Medela borstvoedingaccessoires

 

Je wilt je kindje natuurlijk zo comfortabel en handig mogelijk voeden. Medela borstvoedingaccessoires maken het geven van borstvoeding vaak net iets prettiger en zijn dan ook echt aan te raden. Bekijk op deze pagina ons actuele aanbod Medela borstvoedingaccessoires.

Lees meer...

 

Meer comfort met Medela borstvoedingaccessoires

Een Medela borstschild maakt het geven van borstvoeding prettiger. De melkklieren worden door deze Medela borstvoedingaccessoires minder snel samengedrukt. Daarnaast wordt de borst zo leeg mogelijk gezogen.

 

Over Medela

Medela maakt al meer dan vijftig jaar producten die jou helpen om je kindje borstvoeding te geven. Medela borstvoeding accessoires en andere producten zijn met de grootste zorg ontworpen. Alle Medela borstvoedingaccessoires zijn van goede kwaliteit. Bestel vandaag nog jouw meest gewenste producten van Medela online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!Lees minder...
34 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Medela Moedermelk Bewaarzakjes 50 Stuks

  De Medela Moedermelk Bewaarzakjes 50 Stuks zijn veilig en gemakkelijk om moedermelk in op te vangen, te bewaren of in te vriezen. De bewaarzakjes nemen weinig ruimte in beslag en zijn BPA-vrij.
  15,95
 • Quick view

  Medela Voedingstop

  De Medela Voedingstop is ideaal tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. De top is extra lang en heeft een wegvouwbare cup. Verder zit de top erg comfortabel en voelt het lekker zacht aan.
  34,95
 • Quick view

  Medela PureLan Tepelzalf 37 Gram

  De Medela PureLan Tepelzalf 37 Gram verzacht gevoelige of droge tepels of andere droge plekjes op je huid. De PureLan zalf is zo veilig dat je hem ook mag gebruiken voor de huid van je baby.
  9,99
 • Quick view

  Medela Moedermelk Bewaarzakjes 25 Stuks

  De Medela Moedermelk Bewaarzakjes 25 Stuks zijn veilig en gemakkelijk om moedermelk in op te vangen, te bewaren of in te vriezen. De bewaarzakjes nemen weinig ruimte in beslag en zijn BPA-vrij.
  9,50
 • Quick view

  Medela Voedings-Beha

  De Medela Voedings-Beha is ideaal tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. De beha biedt een goede ondersteuning en zit erg comfortabel doordat naden en beugels ontbreken.
  24,95
 • Quick view

  Medela Easy Expression Bustier

  Met deze Medela Easy Expression Bustier kan je moeiteloos en comfortabel kolven zonder je handen te gebruiken. De kolfbeha is geschikt voor de Medela Swing, Swing maxi, Freestyle en Symphony.
  29,95
 • Quick view

  Medela Voedings-Beha Nacht

  De Medela Voedings-Beha Nacht is speciaal voor de nacht en ideaal tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. De beha is rekbaar, biedt een goede ondersteuning en zit erg comfortabel.
  22,95
 • Quick view

  Medela Disposable Zoogcompressen 60 Stuks

  De Medela Disposable Zoogcompressen 60 Stuks zijn speciaal ontworpen voor wie veel last heeft van lekkende melk. De zoogcompressen zijn goed absorberend en blijven dankzij de kleefstrook goed zitten.
  11,25
 • Quick view

  Medela Ultra Thin Disposable Zoogcompressen 60 Stuks

  De Medela Ultra Thin Disposable Zoogcompressen 60 Stuks zijn speciaal ontworpen voor wie veel last heeft van lekkende melk. De zoogcompressen zijn goed absorberend en blijven dankzij de kleefstrook goed zitten.
  8,99
 • Quick view

  Medela Personal Fit Borstschild S

  Het Medela Personal Fit Borstschild S is het ideale hulpmiddel bij borstvoeding. Het schild zorgt ervoor dat de borst zo leeg mogelijk wordt gezogen. Het borstschild wordt geleverd per paar (2 stuks).
  8,95
 • Quick view

