15 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Safari Slab 3 Stuks

  Met de Jollein Safari Slab 3 Stuks blijven de kleertjes van je kindje schoon. De leuke slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De slabbetjes worden per 3 stuks geleverd.
  9,95
 • Quick view

  Jollein Duo Bandana Slab Hydrofiel

  De mooie Jollein Duo Bandana Slab Hydrofiel is een must-have tijdens het eten of wanneer je kindje veel kwijlt. De bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een drukknoopsluiting.
  6,50
 • Quick view

  Jollein Waterproof Slab Met Mouwen Flamingo

  De Jollein Waterproof Slab Met Mouwen Flamingo is een trendy en praktische slab die een groot gedeelte van de kleding van je kindje bedekt. Zo blijven de kleertjes van je kindje schoon en droog!
  9,95
 • Quick view

  Jollein Safari Slab Met Mouw Leopard

  Het Jollein Safari Slab Met Mouw Leopard zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de klittenbandsluiting.
  9,95
 • Quick view

  Jollein Graphic Bandana Slab

  Deze mooie Jollein Graphic Bandana Slab is een must-have wanneer je kindje veel kwijlt. De bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een drukknoopsluiting.
  6,95
 • Quick view

  Jollein Mini Waffle Bandana Slab

  De Jollein Mini Waffle Bandana Slab is de oplossing voor kwijlende kindjes (bijvoorbeeld als de tandjes door beginnen te komen). De bandana slab voorkomt dat je veel shirtjes voor je kindje in de was hebt.
  7,95
 • Quick view

  Jollein Waterproof Slab Met Mouwen Graphic Grey

  De Jollein Waterproof Slab Met Mouwen Graphic Grey is een trendy en praktische slab die een groot gedeelte van de kleding van je kindje bedekt. Zo blijven de kleertjes van je kindje schoon en droog!
  9,95
 • Quick view

  Jollein Waterproof Slab Flamingo 2 Stuks

  De Jollein Waterproof Slab Flamingo zorgt er voor dat de kleertjes van je kindje goed schoon en droog blijven. De slabbetjes worden geleverd per twee stuks en hebben allebei een andere leuke print.
  9,95
 • Quick view

  Jollein Bandana Safari Slab Hydrofiel Forest Green 2 stuks

  De mooie Jollein Bandana Safari Slab Hydrofiel Forest Green 2 stuks is een must-have tijdens het eten of wanneer je kindje veel kwijlt. De bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een drukknoopsluiting.
  9,95
 • Quick view

  Jollein Bandana Slab Hydrofiel Leopard 2 stuks

  De mooie Jollein Bandana Slab Hydrofiel Leopard 2 stuks is een must-have tijdens het eten of wanneer je kindje veel kwijlt. De bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een drukknoopsluiting.
  8,95
 • Quick view

  Jollein Waterproof Slab Met Mouwen Cactus

  De Jollein Waterproof Slab Met Mouwen Cactus is een trendy en praktische slab die een groot gedeelte van de kleding van je kindje bedekt. Zo blijven de kleertjes van je kindje schoon en droog!
  9,95
 • Quick view

  Jollein Bandana Slab Hydrofiel Little Star

  De Jollein Bandana Slab Hydrofiel Little Star is de oplossing voor kwijlende kindjes (bijvoorbeeld als de tandjes door beginnen te komen). De bandana slab voorkomt dat je veel shirtjes voor je kindje in de was hebt.
  8,95
15 Resultaten