Little Company Manicure

 

Koop een handig Little Company manicure set voor je kindje. Dankzij het kleine formaat is zo’n setje ook handig mee te nemen. Wil je thuis of onderweg even de nageltjes van je kindje knippen? Met een Little Company manicure set heb je alles wat je hiervoor nodig hebt, bij de hand. Je kunt dan zelfs de nageltjes van je kindje vijlen.

 

Stijlvol Little Company Manicure set

Little Company manicure sets zijn niet alleen praktisch. Ze zien er ook heel stijlvol uit. De meeste etuis van Little Company manicure sets zijn gemaakt van goede kwaliteit PU leer. Het is leuk om ook andere items van Little Company van dezelfde stijl te kopen, zoals een Little Company beautycase.

 

Over Little Company

De moderne vrouw is een echte multitasker. Little Company wil haar zoveel mogelijk van dienst zijn door haar te ondersteunen met praktische tassen en bijbehorende accessoires. De juiste opbergmiddelen maken het zoveel gemakkelijker om je vrij te bewegen. Koop vandaag nog een handige Little Company manicure set, tas of andere handige accessoires online via onze webshop!
3 Resultaten
 • Quick view

  Little Company Kate Baby Manicureset Marine

  De Little Company Kate Baby Manicureset Marine is erg handig voor thuis, of voor onderweg door het handige formaat van de manicureset. De set beschikt over diverse opbergvakjes en handige accessoires.
  19,99
 • Quick view

  Little Company Kate Baby Manicureset Zwart

  De Little Company Kate Baby Manicureset Zwart is erg handig voor thuis, of voor onderweg door het handige formaat van de manicureset. De set beschikt over diverse opbergvakjes en handige accessoires.
  19,99
 • Quick view

  Little Company Kate Baby Manicureset Cognac

  De Little Company Kate Baby Manicureset Cognac is erg handig voor thuis, of voor onderweg door het handige formaat van de manicureset. De set beschikt over diverse opbergvakjes en handige accessoires.
  19,99
3 Resultaten
Trustpilot