Uitvalbeveiliging Kinderkamer

Als je kindje de overstap maakt van babybed naar een eenpersoonsbed, dan is de kans best groot dat het in de nacht eruit valt. Om dit te voorkomen is er een uitvalbeveiliging ontwikkeld. Babypark biedt ze aan van verschillende merken, maar er zijn ook universele bedhekken beschikbaar.

>Lees meer...

Montage

Iedere uitvalbeveiliging is eenvoudig te monteren. Zodat je het gauw kan demonteren wanneer je kindje het niet meer nodig heeft. Sommige bedhekken beschikken over schroeven, andere bedhekken kunnen zo onder het matras geschoven worden waardoor dat op de plek blijft.

Lees minder...
42 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  TWF Bedhek

  Dit TWF Bedhek is een ideale oplossing wanneer je kindje heel beweeglijk is en snel uit bed klimt. Daarnaast is het hek ook handig om de overgang van een ledikant naar een groot bed makkelijker te maken.

  39,99

  39,95

 • Quick view

  Europe Baby Felix II Peuterbed Uitvalbeveiliging Mat

  De Europe Baby Felix II Peuterbed Uitvalbeveiliging Mat is een praktisch item om bij het peuterbed van de Felix serie te bestellen. Het is gemaakt van kwalitatief MDF en is makkelijk te monteren.
  29,99
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Bedhek Trombone Zwart Uitschuifbaar

  Het A3 Baby & Kids Bedhek Trombone Zwart Uitschuifbaar is uitschuifbaar en voorkomt dat je kleintje uit bed valt. Het zorgt dus voor extra veiligheid! Het bedhek heeft drie spijlen en is op elk bed te monteren.

  39,95

  35,95

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bedfront

  Het LIFETIME Kidsrooms Bedfront is geschikt voor alle LIFETIME bedden. Verder is het bedfront gemaakt van hoogwaardig grenen materiaal. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en is praktisch in gebruik.

  82,-

  79,-

 • Quick view

  Manis-h Sleuf Uitvalbeveiliging 3/4

  Met de stijlvolle Manis-h Sleuf Uitvalbeveiliging 3/4 kan je een veilige slaapplek creëren voor je kindje. Daarnaast is de Sleuf uitvalbeveiliging gemaakt van hoogwaardig materiaal. Praktisch in gebruik.
  143,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bedrand Verhoging Met Grepen White Wash

  De LIFETIME Kidsrooms Bedrand Verhoging Met Grepen White Wash zorgt voor extra veiligheid voor uw kindje. Let op: deze bedrand kan enkel gemonteerd worden op bedden met een schuine trap links of rechts geplaatst.
  176,-
 • Quick view

  Bopita Uitvalbeschermer Universeel

  Met de Bopita Uitvalbeschermer Universeel voorkom je dat je kindje uit bed kan vallen. De uitvalbescherming is eenvoudig te bevestigen op verschillende bedden van het merk Bopita.
  50,15
 • Quick view

  Flexa Dots Uitvalbeveiliging 1/2

  De Flexa Dots Uitvalbeveiliging 1/2 is een praktisch item wat vervaardigd is van MDF wat gecombineerd is met essenhout. Een praktisch meubel wat het uit bed vallen zal voorkomen. Te gebruiken tot 6 jaar.
  60,-
 • Quick view

  Vipack Kiddy Uitvalbeveiliging

  Voorkom uit bed vallen met de Vipack Kiddy Uitvalbeveiliging. Een handig item wat binnen no time is te bevestigen. Een handig item voor kinderen tot en met 6 jaar oud. Gemaakt van kwalitatief MDF.

  Normale prijs: 42,-

  Special Price 37,80

 • Quick view

  Flexa Popsicle Uitvalbeveiliging

  De Flexa Popsicle Uitvalbeveiliging is geschikt voor de bedligbedden en het onderste ligvlak van het stapelbed. Verder is de uitval beveiliging gemaakt van hoogwaardig materiaal en praktisch in gebruik.
  99,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Uitvalbeschermer

  De LIFETIME Kidsrooms Uitvalbeschermer is voorzien van een leuke print en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Verder is de uitvalbeschermer geschikt voor alle LIFETIME bedden. Praktisch in gebruik.

  82,-

  79,-

 • Quick view

  Bopita Retro Uitvalbeschermer Wit

  Met de Bopita Retro Uitvalbeschermer Wit voorkom je dat je kindje uit bed kan vallen. De uitvalbescherming is eenvoudig te bevestigen op verschillende bedden van het merk Bopita.
  65,-
 • Quick view

  Bopita Nordic Uitvalbeschermer Wit

  De Bopita Nordic Uitvalbeschermer Wit is geschikt voor het Nordic basisbed. De uitvalbeschermer zowel aan de linker als rechterkant van het bed bevestigd worden. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.
  75,-
 • Quick view

  Flexa Classic Uitvalbeveiliging Gedeeld Whitewash 90 x 200 Cm

  De Flexa Classic Uitvalbeveiliging Gedeeld Whitewash 90 x 200 Cm wordt geleverd inclusief montage materiaal. Geschikt voor de Flexa Classic speel- / glijbedden met het aanbouwplatform voor glijbanen in het midden.
  91,-
 • Quick view

  Flexa Classic Uitvalbeveiliging Gedeeld Whitewash 90 x 190 Cm

  De Flexa Classic Uitvalbeveiliging Gedeeld Whitewash 90 x 190 Cm wordt geleverd inclusief montage materiaal. Geschikt voor Flexa Classic speel- / glijbedden met het aanbouwplatform voor glijbanen in het midden.
  91,-
 • Quick view

  Flexa Classic Uitvalbeveiliging 3/4 Whitewash 90 x 190 Cm

  De Flexa Classic Uitvalbeveiliging 3/4 Whitewash 90 x 190 Cm wordt geleverd inclusief montage materiaal. Geschikt voor alle stijlvolle Flexa Classic eenpersoonsbedden, stapelbedden, combi-en hoogslapers.
  94,-
 • Quick view

  Flexa Classic Uitvalbeveiliging 1/1 Whitewash 90 x 190 Cm

  De Flexa Classic Uitvalbeveiliging Whitewash 90 x 190 Cm beschermt je kinderen tegen de koude buitenmuur en vallen tijdens het slape met de achterste Flexa Classic valbeveiliging. Praktisch in gebruik!
  96,-
 • Quick view

  Flexa White Uitvalbeveiliging 1/2 Wit 90 x 200 Cm

  De Flexa White Uitvalbeveiliging 1/2 Wit 90 x 200 Cm is geschikt voor alle Flexa White bedden met een ligoppervlak van 90 x 200 cm. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en voorzien van een stijlvol design.
  96,-
 • Quick view

  Flexa White Uitvalbeveiliging 3/4 Wit 90 x 190 Cm

  De Flexa White Uitvalbeveiliging 3/4 Wit 90 x 190 Cm is geschikt voor alle Flexa White bedden met een ligoppervlak van 90 x 190 cm. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en voorzien van een stijlvol design.

  96,-

  80,-

 • Quick view

  Flexa White Uitvalbeveiliging 1/1 Wit 90 x 190 Cm

  De Flexa White Uitvalbeveiliging 1/1 Wit 90 x 190 Cm 90 x 190 Cm is voorzien van een stijlvol design en is praktisch in gebruik. Gemaakt van MDF materiaal. Geschikt voor Flexa White bedden 90 x 190 cm.

  100,-

  80,-

 • Quick view

  Flexa Popsicle Uitvalbeveiliging Kiwi 90 x 200 Cm

  De Flexa Popsicle Uitvalbeveiliging Kiwi 90 x 200 Cm is geschikt voor de Flexa Popsicle hoogslaper met trap. Verder is de uitvalbeveiliging gemaakt van hoogwaardig materiaal en is praktisch in gebruik!
  369,-
 • Quick view

  Manis-h Uitvalbeveiliging 3/4 Wit

  Met de stijlvolle Manis-h Uitvalbeveiliging 3/4 Wit kan je een veilige slaapplek creëren voor je kindje. Geschikt voor bedden met een afmeting van 90 x 200 cm. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  90,-
 • Quick view

  Manis-h Rails Uitvalbeveiliging 3/4 Antraciet

  Met de stijlvolle Manis-h Rails Uitvalbeveiliging 3/4 Antraciet kan je een veilige slaapplek creëren voor je kindje. Geschikt voor bedden met een afmeting van 90 x 200 cm. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  143,-
 • Quick view

  Manis-h Veiligheidsset

  De Manis-h Veiligheidsset wordt geleverd inclusief 1 handvat van rundleer en 5 tredebescherming voor de laddertrappen. Het veiligheidsset is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De set is praktisch in gebruik.
  49,-
42 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Vaderdag
Trustpilot