Bopita kinderkledingkast

 

Om alles netjes op te bergen in de kinderkamer kun je bij Babypark terecht voor praktische kinderkledingkasten van verschillende gerenommeerde merken. Een van die merken is het Nederlandse Bopita dat ook bekend is van de schitterende houten ledikanten die je ook in ons assortiment terug kunt vinden. Net als al onze andere artikelen vallen de Bopita kinderkledingkasten onder onze laagsteprijsgarantie. Vind je binnen twee weken na aanschaf de kinderkledingkast van Bopita ergens anders toch goedkoper? Dan betalen we het verschil terug. Bekijk ons uitgebreide assortiment en kies de Bopita kinderkledingkast die het beste in het interieur van jouw kinderkamer past.

 

Lees meer...

Assortiment kinderkledingkast Bopita

In ons assortiment Bopita kinderkledingkasten vind je verschillende stijlen terug zoals modern, romantisch, neutraal; je kiest wat het beste bij jouw eigen stijl past. Ook kun je kiezen voor de gewenste combinatie en kleuren. Dit is allemaal mogelijk door de handige zoekfilters in onze webshop waardoor je snel tot een selectie komt die aan al jouw eisen voldoet. De kasten zijn uiteraard ook perfect te combineren met de ledikanten van het merk. Maar ook als je een ledikant van een ander merk hebt, is er vast een kast te vinden die daar prima bij aansluit. Is dat het geval dan is het verder nog enkel een kwestie van bestellen.

 

Bestellen Bopita kinderkledingkasten

Wanneer je jouw Bopita kinderkledingkast bij ons besteld, dan is het zelfs mogelijk om het door ons te laten monteren. We kunnen dat voor slechts een kleine meerprijs realiseren. Het leveren gaat supersnel met onze eigen bezorgservice en we maken daarvoor netjes een leverafspraak. Zo kan je al heel snel de kinderkledingkast van Bopita vullen met de kinderkleertjes. Bestellingen van 20 euro of meer versturen we gratis, zo ook de kasten. Vind je het online keuzeproces toch wat lastig ondanks onze zoekfilters? Kom dan gerust eens met eigen ogen ons assortiment bekijken in een van onze megastores. Je kunt daar dan meteen de hulp inschakelen van ons team verkoopspecialisten dat klaar staat om jouw van deskundig advies te voorzien. Zie voor adressen en openingstijden onze website. Lees minder...
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Bopita Camille Kledingkast XL 2-Deurs Wit

  De Bopita Camille Kledingkast XL 2-Deurs Wit is een handige kast met verschillende opbergmogelijkheden. Beschikt over hanggedeelten en legplanken en onder deuren kunnen opbergbakken geschoven worden.

  995,-

  899,-

 • Quick view

  Bopita Romantic Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Bopita Romantic Kledingkast 2-Deurs Wit is een mooi en kwalitatieve kledingkast in een stijlvolle look. De kast beschikt over praktische opbergruimten zodat je er veel in kwijt kan. Vervaardigd van kwalitatief materiaal.

  1.049,-

  949,-

 • Quick view

  Bopita Charlotte Kledingkast XL 2-Deurs Wit

  De landelijke Bopita Charlotte Kledingkast XL 2-Deurs Wit is een kwalitatieve kast welke de nodige opbergruimte biedt. Het beschikt over twee deuren met daaronder een opberglade. Gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal.

  969,-

  879,-

 • Quick view

  Bopita Lynn Kledingkast 3-Deurs Wit

  De Bopita Lynn Kledingkast 3-Deurs Wit is een kast in een Scandinavisch design en beschikt over deuren met ronde uitsparingen als handgrepen. Het is gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor het lang mee gaat.

  995,-

  899,-

 • Quick view

  Bopita Lisa Kledingkast Wit / Naturel 3-Deurs

  De Bopita Lisa Kledingkast Wit / Naturel 3-Deurs beschikt over drie deuren waarachter verschillende opbergruimten zit om spullen neer te leggen of op te hangen. De kast is gemaakt van kwalitatief MDF in combinatie met beukenhout. Een mooie look die in elk interieur past.

  859,-

  739,-

 • Quick view

  Bopita Belle Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Bopita Belle Kast 2-Deurs Wit is een kledingkast in een romantische look. Dat komt door de afgeronde pootjes en de sierlijke accenten. De deuren en de lade zijn voorzien van een soft-close systeem.

  885,-

  799,-

 • Quick view

  Bopita Basic Wood Kledingkast XL 2-Deurs

  De Bopita Basic Wood Kledingkast XL 2-Deurs heeft een robuuste look en past in elk type interieur. De kledingkast biedt veel opbergruimte en beschikt over een hangroede en verschillende legplanken en is gemaakt van grenen.
  664,05
 • Quick view

  Bopita Belle Kledingkast 3-Deurs Wit

  De Bopita Belle Kledingkast 3-Deurs Wit is een kledingkast in een romantische look. Dat komt door de afgeronde pootjes en de sierlijke accenten. De deuren en de lade zijn voorzien van een soft-close systeem.

