Laessig slabbetjes bij Babypark.nl in de aanbieding

 

Laessig
De naam van het merk is eigenlijk precies datgene waar het woord voor staat: lässig betekent 'casual' en casual is de stijl die Laessig wil uitdrukken met haar collectie. Laessig creëert graag functionele producten die er tegelijkertijd mooi uitzien. Daarnaast gebruiken ze het Lief!st gerecyclede materialen en natuurlijke stoffen. Bij dit merk ben je er zeker van dat er geen gebruik wordt gemaakt van schadelijke producten en dat is natuurlijk wel zo fijn voor jou als zorgzame ouder.

Schattig ontwerp
Het logo van Laessig is een hertje, wat ervoor zorgt dat de producten een schattig kenmerk hebben. Kies voor één van de verschillende kleuren die wij van Laessig in onze collectie hebben, zodat je altijd een Laessig slab vindt die past bij jouw wensen.

Laessig slabbers online bij Babypark.nl
Omdat wij weten dat je het al hartstikke druk hebt met de verzorging van je kleine, helpen wij je een handje door ervoor te zorgen dat je een leuk Laessig slabbetje in onze webshop kunt kopen. Zo kun je genieten van de vele voordelen die wij je bieden en kun je daarna gauw weer aan de slag met je baby.

Lees meer...
34 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Laessig Little Chums Slabbetjes 5 Stuks

  De Laessig Slabbetjes zijn erg handig en worden per 5 stuks geleverd zodat je er even mee vooruit kan. De slabbetjes zijn gemaakt van katoen en zijn wasbaar op 40 graden in de wasmachine.
  21,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Longsleeve Slabbetje Whale

  Het Laessig Little Water Longsleeve Slabbetje Whale zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de klittenbandsluiting.
  11,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Longsleeve Slabbetje Swan

  Het Laessig Little Water Longsleeve Slabbetje Swan zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de klittenbandsluiting.
  11,95
 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep Slabbetjes Blue 5 Stuks

  Met deze handige Laessig Tiny Farmer Sheep Slabbetjes Blue 5 Stuks blijven de kleertjes van je kindje schoon. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Wordt per 5 stuks geleverd.
  29,95
 • Quick view

  Laessig About Friends Slabbetjes Racoon Meeko 5 Stuks

  Met de Laessig About Friends Slabbetjes Racoon Meeko 5 Stuks blijven de kleertjes van je kindje schoon. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Wordt per 5 stuks geleverd.
  29,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Bandana

  Deze Laessig Garden Explorer Bandana is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.

  Normale prijs: 18,95

  Special Price 16,95

 • Quick view

  Laessig Little Water Bandana

  Deze Laessig Little Water Bandana is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 7,96

 • Quick view

  Laessig About Friends Longsleeve Slabbetje

  Het praktische Laessig About Friends Longsleeve Slabbetje zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig om het nekje van je kindje vastmaken.
  22,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Longsleeve Slabbetje

  Het praktische Laessig Garden Explorer Longsleeve Slabbetje zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig om het nekje van je kindje vastmaken.

  Normale prijs: 22,95

  Special Price 21,95

 • Quick view

  Laessig Little Chums Slabbetje Small

  Het Laessig Slabbetje Small, voorzien van een vrolijke print, zorgt ervoor dat elke eet partij weer een feestje word voor je kindje. Zelfs het knoeien maakt bij dit slabbetje niet uit dankzij het praktische opvangzakje.
  7,75
 • Quick view

  Laessig Little Chums Bandana Met Bijtring

  De Laessig Little Chums Bandana Met Bijtring is erg handig. Aan de bandana zit ook een bijtring zodat het kind het altijd bij de hand heeft. De slab kan door middel van de drukknoopsluiting open en dicht.
  8,50
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Slabbetjes 5 Stuks

  Met de Laessig Garden Explorer Slabbetjes 5 Stuks blijven de kleertjes van je kindje schoon. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Wordt per 5 stuks geleverd.
  29,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums EVA Slabbetje

  Het Leassig Little Chums EVA Slabbetje, voorzien van een vrolijke print, zorgt ervoor dat elke eet partij weer een feestje word voor je kindje. Zelfs het knoeien maakt bij dit slabbetje niet uit dankzij het praktische opvangzakje.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Little Forest Longsleeve Slabbetje 2 Stuks

  Het Laessig Little Forest Longsleeve Slabbetje 2 Stuks zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige Laessig slab is eenvoudig te bevestigen om het nekje van je kindje.

  Normale prijs: 22,95

  Special Price 21,95

 • Quick view

  Laessig Little Water Slabbetje Small

  Het Laessig Little Water Slabbetje Small zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de klittenbandsluiting.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 9,47

 • Quick view

  Laessig Dots / Triangle Bandana Pink / Cinnamon

  Deze Laessig Dots / Triangle Bandana Pink / Cinnamon is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.
  18,95
 • Quick view

  Laessig About Friends Slabbetjes Chinicilla Lizzy 5 Stuks

  Met de Laessig About Friends Slabbetjes Chinicilla Lizzy 5 Stuks blijven de kleertjes van je kindje schoon. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Wordt per 5 stuks geleverd.

  29,95

  22,90

 • Quick view

  Laessig Little Forest Rabbit Slabbetje 2 Stuks

  De Laessig Little Forest Rabbit Slabbetje 2 Stuks zorgen er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slabbetjes zijn eenvoudig te bevestigen dankzij de klittenbandsluiting.
  10,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Slabbetje 2 Stuks

  Het Laessig More Magic Slabbetje 2 Stuks zorgen er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de klittenbandsluiting.
  10,95
 • Quick view

  Laessig Triangle / Striped Bandana Blue / Grey

  Deze Laessig Triangle / Striped Bandana Blue / Grey is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Slabbetje

  Het Laessig Little Water Slabbetje zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de klittenbandsluiting.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Little Chum Slabbetje Medium

  Het Laessig Slabbetje Medium voorzien van een vrolijke print zorgt ervoor dat elke eet partij weer een feestje word voor je kindje. Zelfs het knoeien maakt bij dit slabbetje niet uit dankzij het praktische opvangzakje.
  9,95
 • Nieuw!
  Quick view

  Laessig Little Forest Slabbetjes 5 Stuks

  Met de Laessig Little Forest Slabbetjes 5 Stuks blijven de kleertjes van je kindje schoon. De leuke slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De slabbetjes worden per 5 stuks geleverd.

  Normale prijs: 28,95

  Special Price 24,61

 • Quick view

  Laessig New Born Slabbetjes Wit 3 Stuks

  Met het Laessig New Born Slabbetjes Wit 3 Stuks zijn vieze kleertjes tijdens het eten verleden tijd. Het slabbetje houdt al het vuil en vocht tegen en is voorzien van klittenbandsluiting. Wordt geleverd per 3 stuks.
  11,95
34 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot