Bedlades Kinderkamer

Creëer met een bedlade meer opbergruimte in de kinderkamer. Het neemt vrijwel geen extra ruimte in. Vooral op de kleine kinderkamer is het een handige oplossing om extra opbergruimte te crëeren.

>Lees meer...

Verschillende opbergladen

Babypark heeft opbergladen van merken zoals onder ander Bopita, Flexa of Life Time. Sommige opbergladen functioneren ook als slaapladen zodat je extra ruimte creëert voor een logé. Kortom, een praktisch item wat het bed compleet maakt.

Lees minder...
17 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Accent Bedlade Wit

  In de ruime Kidsmill Accent opberglade kan je veel spullen van je kindje kwijt. De opberglade is geschikt voor onder de Accent bedbank. De opberglade voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en creëert meer opbergruimte.

  199,-

  179,-

 • Quick view

  Woood Nikki Bedlade Jadegroen

  De Woood Nikki Bedlade Jadegroen is een praktische aanvulling bij de bedbank van deze serie. Je kan de lade als opberglade en als bedlade gebruiken. Het is gemaakt van grenenhout en beschikt over een geborstelde afwerking.
  89,-
 • Quick view

  Woood Huisie Bedstee Bedladen Wit

  De Woood Huisie Bedstee Bedladen Wit zijn een praktische aanvulling bij de Huisie Bedstee van dit merk. De laden beschikken over een doorleefde vintage look zodat je een extra stoere look krijgt.
  99,-
 • Quick view

  Life Time Bedlade Klein Voor Basisbed

  Met het Life Time Bedlade Groot Voor Basisbed creëer je extra opbergruimte. Onder het basisbed is plek voor twee laden. De bedlade is vooral op de kleine kinderkamer de ideale oplossing.
  162,-
 • Quick view

  Life Time Bedlade Groot Voor Basisbed

  Met het Life Time Bedlade Groot Voor Basisbed creëer je extra opbergruimte of een extra slaapplek. De bedlade is vooral op de kleine kinderkamer de ideale oplossing. Het is gemaakt kwalitatief hout.
  205,-
 • Quick view

  Bopita Belle Bedlade 90 x 200 cm

  De Bopita Belle Bedlade 90 x 200 cm is een praktische aanvulling bij het bed van deze serie. Je kan er een opberglade of bedlade van maken. Gemaakt van kwalitatief MDF zodat het lang mee gaat!
  195,-
 • Quick view

  Bopita Mix & Match Bedlade 90 x 200 cm

  De Bopita Mix & Match Bedlade 90 x 200 cm is praktische lade en speciaal ontworpen voor de Mix & Match bedbank. Beschikt over twee uitsparingen waardoor het eenvoudig te schuiven is. Gemaakt van MDF.
  219,-
 • Quick view

  Bopita Mix & Match Bedlade 70 x 150 cm

  De Bopita Mix & Match Bedlade Wit 70 x 150 cm is een praktische aanvulling bij het Bopita Mix & Match Peuterbed 70 x 150 cm. De bedlade wordt geleverd met een lattenbodem en een bodemplaat. Gemaakt van kwalitatief MDF.

  175,-

  159,-

 • Quick view

  Life Time Onderschuifbed Wit Gelakt

  Het Life Time Onderschuifbed Wit Gelakt is een praktisch bed en past onder het bed van Life Time. Het kost vrijwel geen opbergruimte en is erg handig! Gemaakt van kwalitatief materiaal.
  191,-
 • Quick view

  Vipack Bedlade Lara Wit 90 x 200 cm

  Een strakke bedlade uit de Lara serie van het merk Vipack. Bestemd voor onder al de bedden van deze serie.
  212,-
 • Quick view

  Woood Set Bedladen Jade Wit

  Een eenvoudig en rustig design, deze twee stijlen bevat de boekenkast Jade van Woood. Vervaardigd van grenenhout zodat je er jarenlang plezier van hebt.

  89,-
 • Quick view

  Bopita Narbonne Bedlade Wit 90 x 200 cm

  De Bopita Narbonne Bedlade Wit 90 x 200 cm is een mooie en stevige bedlade wat kan functioneren opberglade of bedlade. De voorzijde beschikt over twee handgrepen zodat het eenvoudig te schuiven is. Gemaakt van MDF.

  239,-

  189,-

 • Quick view

  Bopita Mix & Match Bedlade Wit 90 x 100 cm

  De Bopita Mix & Match Bedlade Wit 90 x 100 cm is praktische lade en speciaal ontworpen voor de Mix & Match eenpersoonsbedden. Gemaakt van MDF waardoor het lang mee gaat.

  169,-

  149,-

 • Quick view

  Bopita Basic Wood Bedlade 90 x 200 cm

  De Bopita Basic Wood Bedlade 90 x 200 cm is een handige bedlade welke als bed en opberglade gebruikt kan worden. Het biedt extra ruimte en kost vrijwel geen ruimte in de kinderkamer! Een handige aanvulling.

  265,-

  229,-

 • Quick view

  Bopita Charlotte Bedlade Wit 90 x 200 cm

  De Bopita Charlotte Bedlade Wit 90 x 200 cm is een handige aanvulling onder het bed of de bedbank van deze serie. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor je er lang plezier van hebt.

  299,-

  259,-

 • Quick view

  Woood Dennis Bedlade Betongrijs 90 x 200 cm

  De Woood Dennis Bedlade Betongrijs 90 x 200 cm is een handige lade wat eenvoudig is verschuiven. Het kost vrijwel geen extra ruimte. De bedlade is vervaardigd van kwalitatief grenenhout.
  89,-
 • Quick view

  Cool Kids Bedlade Wit 90 x 200 cm

  De Cool Kids Bedlade Wit 90 x 200 cm is een uitbreiding bij het tipibed en het originele bed van dit merk. Het beschikt over twee lederen handgrepen en wieltjes waardoor het schuiven makkelijk gaat.
  189,-
17 Resultaten