Koeka luieretuis en babydoekjeshoezen

Wanneer je voor een uurtje de deur uitgaat dan heb je vaak geen zin om een hele verzorgingstas mee te nemen. Luieretuis en babydoekjeshoezen komen dan goed van pas. De luieretui en babydoekjeshoes van het merk Koeka passen mooi in je eigen handtas of kunnen los worden meegenomen. Koeka staat bekend om haar producten die gemaakt zijn van flanel en pluchen stoffen met een wafeldessin. De producten voelen heerlijk zacht aan en zijn dus comfortabel voor jou en je kindje. Lees meer...

Twee varianten van de Koeka luieretui

De Koeka luieretui is er in twee varianten, namelijk de variant voor alleen het opbergen van luiers en doekjes en de variant waarbij je de luieretui kan uitvouwen tot een verschoningsmatje. Beide Koeka luieretuis hebben het bekende wafeldessin en zijn te sluiten door middel van klittenband. De Koeka luieretui bevat binnenin ook nog een koord waaraan een speentje kan worden vastgemaakt. Heel handig, aangezien speentjes gauw kwijtraken.

Koeka babydoekjeshoes

Naast de luieretuis komt Koeka ook met de Koeka babydoekjeshoes. Zo worden babydoekjes in stijl opgeborgen. De babydoekjeshoes bevat aan de binnenkant een waterafstotende laag waardoor babydoekjes vochtig blijven. De Koeka babydoekjeshoes wordt gesloten door middel van klittenband.

Bestelinformatie

Babypark verkoopt naast de Koeka luieretui en Koeka babydoekjeshoes nog veel meer producten van Koeka, zoals Koeka dekens, Koeka badcapes, Koeka waskussenhoezen en Koeka opbergzakken. Kom eens langs bij één van onze megastores of plaats een bestelling via onze webshop.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Koeka Vik Luieretui

    De Koeka Vik Luieretui en zorgt ervoor dat je alle benodigde spullen bij de hand hebt. Het grote voordeel van deze luieretui is dat je in principe een grote luiertas thuis kan laten.
    19,95
1 Resultaten
Trustpilot