Topmark Riley tandem duowagen

Vervoer je twee kindjes op een handige en fijne manier in een Topmark Riley tandem duowagen. De zitjes, die beide een draaggewicht van 15 kg aankunnen, voelen heel comfortabel aan voor je kindjes. Dankzij de zwenkwielen aan de voorkant, is de Topmark Riley tandem duowagen heel soepel te besturen.Lees meer...

Ook voor een peuter en een baby

De Topmark Riley tandem duowagen is niet alleen geschikt voor een tweeling, maar ook voor twee kinderen van verschillende leeftijden. Deze buggy is ideaal als je baby een ouder broertje of zusje heeft dat nog te klein is om naast de wagen te wandelen.

Praktische details van Topmark Riley tandem duowagen

Je kindjes kunnen een gewenste zit- of relaxhouding aannemen. De rugleuningen van de zitjes zijn verstelbaar. In de grote boodschappenmand onder de zitjes kun je veel spulletjes kwijt. Gebruik je de Topmark Riley tandem duowagen even niet, dan klap je deze heel gemakkelijk in tot een compact pakketje. De bekleding is afneembaar en is bestand tegen de wasmachine. Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Topmark Rory Tandem Reisnestje

  Het Topmark Rory Tandem Reisnestje is geschikt voor het achterste zitje van de Topmark Riley Tandem en voor de Topmark Lucca Buggy. Met dit reisnestje kun je je kindje warm en comfortabel vervoeren.
  39,95
 • Quick view

  Topmark Riley Tandem Grijs

  Deze Topmark Riley Tandem Grijs is een ideale duo buggy met een mooie uitstraling en is geschikt voor het vervoeren van baby en peuter of van twee peuters. Wordt geleverd inclusief regenhoes.

  249,-

  225,-

2 Resultaten