Flexa kledingkasten

Een Flexa kledingkast is praktisch en vrijwel overal mee te combineren. Een Flexa kast biedt je veel opbergruimte. In veel gevallen bestaat een Flexa kast uit legplanken, laden en een hangroede. In ons assortiment vind je meestal zowel 1-deurs, 2-deurs als 3-deurs kledingkasten van Flexa. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod Flexa kledingkasten aan.

Lees meer...

White wash’ Flexa kledingkast

Het is ook leuk om voor een White wash Flexa kledingkast te kiezen. Bij een white wash kledingkast van Flexa zijn de nerven en de structuur van het hout nog goed zichtbaar. Dit geeft een heel speciaal effect. Kijk op deze pagina voor een mooie white wash kledingkast van Flexa!

Over Flexa

Het kenmerk van Flexa meubels is dat deze vaak veel verstelopties hebben en ook met veel meubels te combineren zijn. Flexa meubels bieden je vaak veel extra opties. Zo is een Flexa bureau bijvoorbeeld in meerdere hoogtes te verstellen, staat het op wieltjes en is het bureaublad kantelbaar. Het is zeker de moeite waard om ook eens de andere Flexa meubels in onze webshop te bekijken! Met Flexa stel je een mooie, trendy kamer samen die van alle gemakken voorzien is. Jouw gewenste Flexa kledingkast bestel je snel en eenvoudig online, evenals andere producten uit ons assortiment. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen je bestelling spoedig bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een leverafspraak. Wil je de Brent Wit kinderkamer meubels niet alleen laten bezorgen maar ook laten monteren? In de meeste gevallen is het mogelijk om meubels door onze vakbekwame monteurs te laten monteren. Hiervoor vragen wij een geringe vergoeding.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Flexa Luna Kast

  De stijlvolle Flexa Luna Kast beschikt over voldoende opbergruimte en is perfect te combineren met andere producten van de Luna collectie. De stijlvolle Flexa kast is gemaakt van hoogwaardig beuken materiaal.
  89,-
 • Quick view

  Flexa Classic Kledingkast en Laden 2-Deurs Whitewash

  De Flexa Classic Kledingkast en Laden 2-Deurs Whitewash heeft een zeer origineel design. Het is vervaardigd van kwalitatief grenenhout en uiteraard kunnen hierbij veel kleuren gecombineerd worden. Kortom, een kast wat zeer tijdloos is.
  1.049,-
 • Quick view

  Flexa Classic Kledingkast 3-Deurs en Laden

  De Flexa Classic Kledingkast 3-Deurs en Laden Whitewash biedt genoeg opbergruimte in de slaapkamer. Het is vervaardigd van kwalitatief grenenhout in een whitewash uitvoering. Een kast waar je jarenlang plezier van hebt.
  1.289,-
 • Quick view

  Flexa Classic Kledingkast 3-Deurs

  Flexa Classic Kledingkast 3-Deurs bevat 4 planken, 2 kledingroedes, 2 lades en pootjes. Daarnaast is de kast leuk te combineren met andere producten van de Flexa Classic lijn. Voorzien van een stijlvol design.
  1.289,-
 • Quick view

  Flexa Luna Kledingkast 2-Deurs

  De stijlvolle Flexa Luna Kledingkast 2-Deurs is een mooie kast wat beschikt over twee deuren en twee laden. Het is gemaakt van kwalitatief grenenfineer in MDF waardoor je er lang plezier van hebt.
  789,-
 • Quick view

  Flexa Classic Kledingkast en Laden 2-Deurs Whitewash / White

  De Flexa Classic Kledingkast en Laden 2-Deurs Whitewash / White heeft een zeer origineel design. Het is vervaardigd van kwalitatief grenenhout en uiteraard kunnen hierbij veel kleuren gecombineerd worden.
  1.049,-
 • Quick view

  Flexa Classic Kledingkast en Laden 2-Deurs Grijs / Wit

  De Flexa Classic Kledingkast en Laden 2-Deurs Grijs / Wit heeft een zeer origineel design. Het is vervaardigd van kwalitatief grenenhout en uiteraard kunnen hierbij veel kleuren gecombineerd worden. Kortom, een kast wat zeer tijdloos is.
  1.049,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Kledingkast 2-Deurs

  De Flexa Popsicle Kledingkast 2-Deurs is een mooie kast wat beschikt over twee deuren en twee laden. Het is gemaakt van kwalitatief grenenfineer in MDF waardoor je er lang plezier van hebt.

  Normale prijs: 1.299,-

  Special Price 1.146,65

 • Quick view

  Flexa Popsicle Kledingkast Laag

  De Flexa Popsicle Kledingkast Laag is een mooie lage kast wat onder de hoogslaper gezet kan worden maar als los kastje is het ook erg praktisch. Gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor je er lang wat aan hebt.

  Normale prijs: 749,-

  Special Price 662,15

 • Quick view

  Flexa Popsicle Kledingkast 1-Deurs

  De Flexa Popsicle Kledingkast 1-Deurs is een smalle kast wat beschikt over genoeg opbergruimte. Voorzien van vier opbergplanken waar je alles op kan bergen.Gemaakt van kwalitatief grenen.

  Normale prijs: 719,-

  Special Price 636,65

 • Quick view

  Flexa Classic Kledingkast Laag 2-Deurs

  De Flexa Classic Kledingkast Laag 2-Deurs heeft een zeer origineel design. Het is vervaardigd van kwalitatief grenenhout en uiteraard kunnen hierbij veel kleuren gecombineerd worden. Kortom, een kast wat zeer tijdloos is.
  303,45
 • Quick view

  Flexa Classic Kledingkast 135 Cm

  De Flexa Classic Kledingkast 135 Cm is een praktische kast met voldoende opbergruimte. De stijlvolle kast is de kast leuk te combineren met andere producten van de Flexa Classic serie. Gemaakt van massief hout.
  489,-
 • Quick view

  Flexa Luna Kledingkast 3-Deurs

  De stijlvolle Flexa Luna Kledingkast 3-Deurs is een mooie kast wat beschikt over drie deuren en twee laden. Het is gemaakt van kwalitatief grenenfineer in MDF waardoor je er lang plezier van hebt.

  Normale prijs: 969,-

  Special Price 747,15

13 Resultaten
Trustpilot