  1.105,-

  999,-

 • Quick view

  Bopita Merel Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Bopita Merel Kledingkast 2-Deurs Wit is een praktische kast in de elk type kinderkamer. De kast heeft een strakke en eigentijdse look en is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  649,-

  519,-

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Kledingkast 1-Deurs Wit

  De Bopita Mix & Match Kledingkast 1-Deurs Wit heeft een originele look en past in elk type interieur. De kledingkast biedt veel opbergruimte en beschikt over een hangroede en verschillende legplanken en is gemaakt van MDF.

  549,-

  474,05

 • Quick view

  Bopita Corsica Kledingkast 3-Deurs Wit

  De Bopita Corsica Kledingkast 3-Deurs Wit is een kwalitatieve kast met een moderne vormgeving en strakke belijning en past in elke type kinderkamer. Voorzien van twee greeploze deuren met soft-close systeem.

  995,-

  899,-

 • Quick view

  Bopita Camille Kledingkast XL Wit 3-Deurs

  De Bopita Camille Kledingkast XL Wit 3-Deurs is een handige kast met verschillende opbergmogelijkheden. Beschikt over hanggedeelten en legplanken en onder deuren kunnen opbergbakken geschoven worden.

  1.315,-

  1.189,-

 • Quick view

  Bopita Narbonne Kledingkast 3-Deurs Wit

  De landelijke Bopita Narbonne Kledingkast 3-Deurs Wit is een kwalitatieve kast welke de nodige opbergruimte biedt. Het beschikt over drie deuren met een reliëfstructuur. Gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal.

  1.049,-

  949,-

 • Quick view

  Bopita Romantic Kledingkast 3-Deurs Wit

  De Bopita Romantic Kledingkast 3-Deurs Wit is een mooi en kwalitatieve kledingkast in een stijlvolle look. De middelste deur van deze kast beschikt over een leuke passpiegel. Vervaardigd van kwalitatief materiaal.

  1.279,-

  1.159,-

 • Quick view

  Bopita Kyan KledingKast 2-Deurs Deep Grey / Naturel

  Het Bopita Kyan KledingKast 2-Deurs Deep Grey / Naturel is een mooie kast in een eigentijdse look. De kleurencombinatie en de schuine poten zijn kenmerkend voor deze serie. Het is gemaakt van MDF wat is gecombineerd met beukenhout.

  739,-

  669,-

 • Quick view

  Bopita Corsica Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Bopita Corsica Kledingkast 2-Deurs Wit is een kwalitatieve kast met een moderne vormgeving en strakke belijning en past in elke type kinderkamer.

  795,-

  719,-

 • Quick view

  Bopita Corsica Kledingkast Wit 4-Deurs

  De Bopita Corsica Kledingkast Wit 4-Deurs is een kwalitatieve kast met een moderne vormgeving en strakke belijning en past in elke type kinderkamer. Voorzien van twee greeploze deuren met soft-close systeem.

  1.259,-

  1.119,-

 • Quick view

  Bopita Lynn Kledingkast Greeploos 2-Deurs Wit

  De Bopita Lynn Kledingkast Greeploos 2-Deurs Wit is een kast in een Scandinavisch design en beschikt over greeploze deuren. Het is gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal gecombineerd met beuken waardoor het lang mee gaat.

  685,-

  619,-

 • Quick view

  Bopita Lynn Kledingkast Greeploos 3-Deurs Wit

  De Bopita Lynn Kledingkast Greeploos 3-Deurs Wit is een kast in een Scandinavisch design en beschikt over greeploze deuren. Het is gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal gecombineerd met beuken waardoor het lang mee gaat.

  1.049,-

  949,-

 • Quick view

  Bopita Narbonne Kledingkast 2-Deurs Wit

  De landelijke Bopita Narbonne Kledingkast 2-Deurs Wit is een kwalitatieve kast welke de nodige opbergruimte biedt. Het beschikt over twee deuren met daaronder een opberglade. Gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal.

  695,-

  629,-

 • Quick view

  Bopita Diva Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Bopita Diva Kledingkast Wit 3-Deurs is een unieke kast met een romantische vormgeving. Beschikt over verschillende sierlijke details en een spiegel in het midden. Een kledingkast voor de echte diva!

  1.169,-

  1.059,-

 • Quick view

  Bopita Merel Kledingkast 3-Deurs Wit

  De Bopita Merel Kledingkast 3-Deurs Wit is een praktische kast in de elk type kinderkamer. De kast heeft een strakke en eigentijdse look en is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  939,-

  799,-

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Kledingkast Luxe 2-Deurs Wit

  De Bopita Mix & Match Kledingkast Luxe 2-Deurs Wit is een handige kast met verschillende opbergmogelijkheden. Beschikt over hanggedeelten en legplanken en onder deuren kunnen opbergbakken geschoven worden.

  715,-

  616,55

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Kledingkast Luxe 3-Deurs Wit

  De Bopita Mix & Match Kledingkast Luxe 3-Deurs Wit is een handige kast met verschillende opbergmogelijkheden. Beschikt over hanggedeelten en legplanken en onder deuren kunnen opbergbakken geschoven worden.

  1.025,-

  878,75

28 Resultaten
 1. 1
 2. 2