Meubelaccessoires kinderkamer

Mis je een legplank in de Life Time kast, steunen of een bepaalde handgreep? Babypark biedt overzicht in deze categorie waar je dit soort items kan bestellen. Zo kan je handig en snel je meubel nog completer maken door 1 klik op de knop.

28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Life Time Doorbouwelement 100 cm

  Het Life Time Doorbouwelement 100 cm is erg praktisch en je creëert meer opbergruimte. Het element wordt inclusief roede en legplank geleverd. Het is ideaal en je kan de kast maken naar jouw stijl.
  408,-
 • Quick view

  Life Time Legplank Kastelement 50 cm 3 Stuks

  De Life Time Legplank Kastelement 50 cm 3 Stuks is een handig item wat extra opbergmogelijkheid biedt in het doorbouwelement van Life Time. Het is vervaardigd van grenenhout waardoor je er lang plezier van hebt.
  100,-
 • Quick view

  Life Time Lade Voor Kastelement 50 cm

  De Life Time Lade Voor Kastelement 50 cm is een praktisch item voor het kastelement van Life Time. De lade kan onderin gemonteerd worden en beschikt over een uitsparing. Gemaakt van kwalitatief hout.
  92,-
 • Quick view

  Life Time Tussenwand Kastdeel 100 cm

  De Life Time Tussenwand Kastdeel 100 cm maakt een scheiding in een kastwand van 100 cm naar 50 cm aan beide zijden. De ene kant kan dan gevuld worden met legplanken en de andere kant met hanggedeelte.
  94,-
 • Quick view

  Baby's Only Cloud Paneel Olive

  De Baby's Only Cloud Paneel Olive is speciaal ontworpen voor de Baby's Only kast Cloud. Door het paneel toe te voegen aan de kast, creëer je een leuke sfeer in de kinderkamer die je kan combineren met andere stijlen!
  94,95
 • Quick view

  Life Time Legplank Kastelement 50 cm

  De Life Time Legplank Kastelement 50 cm is een handig item wat extra opbergmogelijkheid biedt in het doorbouwelement van Life Time. Het is vervaardigd van kwalitatief grenenhout waardoor je er lang plezier van hebt.
  43,-
 • Quick view

  Life Time Legplank Kastelement 100 cm

  De Life Time Legplank Kastelement 100 cm is een handig item wat extra opbergmogelijkheid biedt in het doorbouwelement van Life Time. Het is vervaardigd van kwalitatief hout waardoor je er lang plezier van hebt.
  72,-
 • Quick view

  Life Time Handgreep Cubic

  De Life Time Handgreep Cubic is een strakke handgreep wat is gemaakt van kwalitatief aluminium. Het design is erg tijdloos en de handgreep past op elk meubel van Life Time. De fijne handgreep in knopuitvoering.
  8,-
 • Quick view

  Life Time Handgreep Stroomlijn

  De Life Time Handgreep Stroomlijn is een rond aflopend en origineel handvat wat fijn in de hand ligt. De handgreep is gemaakt van metaal en past op vrijwel alle meubels van Life Time.
  6,-
 • Quick view

  Life Time Handgreep Ovaal Aluminium

  De Life Time Handgreep Ovaal heeft een eenvoudig design en past op alle meubels van Life Time. De ovale handgreep is gemaakt van kwalitatief grenenhout wat niet gauw stuk gaat.
  8,-
 • Quick view

  Life Time Handgreep Robuust

  Dit is een robuuste handgreep van Life Time welke bestemd is voor de laden en deuren van dit betreffende merk.
  6,-
 • Quick view

  KidsDepot Tafel Pure Metal

  KidsDepot Tafel Pure Metal is een mooie tafel met een industriële look. Het tafelblad bestaat uit geschuurd hout met daaronder een frame van metaal. De tafel kan als speeltafel of bureautje gebruikt worden.
  109,-
 • Quick view

  Life Time Hoeklegplank

  De Life Time Hoeklegplank voor onder de hoogslaper van Life Time, waardoor je een leuk plankje heeft om spulletjes op te zetten. Het is eenvoudig te monteren en het is een praktische aanvulling.
  78,-
 • Quick view

  Life Time Afdekplaat voor Hoofd-en Voeteneind

  De Life Time Afdekkingsplaat voor het hoofd- / voeteneind van het basisbed van Life Time. Hierdoor zie je het matras en de lattenbodem niet meer wat er uiteraard beter uit ziet.
  39,-
 • Quick view

  Flexa White Bedtafel

  Een handige bedtafel van het merk Flexa welke aan de uitvalbeveiliging van de hoogslaper gehangen kan worden.
  48,-
 • Quick view

  Life Time Beschermverhoging Hangout

  De beschermverhoging is speciaal ontworpen voor het avonturenbed. Het zorgt ervoor dat je kleintje niet op het dak kan klimmen.
  100,-
 • Quick view

  Manis-h Hoofdbord Decolijst

  Het Manis-h Hoofdbord Decolijst kan achter het basisbed van Manis-h geplaatst worden zodat het bed een unieke look krijgt. Het bed is gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal zodat het lang mee gaat!
  98,-
 • Quick view

  Life Time Hangende Opbergbox

  De Life Time Hangende Opbergbox is speciaal ontworpen voor de hoge bedden van Life Time. De opbergbox is voorzien van 3 opbergvakken en is gemaakt van kwalitatief grenenhout.
  78,-
 • Quick view

  Bopita Basic Wood Bakje

  De Bopita Basic Wood Bakje is praktisch bakje wat in verschillende meubels van de Basic Wood collectie past. Het bakje beschikt over een uitsparing waardoor het schuiven eenvoudig gaat. Gemaakt van kwalitatief grenenhout.
  75,-
 • Quick view

  Manis-h Werktafel Wit

  Een praktisch werkblad welke je onder de hoogslaper van het merk Manis-h kan bevestigen.
  99,-
 • Quick view

  Flexa Bedtafel Met Rand

  Flexa Bedtafel Met Rand Naturel is een handige tafel welke aan de uitvalbeveiliging van de hoogslaper gehangen kan worden. Met de opstaande rand erom heen vallen de spullen er niet gauw af.
  40,-
 • Quick view

  Manis-h Werktafel Antraciet

  Een praktisch werkblad welke je onder de hoogslaper van het merk Manis-h kan bevestigen.
  124,-
 • Quick view

  Life Time Hangtafel

  De Life Time Hangtafel is vooral handig bij de hoge bedden van dit merk. Hierop kan je spullen leggen die je altijd bij de hand wil hebben. Gemaakt van kwalitatief grenenhout.
  57,-
 • Quick view

  Bopita Basic Wood Bakje Mini

  Het Bopita Basic Wood Bakje Mini past in verschillende meubels van de Basic Wood serie. Aan de voorkant is het bakje voorzien van een gat zodat het eenvoudig uit het meubel schuift. De voorkant heeft een cijferstempel.
  29,-
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2