Ardo flesvoedingaccessoires

 

Wanneer je flesvoeding geeft komt er heel wat bij kijken. Er zijn diverse flesvoeding accessoires te koop om het proces van een flesje maken te vergemakkelijken. Zo zijn er speciale borstels waarmee je de flesjes goed schoon kan maken, maar ook speciale afdruiprekken om de flessen te laten drogen of een anti-klontermixer waarmee je klonters uit de melk kunt mixen. Bij Babypark kun je terecht voor diverse flesvoeding accessoires.

 

Lees meer...

Handige Ardo flesvoeding accessoires

Ardo heeft naast Ardo borst- en handkolven en Ardo borstvoeding accessoires ook Ardo flesvoeding accessoires. Zo heeft Ardo bijvoorbeeld Ardo flessenhouders die je aan een Ardo borstkolf kan bevestigen zodat een flesje tijdens het kolven niet kan omvallen of Ardo glazen flessen of Ardo flessen van polypropyleen om de moedermelk in op te vangen. De Ardo flesvoeding accessoires zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal en dus veilig te gebruiken. Op onze website vind je de actuele flesvoeding accessoires van Ardo.

 

Over Ardo

Ardo is een Zwitsers familiebedrijf dat in 1995 is opgericht en zich richt op de productie en verkoop van hoogwaardige medisch-technische producten. De productie is toegespitst op activiteiten in de neonatologie, kolftechniek en het moeder- en kindbereik. De producten van Ardo zijn onderworpen aan strenge kwalititeitsvoorschriften en de wet voor medische producten, hierdoor heeft Ardo veiligheid voor moeder en kind hoog in het vaandel. Op onze website vind je de actuele producten van Ardo. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Ardo Calypso Flessenhouder

    De Ardo Calypso Flessenhouder is een handige accessoire voor de Ardo Calypso borstkolf. De flessenhouder is makkelijk aan de borstkolf te bevestigen en zorgt ervoor dat de flesjes niet om kunnen vallen.
    12,50
1 Resultaten
Trustpilot