17 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Silliconen Slab

  Met deze Jollein Silliconen Slab blijven de kleertjes van je kindje goed schoon en droog! De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een handig opvangbakje. Verstelbaar in vier maten.
  8,99
 • Quick view

  Jollein Wrinkled Cotton Bandana Slab 2 Stuks

  Deze Jollein Wrinkled Cotton Bandana Slab 2 Stuks is een musthave tijdens het eten. De stijlvolle bandana van Jollein is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.

  7,95

  7,19

 • Quick view

  Jollein Spot Bandana Slab Storm Grey / Caramel

  De Jollein Spot Bandana Slab Storm Grey / Caramel is de oplossing voor kwijlende kindjes (bijvoorbeeld als de tandjes door beginnen te komen). De bandana slab voorkomt dat je veel shirtjes voor je kindje in de was hebt.
  8,99
 • Quick view

  Jollein Pimpelmees Forest Animals Bandana Slab 2 Stuks

  Deze Jollein Pimpelmees Forest Animals Bandana Slab 2 Stuks is een musthave tijdens het eten. De stijlvolle bandana van Jollein is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.
  15,99
 • Quick view

  Jollein Pear Slab Met Mouwen

  Met deze Jollein Pear Slab Met Mouwen blijven de kleertjes van je kindje goed schoon! Dit komt mede door de mouwen die ervoor zorgen dat een groot gedeelte van de kleertjes van je kindje beschermt wordt.
  14,99
 • Quick view

  Jollein Basic Stripe Bandana Slab 2 Stuks

  Deze Jollein Basic Stripe Bandana Slab 2 Stuks is een musthave tijdens het eten. De stijlvolle en zachte bandana van Jollein is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.

  8,95

  7,99

 • Quick view

  Jollein Bloom Bandana Slab

  De Jollein Bloom Bandana Slab is de oplossing voor kwijlende kindjes (bijvoorbeeld als de tandjes door beginnen te komen). De bandana slab voorkomt dat je veel shirtjes voor je kindje in de was hebt.
  8,99
 • Quick view

  Jollein Pimpelmees Forest Animals Slab Met Mouwen

  Met deze Jollein Pimpelmees Forest Animals Slab Met Mouwen blijven de kleertjes van je kindje schoon. Dit komt door de mouwen die ervoor zorgen dat een groot gedeelte van de kleding van je kindje beschermd wordt.
  16,50
 • Quick view

  Jollein Peach Slab Met Mouwen

  Met deze Jollein Peach Slab Met Mouwen blijven de kleertjes van je kindje goed schoon! Dit komt mede door de mouwen die ervoor zorgen dat een groot gedeelte van de kleertjes van je kindje beschermt wordt.
  14,99
 • Quick view

  Jollein Savannah Slab Met Mouwen

  Met deze Jollein Savannah Slab Met Mouwen blijven de kleertjes van je kindje goed schoon! Dit komt mede door de mouwen die ervoor zorgen dat een groot gedeelte van de kleertjes van je kindje beschermt wordt.
  14,99
 • Quick view

  Jollein Peach Slab 3 Stuks

  De stijlvolle en zachte Jollein Peach Slab 3 Stuks zorgt ervoor dat de kleertjes van je kindje altijd heerlijk schoon blijven tijdens het eten of bij het kwijlen wanneer er tandjes doorkomen bij je kindje.
  9,99
 • Quick view

  Jollein Savannah Slab 2 Stuks

  De stijlvolle en zachte Jollein Savannah Slab 2 Stuks zorgt ervoor dat de kleertjes van je kindje altijd heerlijk schoon blijven tijdens het eten of bij het kwijlen wanneer er tandjes doorkomen bij je kindje.
  16,99
 • Quick view

  Jollein Peach Slab 2 Stuks

  De stijlvolle en zachte Jollein Peach Slab 2 Stuks zorgt ervoor dat de kleertjes van je kindje altijd heerlijk schoon blijven tijdens het eten of bij het kwijlen wanneer er tandjes doorkomen bij je kindje.
  16,99
 • Quick view

  Jollein Pimpelmees Forest Animals Slab 2 Stuks

  De stijlvolle Jollein Pimpelmees Forest Animals Slab 2 Stuks zorgt ervoor dat de kleertjes van je kindje altijd schoon blijven tijdens het eten of bij het kwijlen wanneer er tandjes doorkomen bij je kindje.
  16,99
 • Quick view

  Jollein Pear Slab 3 Stuks

  De stijlvolle en zachte Jollein Pear Slab 3 Stuks zorgt ervoor dat de kleertjes van je kindje altijd heerlijk schoon blijven tijdens het eten of bij het kwijlen wanneer er tandjes doorkomen bij je kindje.
  9,99
 • Quick view

  Jollein Meadow Bandana Slab 2 Stuks

  Deze handige Jollein Meadow Bandana Slab 2 Stuks is een musthave tijdens het eten. De stijlvolle en zachte bandana van Jollein is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.

  7,95

  7,19

 • Quick view

  Jollein Badstof Slab Ivory

  De stijlvolle en zachte Jollein Badstof Slab Ivory zorgt ervoor dat de kleertjes van je kindje altijd heerlijk schoon blijven tijdens het eten of bij het kwijlen wanneer er tandjes doorkomen bij je kindje.
  5,99
17 Resultaten
Trustpilot