Yumi Baby waskussenhoezen

Een waskussenhoes van Yumi Baby houdt het waskussen schoon en geeft je kindje ook extra comfort. Daarnaast ziet een waskussenhoes van Yumi Baby er heel stijlvol uit. De prachtige, serene prints zijn oorspronkelijk handgeschilderd met aquarelverf.

Lees meer...

Yumi Baby waskussenhoes van bamboe katoen

Een Yumi Baby waskussenhoes is in veel gevallen gemaakt van bamboe katoen. Het voordeel van bamboe katoen is dat het heel luchtdoorlatend is. Hierdoor voelt het Yumi Baby waskussenhoes heel prettig aan voor je baby. Bamboe katoen neemt ook heel goed vocht op. Is het waskussenhoes nat geworden, dan droogt het ook zo weer op.

Over Yumi Baby

Yumi Baby, voorheen Kleine Keutel, is een merk van (textiel)producten voor baby’s. Esthetiek is belangrijk bij de artikelen van Yumi Baby. Hier verwijst de naam ‘Yumi’ ook naar. ‘Yumi’ is een Japans woord dat ‘mooi’ betekent. De Yumi Baby waskussenhoezen, lakens, dekens, hydrofiele doeken, babynestjes en andere artikelen zien er allemaal heel fraai uit. Veel van deze artikelen zijn bedrukt met prachtige prints in aquarel. De afbeeldingen zijn allemaal met de hand geschilderd. De zussen die Yumi Baby hebben opgericht, houden van aquarel. Ze zijn vooral geïnspireerd door de schilderijen van hun oma. De handgeschilderde aquarel prints maken Yumi Baby textielproducten uniek. Kies je voor Yumi Baby waskussenhoezen, dan haal je echt iets bijzonders in huis. Yumi Baby producten worden zoveel mogelijk op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Op de toeleveringsketen is veel controle, om zo eerlijke arbeid en duurzame milieupraktijken te garanderen. Veel producten zijn gemaakt van gecertificeerd, biologisch katoen. De artikelen worden zoveel mogelijk in Nederland geproduceerd op sociale werkplekken die kansen bieden aan mensen die anders moeilijk aan werk zouden komen. Yumi Baby waskussenhoezen en andere artikelen van Yumi Baby zijn online te bestellen via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat je de bestelde artikelen zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt!

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Yumi Baby Magnolia Waskussenhoes

  De Yumi Baby Magnolia Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen van je kindje. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  27,95
 • Quick view

  Yumi Baby Fresh Twigs Waskussenhoes

  De Yumi Baby Fresh Twigs Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen van je kindje. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  27,95
 • Quick view

  Yumi Baby Fairytale Waskussenhoes

  De Yumi Baby Fairytale Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen van je kindje. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  27,95
 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour Waskussenhoes

  De Yumi Baby Golden Hour Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen van je kindje. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  27,95
4 Resultaten