Bopita kinderkledingkast

Om alles netjes op te bergen in de kinderkamer kun je bij Babypark terecht voor praktische kinderkledingkasten van verschillende gerenommeerde merken. Een van die merken is het Nederlandse Bopita dat ook bekend is van de schitterende houten ledikanten die je ook in ons assortiment terug kunt vinden. Net als al onze andere artikelen vallen de Bopita kinderkledingkasten onder onze laagsteprijsgarantie. Vind je binnen twee weken na aanschaf de kinderkledingkast van Bopita ergens anders toch goedkoper? Dan betalen we het verschil terug. Bekijk ons uitgebreide assortiment en kies de Bopita kinderkledingkast die het beste in het interieur van jouw kinderkamer past. Lees meer...

Assortiment kinderkledingkast Bopita

In ons assortiment Bopita kinderkledingkasten vind je verschillende stijlen terug zoals modern, romantisch, neutraal; je kiest wat het beste bij jouw eigen stijl past. Ook kun je kiezen voor de gewenste combinatie en kleuren. Dit is allemaal mogelijk door de handige zoekfilters in onze webshop waardoor je snel tot een selectie komt die aan al jouw eisen voldoet. De kasten zijn uiteraard ook perfect te combineren met de ledikanten van het merk. Maar ook als je een ledikant van een ander merk hebt, is er vast een kast te vinden die daar prima bij aansluit. Is dat het geval dan is het verder nog enkel een kwestie van bestellen.

Bestellen Bopita kinderkledingkasten

Wanneer je jouw Bopita kinderkledingkast bij ons besteld, dan is het zelfs mogelijk om het door ons te laten monteren. We kunnen dat voor slechts een kleine meerprijs realiseren. Het leveren gaat supersnel met onze eigen bezorgservice en we maken daarvoor netjes een leverafspraak. Zo kan je al heel snel de kinderkledingkast van Bopita vullen met de kinderkleertjes. Bestellingen van 20 euro of meer versturen we gratis, zo ook de kasten. Vind je het online keuzeproces toch wat lastig ondanks onze zoekfilters? Kom dan gerust eens met eigen ogen ons assortiment bekijken in een van onze megastores. Je kunt daar dan meteen de hulp inschakelen van ons team verkoopspecialisten dat klaar staat om jouw van deskundig advies te voorzien. Zie voor adressen en openingstijden onze website. Lees minder...
34 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Bopita Thijn 3-Deurskast Met Groeven Wit

  De Bopita Thijn 3-Deurskast Met Groeven Wit beschikt over 3 vaste schappen, 3 hangroedes en 3 in hoogte verstelbare legplanken. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF en spaanplaat. Praktisch in gebruik.

  775,-

  579,-

 • Quick view

  Bopita Thijn Kledingkast Wit 2-Deurs Met Groeven

  De Bopita Thijn Kledingkast Wit 2-Deurs Met Groeven beschikt over 2 vaste schappen, twee hangroedes en 4 in hoogte verstelbare legplanken. Verder kenmerkt de Bopita kast zich door de horizontale groeven.

  549,-

  465,-

 • Quick view

  Bopita Belle Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Bopita Belle Kast 2-Deurs Wit vormt met de afgeronde pootjes en de sierlijke accenten een romantische look op de kamer van je kindje. De kledingkast is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van soft-close.

  775,-

  658,75

 • Quick view

  Bopita Fenna Kledingkast Grijs / Naturel 3-Deurs

  De Bopita Fenna Kledingkast Grijs / Naturel 3-Deurs is een kast in een Scandinavisch design en beschikt over soft-close deuren met daarop een blanke handgreep. Het is gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal.

  805,-

  585,-

 • Quick view

  Bopita Paris Kledingkast 2-Deurs Wit / Eiken

  De Bopita Paris Kledingkast 2-Deurs Wit / Eiken is een stijlvolle en unieke kast door de diagonale groeven en eiken accenten. De kast is leuk te combineren met andere meubels uit de Bopita Paris serie.

  729,-

  579,-

 • Quick view

  Bopita Cloë Kledingkast 2-Deurs Mat Zwart

  De Bopita Cloë Kledingkast 2-Deurs Mat Zwart is voorzien van een warme, luxe uitstraling. De kledingkast bestaat uit een brede hangroede, een vaste legplank en een legplank die in hoogte verstelbaar is.

  419,-

  350,-

 • Quick view

  Bopita Elena Kledingkast 2-Deurs XL Wit

  De Bopita Elena Kledingkast 2-Deurs XL Wit beschikt over over één vaste legplank, één hangroede, één in hoogte verstelbare legplank en een ruime lade. De Elena kledingkast is voorzien van een stijlvol design.

  729,-

  589,-

 • Quick view

  Bopita Narbonne Kledingkast 2-Deurs Wit

  De landelijke Bopita Narbonne Kledingkast 2-Deurs Wit is een kwalitatieve kast welke de nodige opbergruimte biedt. Het beschikt over twee deuren met daaronder een opberglade. Gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal.

  749,-

  598,-

 • Quick view

  Bopita Elena Kinderkamer Wit

  De Bopita Elena Kinderkamer Wit is voorzien van een stijlvol design. Dankzij de neutrale vormen en kleuren is de Bopita Elena kinderkamer geschikt voor zowel jongens als meisjes. Gemaakt van MDF materiaal.

