Little Company luieretuis

In Little Company luieretuis berg je heel gemakkelijk schone luiers op. Je bergt het etuis gemakkelijk in je tas op. Zo kun je schone luiers gemakkelijk terugvinden en liggen deze niet overhoop in je tas. Een Little Company luieretui is zodanig ontworpen, dat je de luiers gemakkelijk uit het etui kunt pakken. Lees meer...

Gevarieerde Little Company luieretuis

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Little Company luieretuis. Deze etuis zijn meestal verkrijgbaar in meerdere kleuren. De meeste Little Company luieretuis zijn gemaakt van stijlvol en stevig PU leer.

Little Company billendoekjesetuis

Sommige etuis van Little Company zijn speciaal bedoeld voor billendoekjes. Deze etuis vind je ook op deze pagina. Een Little Company billendoekjes etui is handig om mee te nemen in je tas, maar ook om bijvoorbeeld op de commode te gebruiken. Koop vandaag nog een Little Company luieretuis of billendoekjesetui en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice!Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Little Company Alice Billendoekjesetui Marine

  De Little Company Alice Billendoekjes Marine beschikt over een dispenser voor doekjes en een klittenbandsluiting. Het etui is erg handig voor onderweg en heeft een stoere uitstraling dankzij het PU leer.
  19,99
 • Quick view

  Little Company Alice Billendoekjesetui Cognac

  De Little Company Alice Billendoekjesetui Cognac beschikt over een dispenser voor doekjes en een klittenbandsluiting. Het etui is erg handig voor onderweg en heeft een stoere uitstraling dankzij het PU leer.

  19,99

  14,95

 • Quick view

  Little Company Alice Billendoekjesetui Zwart

  De Little Company Alice Billendoekjesetui Zwart beschikt over een dispenser voor doekjes en een klittenbandsluiting. Het etui is erg handig voor onderweg en heeft een stoere uitstraling dankzij het PU leer.

  19,99

  16,99

 • Quick view

  Little Company Emma Luieretui Marine

  De Little Company Emma Luieretui Marine beschikt over twee opbergvakken voor luiers/billendoekjes, is eenvoudig af te sluiten met de drukknop en heeft een handig billendoekjesdispenser.

  13,99

  13,51

4 Resultaten
Trustpilot