Robin Bed Wit 90 x 200 cm

  Het Vipack Robin Bed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed in een neutraal design. Het kan met verschillende stijlen gecombineerd worden. Het bed wordt geleverd inclusief een lattenbodem.
  517,-
 • Quick view

  Vipack Robin Kledingkast Wit 3-Deurs

  Creëer een landelijke sfeer met een modern tintje met deze linnenkast Robin van Vipack.

  1.571,-

  1.249,-

 • Quick view

  Vipack Robin Stapelbed Wit 90 x 200 cm

  Het Vipack Robin Stapelbed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief en ruimtebesparend bed voor twee personen. Het is gemaakt van kwalitatief MDF en kan gecombineerd worden met verschillende stijlen.

  1.382,-

  1.117,84

11 Resultaten
Trustpilot