  1.610,-

  177,65

 • Quick view

  Bopita Charlotte Kledingkast XL 2-Deurs Wit

  De landelijke Bopita Charlotte Kledingkast XL 2-Deurs Wit is een kwalitatieve kast welke de nodige opbergruimte biedt. Het beschikt over twee deuren met daaronder een opberglade. Gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal.

  995,-

  775,-

 • Quick view

  Bopita Lisa Kledingkast Wit / Naturel 3-Deurs

  De Bopita Lisa Kledingkast Wit / Naturel 3-Deurs beschikt over drie deuren waarachter verschillende opbergruimten zit om spullen neer te leggen of op te hangen. De kast is gemaakt van kwalitatief MDF in combinatie met beukenhout. Een mooie look die in elk interieur past.

  939,-

  738,-

 • Quick view

  Bopita Corsica Kledingkast 3-Deurs Wit

  De Bopita Corsica Kledingkast 3-Deurs Wit is een kwalitatieve kast met een moderne vormgeving en strakke belijning en past in elke type kinderkamer. Voorzien van twee greeploze deuren met soft-close systeem.

  995,-

  789,-

 • Quick view

  Bopita Paris Kledingkast 3-Deurs Wit / Eiken

  De Bopita Paris Kledingkast 3-Deurs Wit / Eiken is een stijlvolle en unieke kast door de diagonale groeven en eiken accenten. De kast is leuk te combineren met andere meubels uit de Bopita Paris serie.

  1.105,-

  879,-

 • Quick view

  Bopita Thijn Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Bopita Thijn Kledingkast Wit 3-Deurs beschikt over een standaard en tijdloos design. Bij de kast wordt er een lange roede een aantal legplanken meegeleverd. De kledingkast is vervaardigd van kwalitatief MDF materiaal.

  729,-

  579,-

 • Quick view

  Bopita Fenna Kledingkast Grijs / Naturel 2-Deurs

  De Bopita Fenna Kledingkast Grijs / Naturel 2-Deurs is een kast in een Scandinavisch design en beschikt over soft-close deuren met daarop een blanke handgreep. Het is gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal.

  575,-

  425,-

 • Quick view

  Bopita Narbonne Kledingkast 3-Deurs Wit

  De landelijke Bopita Narbonne Kledingkast 3-Deurs Wit is een kwalitatieve kast welke de nodige opbergruimte biedt. Het beschikt over drie deuren met een reliëfstructuur. Gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal.

  1.159,-

  898,-

 • Quick view

  Bopita Lynn Kledingkast Greeploos 3-Deurs Wit

  De Bopita Lynn Kledingkast Greeploos 3-Deurs Wit is een kast in een Scandinavisch design en beschikt over greeploze deuren. Het is gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal gecombineerd met beuken waardoor het lang mee gaat.

  1.105,-

  820,-

 • Quick view

  Bopita Floris Kledingkast Zwart / Naturel 2-Deurs

  De Bopita Floris Kledingkast Zwart / Naturel 2-Deurs is een kwalitatief MDF kast in een strak design. De lederen handgrepen zijn leuke details.

  375,-

  295,-

 • Quick view

  Bopita Floris Kledingkast Zwart / Naturel 3-Deurs

  De Bopita Floris Kledingkast Zwart / Naturel 3-Deurs is een kwalitatief MDF kast in een strak design. De lederen handgrepen zijn leuke details. De praktische indeling zorgt ervoor dat er veel opgeborgen kan worden.

  585,-

  445,-

 • Quick view

  Bopita Lisa Kledingkast Wit / Naturel 2-Deurs

  De Bopita Lisa Kledingkast Wit / Naturel 2-Deurs beschikt over twee deuren waarachter verschillende opbergruimten zit om spullen neer te leggen of op te hangen. De kast is gemaakt van kwalitatief MDF in combinatie met beukenhout. Een mooie look die in elk interieur past.

  619,-

  495,-

 • Quick view

  Bopita Thijn Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Bopita Thijn Kledingkast Wit 2-Deurs beschikt over een standaard en tijdloos design. Bij de kast wordt er een lange roede een aantal legplanken meegeleverd. De kledingkast is vervaardigd van kwalitatief MDF materiaal.

  515,-

  415,-

 • Quick view

  Bopita Lynn Kledingkast 2-Deurs XL Wit

  De Bopita Lynn Kledingkast 2-Deurs XL Wit is voorzien van diverse hang en leggedeeltes. Daarnaast is de stijlvolle XL 2-deurskast gemaakt van hoogwaardig materiaal. Geschikt voor zowel jongens als meiden.

  805,-

  575,-

 • Quick view

  Bopita Evi Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Bopita Evi Kledingkast Wit 2-Deurs is een kwalitatief MDF en praktisch meubel. Het beschikt over 2 legplanken en een lange roede. De deuren hebben van softclosing. Een kledingkast wat bij iedere stijl past.

  609,-

  459,-

 • Quick view

  Bopita Evi Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Bopita Evi Kledingkast Wit 3-Deurs is een kwalitatief MDF en praktisch meubel. Het beschikt over 2 legplanken en een lange roede. De deuren hebben van softclosing. Een kledingkast wat bij iedere stijl past.

  879,-

  655,-

34 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot