Bedlades Kinderkamer

Creëer met een bedlade meer opbergruimte in de kinderkamer. Het neemt vrijwel geen extra ruimte in. Vooral op de kleine kinderkamer is het een handige oplossing om extra opbergruimte te crëeren.

>Lees meer...

Verschillende opbergladen

Babypark heeft opbergladen van merken zoals onder ander Bopita, Flexa of Life Time. Sommige opbergladen functioneren ook als slaapladen zodat je extra ruimte creëert voor een logé. Kortom, een praktisch item wat het bed compleet maakt.

Lees minder...
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Europe Baby Mees / Felix Opberglade

  De Europe Baby Mees / Felix Opberglade is goed te combineren met Europe Baby box Mees en Europe Baby Felix peuterbed. Een handig meubel wat extra opbergruimte geeft. Voorzien van een uitsparing.
 • Quick view

  TWF Juno Bedlade Grijs Houtdecor

  In de ruime TWF Juno Bedlade Grijs Houtdecor kan je veel spullen van je kindje kwijt. De opberglade is geschikt voor onder het Juno eenpersoonsbed en bedbank. De opberglade voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  137,-
 • Quick view

  TWF Juno Bedlade Wit

  In de ruime TWF Juno Bedlade Wit kan je veel spullen van je kindje kwijt. De opberglade is geschikt voor onder het Juno eenpersoonsbed en bedbank. De opberglade voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  142,-
 • Quick view

  Vipack Pino Bedlade 2 Stuks

  De Vipack Pino Bedlade 2 Stuks is een praktisch meubel wat erg handig is onder het bed van deze serie. De wieltjes aan de onderkant maken het eenvoudig om de laden er onderuit te schuiven.
 • Quick view

  Vipack Pino Bedlade 90 x 195 cm

  Met de Vipack Pino Bedlade 90 x 195 cm benut je de ruimte onder het bed extra goed. De wieltjes aan de onderkant maken het eenvoudig om de lade er onderuit te schuiven. Gemaakt van grenenhout.
 • Quick view

  Vipack Dallas Bedlade 90 x 200 cm

  De Vipack Dallas Bedlade 90 x 200 cm is een kwalitatief grenen bedlade wat als opberglade of extra bed kan functioneren. Het kan er eenvoudig onderuit geschoven worden en het kost weinig ruimte in de kamer.
 • Quick view

  Vipack London Bedlade 90 x 200 cm

  De Vipack London Bedlade 90 x 200 cm is een kwalitatief plaatmateriaal lade wat als opberglade of extra bed kan functioneren. Het kan er eenvoudig onderuit geschoven worden en het kost weinig ruimte in de kamer.
  196,-
 • Quick view

  Flexa Classic Bed Uitschuifbaar

  Het Flexa Classic Bed Uitschuifbaar is een praktisch bed wat uit het eenpersoonsbed geschoven kan worden. Er bevinden uitklapbare poten en rubberen wieltjes onder dit bed wat voor gemak zorgt.
 • Quick view

  Woood Nikki Bedlade Jadegroen

  De Woood Nikki Bedlade Jadegroen is een praktische aanvulling bij de bedbank van deze serie. Je kan de lade als opberglade en als bedlade gebruiken. Het is gemaakt van grenenhout en beschikt over een geborstelde afwerking.
  149,-
 • Quick view

  Vipack Lara Stapelbed Wit 90 x 200 cm

  De Vipack Lara Stapelbed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed wat met verschillende stijlen gecombineerd kan worden. Het heeft een tijdloze look en is gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.
  1.210,-
 • Quick view

  Vipack Erik Bedlade Wit 90 x 200 cm

  De Vipack Erik Bedlade Wit 90 x 200 cm is een handige lade wat precies past onder het eenpersoonsbed van deze serie. Het kost geen extra ruimte waardoor het praktisch is. Het is gemaakt van MDF met grenenhout.
  220,-
 • Quick view

  Woood Morris Bedlade Leem 90 x 200 cm

  De Woood Morris Bedlade Leem 90 x 200 cm is een praktisch meubel die precies onder de lade van het bed van de Morris serie. Het is gemaakt van geborsteld grenenhout waardoor het robuust oogt. Met lederen handgrepen.
  149,-
 • Quick view

