Uitvalbeveiliging Kinderkamer

Als je kindje de overstap maakt van babybed naar een eenpersoonsbed, dan is de kans best groot dat het in de nacht eruit valt. Om dit te voorkomen is er een uitvalbeveiliging ontwikkeld. Babypark biedt ze aan van verschillende merken, maar er zijn ook universele bedhekken beschikbaar.

>Lees meer...

Montage

Iedere uitvalbeveiliging is eenvoudig te monteren. Zodat je het gauw kan demonteren wanneer je kindje het niet meer nodig heeft. Sommige bedhekken beschikken over schroeven, andere bedhekken kunnen zo onder het matras geschoven worden waardoor dat op de plek blijft.

Lees minder...
46 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  TWF Bedhek

  Dit TWF Bedhek is een ideale oplossing wanneer je kindje heel beweeglijk is en snel uit bed klimt. Daarnaast is het hek ook handig om de overgang van een ledikant naar een groot bed makkelijker te maken.

  39,99

  32,95

 • Quick view

  Europe Baby Felix II Peuterbed Uitvalbeveiliging Mat

  De Europe Baby Felix II Peuterbed Uitvalbeveiliging Mat is een praktisch item om bij het peuterbed van de Felix serie te bestellen. Het is gemaakt van kwalitatief MDF en is makkelijk te monteren.
  29,99
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bedfront

  Het LIFETIME Kidsrooms Bedfront is geschikt voor alle LIFETIME bedden. Verder is het bedfront gemaakt van hoogwaardig grenen materiaal. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en is praktisch in gebruik.
  82,-
 • Quick view

  Manis-h Sleuf Uitvalbeveiliging 3/4

  Met de stijlvolle Manis-h Sleuf Uitvalbeveiliging 3/4 kan je een veilige slaapplek creëren voor je kindje. Daarnaast is de Sleuf uitvalbeveiliging gemaakt van hoogwaardig materiaal. Praktisch in gebruik.
  143,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bedrand Verhoging Met Grepen White Wash

  De LIFETIME Kidsrooms Bedrand Verhoging Met Grepen White Wash zorgt voor extra veiligheid voor uw kindje. Let op: deze bedrand kan enkel gemonteerd worden op bedden met een schuine trap links of rechts geplaatst.
  166,-
 • Quick view

  Bopita Uitvalbeschermer Universeel

  Met de Bopita Uitvalbeschermer Universeel voorkom je dat je kindje uit bed kan vallen. De uitvalbescherming is eenvoudig te bevestigen op verschillende bedden van het merk Bopita.

  Normale prijs: 49,-

  Special Price 47,20

 • Quick view

  Flexa Dots Uitvalbeveiliging 1/2

  De Flexa Dots Uitvalbeveiliging 1/2 is een praktisch item wat vervaardigd is van MDF wat gecombineerd is met essenhout. Een praktisch meubel wat het uit bed vallen zal voorkomen. Te gebruiken tot 6 jaar.
  50,-
 • Quick view

  Vipack Kiddy Uitvalbeveiliging

  Voorkom uit bed vallen met de Vipack Kiddy Uitvalbeveiliging. Een handig item wat binnen no time is te bevestigen. Een handig item voor kinderen tot en met 6 jaar oud. Gemaakt van kwalitatief MDF.

  Normale prijs: 30,-

  Special Price 28,80

 • Quick view

  Flexa Popsicle Uitvalbeveiliging

  De Flexa Popsicle Uitvalbeveiliging is geschikt voor de bedligbedden en het onderste ligvlak van het stapelbed. Verder is de uitval beveiliging gemaakt van hoogwaardig materiaal en praktisch in gebruik.
  90,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Uitvalbeschermer

  De LIFETIME Kidsrooms Uitvalbeschermer is voorzien van een leuke print en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Verder is de uitvalbeschermer geschikt voor alle LIFETIME bedden. Praktisch in gebruik.
  82,-
 • Quick view

  Bopita Uitvalbeschermer Wit 60 cm

  De Bopita Uitvalbeschermer Wit 60 cm is een praktische aanvulling bij een combi-bed, juniorbed en bedbankje uit verschillende series van dit merk. Voorzien van haken waardoor het makkelijk te bevestigen is.

  59,-

  47,20

 • Quick view

  Bopita Uitvalbeschermer Wit 100 cm

  De Bopita Uitvalbeschermer Wit 100 cm is een praktische aanvulling bij de bedden Evi en Lucca van het merk Bopita. De uitvalbeveiliging zorgt ervoor dat het uit bed vallen vrijwel niet gebeurd.

  59,-

  47,20

 • Quick view

  Bopita Bo Uitvalbeschermer Zwart 100 cm

  De Bopita Bo Uitvalbeschermer Zwart 100 cm is een praktische aanvulling bij het Job bed van het merk Bopita. De uitvalbeveiliging zorgt ervoor dat het uit bed vallen vrijwel niet gebeurd.

  55,-

  44,-

 • Quick view

  Bopita Uitvalbeschermer Universeel Wit

  Met de Bopita Uitvalbeschermer Universeel Wit voorkom je dat je kindje uit bed kan vallen. De uitvalbescherming is eenvoudig te bevestigen op verschillende bedden van het merk Bopita.

  59,-

  47,20

 • Quick view

  Bopita Retro Uitvalbeschermer Wit

  Met de Bopita Retro Uitvalbeschermer Wit voorkom je dat je kindje uit bed kan vallen. De uitvalbescherming is eenvoudig te bevestigen op verschillende bedden van het merk Bopita.

  65,-

  52,-

 • Quick view

  Bopita Uitvalbeschermer Zwart 100 cm

  De Bopita Uitvalbeschermer Zwart 100 cm is een praktische aanvulling bij het bed Floris van het merk Bopita. De uitvalbeveiliging zorgt ervoor dat het uit bed vallen vrijwel niet gebeurd.
  59,-
 • Quick view

  Bopita Universele Uitvalbeschermer Grijs 25 Mm

  De Bopita Universele Uitvalbeschermer Grijs 25 Mm is gemaakt van MDF materiaal. De uitvalbeschermer is eenvoudig te bevestigen en praktisch in gebruik. Geschikt voor onder andere het Bopita Fenna 90 x 200 cm bed.
  59,-
 • Quick view

  Bopita Nordic Uitvalbeschermer Wit

  De Bopita Nordic Uitvalbeschermer Wit is geschikt voor het Nordic basisbed. De uitvalbeschermer zowel aan de linker als rechterkant van het bed bevestigd worden. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.
  69,-
 • Quick view

  Flexa Classic Uitvalbeveiliging Gedeeld Whitewash 90 x 200 Cm

  De Flexa Classic Uitvalbeveiliging Gedeeld Whitewash 90 x 200 Cm wordt geleverd inclusief montage materiaal. Geschikt voor de Flexa Classic speel- / glijbedden met het aanbouwplatform voor glijbanen in het midden.
  95,-
 • Quick view

  Flexa Classic Uitvalbeveiliging Gedeeld Whitewash 90 x 190 Cm

  De Flexa Classic Uitvalbeveiliging Gedeeld Whitewash 90 x 190 Cm wordt geleverd inclusief montage materiaal. Geschikt voor Flexa Classic speel- / glijbedden met het aanbouwplatform voor glijbanen in het midden.
  95,-
 • Quick view

  Flexa Classic Uitvalbeveiliging 3/4 Whitewash 90 x 190 Cm

  De Flexa Classic Uitvalbeveiliging 3/4 Whitewash 90 x 190 Cm wordt geleverd inclusief montage materiaal. Geschikt voor alle stijlvolle Flexa Classic eenpersoonsbedden, stapelbedden, combi-en hoogslapers.
  95,-
 • Quick view

  Flexa Classic Uitvalbeveiliging 1/1 Whitewash 90 x 190 Cm

  De Flexa Classic Uitvalbeveiliging Whitewash 90 x 190 Cm beschermt je kinderen tegen de koude buitenmuur en vallen tijdens het slape met de achterste Flexa Classic valbeveiliging. Praktisch in gebruik!
  95,-
 • Quick view

  Flexa White Uitvalbeveiliging 1/2 Wit 90 x 200 Cm

  De Flexa White Uitvalbeveiliging 1/2 Wit 90 x 200 Cm is geschikt voor alle Flexa White bedden met een ligoppervlak van 90 x 200 cm. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en voorzien van een stijlvol design.
  80,-
 • Quick view

  Flexa White Uitvalbeveiliging 3/4 Wit 90 x 190 Cm

  De Flexa White Uitvalbeveiliging 3/4 Wit 90 x 190 Cm is geschikt voor alle Flexa White bedden met een ligoppervlak van 90 x 190 cm. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en voorzien van een stijlvol design.
  80,-
46 Resultaten
 1. 1
 2. 2

Trustpilot