Little Dutch Luieretui

 

In een luieretuis van Little Dutch neem je heel gemakkelijk luiers en billendoekjes mee voor je baby. Als je met je baby op pad gaat, is dat superhandig. Ook als je geen zin hebt om een complete verzorgingstas mee te nemen, is een luieretuis ideaal. Je legt het etui gewoon in je handtas.

Lees meer...

 

Details

Elke Little Dutch luieretui is heel handig. De grote vakken zijn precies groot genoeg voor een luier. De luier steekt nog net een stukje uit het vakje, zodat je deze er heel gemakkelijk weer uit haalt. In een mum van tijd stop je de luiers in de etui of haal je deze er weer uit.

 

Opvallend design

De luieretuis van Little Dutch zien er opvallend leuk uit. Elke etui heeft een prachtige vormgeving die met veel zorg en aandacht is ontworpen. Het etui is bijvoorbeeld bedrukt met vliegtuigjes, bloempjes of fijne ruitjes. De patroontjes zijn helemaal van deze tijd.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Little Stars Luieretui

  Ben je regelmatig op pad met je baby? De Little Dutch Little Stars Luieretui past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt door middel van de handige vakjes.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Adventure Luieretui

  Met een Little Dutch Adventure Luieretui heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een dun pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Luieretui

  Met een Little Dutch Pure Luieretui heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een dun pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  13,95
 • Quick view

  Little Dutch Adventure Babydoekjeshoes

  De Little Dutch Babydoekjes Hoes is mooi, stijlvol en erg handig om de billendoekjes van jouw kindje in op te bergen. Verder is de babydoekjes hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Waves Luieretui

  Ben je regelmatig op pad met je baby? De Little Dutch Waves Luieretui past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt door middel van de handige vakjes.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Stars Babydoekjeshoes Grey

  De Little Dutch Babydoekjes Hoes is mooi, stijlvol en erg handig om de billendoekjes van jouw kindje in op te bergen.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Waves Babydoekjeshoes Pink

  De Little Dutch Babydoekjes Hoes is mooi, stijlvol en erg handig om de billendoekjes van jouw kindje in op te bergen.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Babydoekjeshoes

  De Little Dutch Pure Babydoekjeshoes is mooi, stijlvol en erg handig om de billendoekjes van jouw kindje in op te bergen. Het staat leuk op de commode maar ook handig om onderweg te gebruiken.
  14,95
8 Resultaten