  BLN Kids Tipi Bedlade Wit 90 x 200 cm

  De BLN Kids Tipi Bedlade Wit 90 x 200 cm is een handige aanvulling bij het Tipibed van BLN Kids. Het kan gebruikt worden als opberglade en slaaplade. Het grote voordeel is dat het vrijwel geen extra ruimte kost.
  129,-
 • Quick view

  Vipack Housebed Bedlade Wit 90 x 200 cm

  Het Vipack Housebed Bedlade Wit 90 x 200 cm is een handig accessoire om bij het Housebed aan te schaffen. Het past precies onder het bed en kost vrijwel geen extra opbergruimte.
  178,-
 • Quick view

  Bopita Bobby Bedlade Wit 90 x 200 cm

  De Bopita Bobby Bedlade Wit 90 x 200 cm zorgt voor extra opbergruimte en kost vrijwel geen extra ruimte. Door middel van wieltjes is het eenvoudig te verschuiven. Erg praktisch en onmisbaar onder ieder bed.

  265,-

  239,-

 • Quick view

  Vipack Kiddy Bedlade Wit 90 x 200 cm

  Het Vipack Kiddy Bedlade Wit 90 x 200 cm is een handig accessoire om bij het Vipack Kiddy Eenpersoonsbed aan te schaffen. Het past precies onder het bed en kost vrijwel geen extra opbergruimte.
  187,-
 • Quick view

  Sebra Bedlade Classic White

  De Sebra Bedlade Classic White is ideaal om het speelgoed van je kindje eenvoudig en netjes in op te bergen. De ruime bedlade is geschikt voor het Sebra meegroeibed en voorzien van soepele wieltjes.
  125,-
 • Quick view

  Vipack Kiddy Bedlade Wit 70 x 140 cm

  Het Vipack Kiddy Bedlade Wit 70 x 140 cm is een handig accessoire om bij het Vipack Kiddy peuterbed aan te schaffen. Het past precies onder het bed en kost vrijwel geen extra opbergruimte.
  106,-
 • Quick view

  Bopita Mix & Match Bedlade Mat Zwart 90 x 200 cm

  De Bopita Mix & Match Bedlade Mat Zwart 90 x 200 cm is een stijlvolle lade gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. De bedlade wordt geleverd inclusief lattenbodem, witte afdekplaten en kunststof wielen.

  265,-

  239,-

 • Quick view

  Vipack Alex Bedlade 90 x 200 Cm Bruin / Zwart

  Het Vipack Alex Bedlade 90 x 200 Cm Bruin / Zwart beschikt over voldoende opbergruimte. Daarnaast kan de opberglade ook gebruikt worden als extra slaapplek. De lade is geschikt voor een matras van 90 x 200 cm.
  288,-
 • Quick view

  Vipack Aline Bedlade 90 x 190 Cm Bruin

  Het Vipack Aline Bedlade 90 x 200 Cm Bruin beschikt over voldoende opbergruimte. Daarnaast kan de opberglade ook gebruikt worden als extra slaapplek. De lade is geschikt voor een matras van 90 x 190 cm.
  198,-
 • Quick view

  Vipack Jumper Bedlade Grijs

  De Vipack Jumper Bedlade Grijs beschikt over voldoende opbergruimte. De bedlade is geschikt voor het grijze meegroeibed van Jumper. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol design.
  84,-
 • Quick view

  Vipack Jumper Bedlade Wit

  De Vipack Jumper Bedlade Wit beschikt over voldoende opbergruimte. De bedlade is geschikt voor het grijze meegroeibed van Jumper. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol design.
  79,-
 • Quick view

  BLN Kids Tipi Bedlade Grijs 90 x 200 cm

  De BLN Kids Tipi Bedlade Grijs 90 x 200 cm is een handige aanvulling bij het Tipibed van BLN Kids. Het kan gebruikt worden als opberglade en slaaplade. Het grote voordeel is dat het vrijwel geen extra ruimte kost.
  139,-
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot