Woood kledingkasten

Zoek je een sfeervolle kast in mooie groentinten en een geborstelde afwerking waarbij de houtstructuur nog goed te zien is? Of heb je liever een gladgelakte, witte kast in een minimalistisch design? Ons assortiment Woood kledingkasten is heel uitgebreid. Elke Woood kledingkast heeft z’n eigen, bijzondere stijl. Elke kast is met grote zorg en toewijding ontworpen en dat is te zien. Vrijwel elke Woood kledingkast is gemaakt van massief hout, zoals grenenhout. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod Woood kledingkasten aan.

Lees meer...

Een gebruiksvriendelijke kledingkast van Woood

Bij ons kun je terecht voor een 2-deurs of een 3-deurs kledingkast van Woood. Het is maar net hoeveel opbergruimte je nodig hebt. In een kledingkast van Woood kun je veel kleding kwijt. Veel kasten hebben naast planken ook een aantal laden. Soms heeft de kast ook een hangroede. In de uitgebreide productbeschrijvingen op deze pagina vind je specifieke informatie over de Woood kledingkasten.

Over Woood

Wij verkopen allerlei kindermeubels van Woood. De meeste Woood meubels zijn gemaakt van massief hout. Hierdoor heb je lang plezier van deze meubels. Je kind kan deze meestal gedurende zijn of haar gehele tienerjaren gebruiken. Verder zijn Woood meubels ook heel onderhoudsvriendelijk. Onze Woood kledingkasten en andere Woood meubels zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij bezorgen het bureau zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Wil je de bestelde Woood kast en eventuele andere Woood meubels niet alleen laten bezorgen maar ook laten monteren? In veel gevallen kun je de meubels door onze vakbekwame monteurs tegen een kleine vergoeding laten monteren. Bij Babypark profiteer je ook van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Woood Dennis Kledingkast 2-Deurs

  De Woood Dennis Kledingkast Betongrijs 2-Deurs is een robuuste kast met een praktische indeling. Het heeft een geborstelde afwerking waardoor de noesten, scheurtjes en oneffenheden zichtbaar zijn.
  449,-
 • Quick view

  Woood Stage Kledingkast Soap Green 2-Deurs

  De Woood Stage Kledingkast Soap Green 2-Deurs is een kwalitatief grenen kast in een speels en stoere uitstraling. Het beschikt over allerlei opbergruimten zoals een lade of vakken wat de serie kenmerkt.

  699,-

  684,-

 • Quick view

  Woood Connect Kast 2-Deurs

  De Woood Connect Kast 2-Deurs is een praktische kast waarvan je verschillende kasten naast elkaar kan zetten waardoor er een kastenwand gecreëerd wordt. De kast is gemaakt van kwalitatief grenen en MDF en gaat lang mee.
  369,-
 • Quick view

  Woood Row Opbergkast Wit 2-Deurs

  De Woood Row Opbergkast Wit 2-Deurs is een mooie en kwalitatieve kast welke genoeg opbergruimte biedt. Het is een kast wat met elke type stijl gecombineerd kan worden en altijd leuk staat. Een handige uitbreiding.

  399,-

  339,15

 • Quick view

  Woood Dennis Kledingkast 3-Deurs

  De Woood Dennis Kledingkast 3-Deurs is een robuuste kast met een praktische indeling. Het heeft een geborstelde afwerking waardoor de noesten, scheurtjes en oneffenheden zichtbaar zijn.

  Normale prijs: 599,-

  Special Price 509,15

 • Quick view

  Woood Stijn Lockerkast 2-Deurs

  Met de Woood Stijn Lockerkast 2-Deurs haal je een stijlvolle en praktische kast in huis. Bevat diverse planken om spulletjes in op te bergen. Praktisch en stijlvol ontwerp in grijs grenen.

  499,-

  424,15

 • Quick view

  Woood Dennis Kledingkast + Laden Steel Grey 2-Deurs

  De Woood Dennis Kledingkast + Laden Steel Grey 2-Deurs is een robuuste kast met een praktische indeling. Het heeft een geborstelde afwerking waardoor de noesten, scheurtjes en oneffenheden zichtbaar zijn.
  499,-
 • Quick view

  Woood Connect Kast 3-Deurs Met Lade

  De Woood Connect Kast 3-Deurs Met Lade Zwart is een stoere kast gemaakt van massief, FSC gecertificeerd grenenhout. Daarnaast is het mogelijk om met de connect kasten een kastenwand naar wens te creeëren.

  499,-

  459,-

8 Resultaten
Trustpilot