  Medela Ultra Thin Disposable Zoogcompressen 30 Stuks

  De Medela Ultra Thin Disposable Zoogcompressen 30 Stuks zijn speciaal ontworpen voor wie veel last heeft van lekkende melk. De zoogcompressen zijn goed absorberend en blijven dankzij de kleefstrook goed zitten.
  5,29
 • Quick view

  Medela Vacuümset

  Het vacuümset van Medela is te gebruiken voor alle Medela Borstkolven. De set bestaat uit zes witte membranen en twee gele klephuizen.
  7,75
 • Quick view

  Medela Personal Fit Borstschild M

  Het Medela Personal Fit Borstschild M is het ideale hulpmiddel bij borstvoeding. Het schild zorgt ervoor dat de borst zo leeg mogelijk wordt gezogen. Het borstschild wordt geleverd per paar (2 stuks).
  8,95
 • Quick view

  Medela Koeltas

  De Medela Koeltas is ideaal om borstvoeding veilig en koel te vervoeren. De binnenbekleding zorgt er voor dat de moedermelk langer koel blijft. De koeltas is inclusief een voorgevormde koelelement en 4 flesjes.
  39,95
 • Quick view

  Medela Personal Fit Borstschild XL

  Het Medela Personal Fit Borstschild XL is het ideale hulpmiddel bij borstvoeding. Het schild zorgt ervoor dat de borst zo leeg mogelijk wordt gezogen. Het borstschild wordt geleverd per paar (2 stuks).
  8,95
 • Quick view

  Medela Disposable Zoogcompressen 30 Stuks

  De disposable zoogkompressen van Medela zijn speciaal ontworpen voor wie veel last heeft van lekkende melk.
  6,95
 • Quick view

  Medela PureLan Tepelzalf 7 Gram

  De Medela PureLan Tepelzalf 7 Gram verzacht gevoelige of droge tepels of andere droge plekjes op je huid. De PureLan zalf is zo veilig dat je hem ook mag gebruiken voor de huid van je baby.
  6,75
 • Quick view

  Medela HydroGel Pads

  De Medela Hydrogel Pads verlichten de pijn van zere tepels en tepelkloven. De pads zijn voorgesteriliseerd en worden individueel verpakt. De hydrogel pads wordt geleverd per 4 stuks.
  14,35
 • Quick view

  Medela Wasbare Zoogcompressen 4 Stuks

  Deze wasbare zoogkompressen van Medela zijn gemaakt van een speciaal anti-bacteriologisch materiaal dat beschermt tegen geurtjes en bacteriën.
  12,09
 • Quick view

  Medela Voedingsbh Zwart

  De Medela Voedingsbh Zwart is ideaal tijdens de zwangerschap of wanneer je je kindje moet voeden. De zwangerschaps- en voedingsbh zit heerlijk comfortabel en past zich aan naar de vorm van je lichaam.
  38,-
 • Quick view

  Medela Personal Fit Flex Connector

  De Medela Personal Fit Flex Connector is geschikt voor de Swing Flex en de Swing Maxi Flex borstkolf. De connector heeft een overloop beveiliging en extra grote onderdelen die eenvoudig schoon te maken zijn.
  21,90
 • Quick view

  Medela Personal Fit Borstschild XXL

  Het Medela Personal Fit Borstschild XXL is het ideale hulpmiddel bij borstvoeding. Het schild zorgt ervoor dat de borst zo leeg mogelijk wordt gezogen. Het borstschild wordt geleverd per paar (2 stuks).
  8,95
 • Quick view

  Medela Personal Fit Borstschild L

  Het Medela Personal Fit Borstschild L is het ideale hulpmiddel bij borstvoeding. Het schild zorgt ervoor dat de borst zo leeg mogelijk wordt gezogen. Het borstschild wordt geleverd per paar (2 stuks).
  8,95
 • Quick view

  Medela Moedermelk Store & Feed Set

  De Medela starterset moedermelk bevat alles wat je nodig hebt om je kindje te voeden. De set wordt standaard geleverd inclusief 1x Calma, 5x bewaarzakjes, 2x moedermelkflesjes van 150 en 250ml.
  29,95
34 Resultaten
 1. 1
 2. 2