Zoogcompres

Een zoogcompres is aan absorberend schild dat het lekken van moedermelk kan onderdrukken of opvangen. Het geeft ook verlichting bij pijnlijke tepels. Niet elke moeder lekt melk en soms is het ook enkel nodig in de opstartfase. Maar wanneer je als moeder een zoogcompres nodig hebt, dan ben je bij Babypark in ieder geval aan het juiste adres. Niet alleen hebben we verschillende A-merken beschikbaar maar we leveren ze ook tegen de scherpste prijzen van Nederland dankzij onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment zoogcompressen

In het assortiment vind je verschillende type zoogcompressen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit wasbare zoogcompressen of wegwerpzoogcompressen. De wegwerpcompressen nemen vaak meer vocht op maar zijn ook iets dikker en zijn daardoor soms wel zichtbaar onder kleding. De wegwerpcompressen worden vaak per 30 of zelfs 60 stuks verpakt en de zoogcompressen die wasbaar zijn per 4 of 6. Het is namelijk altijd handig een setje te hebben wanneer de ander in de was zit natuurlijk. Bij Babypark hebben we verschillende zoogcompressen die wasbaar zijn waaronder zoogcompressen van de merken als Cache Coeur, Medela en Carriwell. Bekijk welk model het beste aansluit bij jouw wensen.

Online bestellen wasbare zoogcompressen

Bestel je voor 23:59 uur dan kunnen we dankzij onze ruime voorraden vaak nog dezelfde werkdag verzenden. De verzending is gratis voor bestellingen met een totale bestelwaarde van 20 euro. Door de aard van het artikel kunnen we om hygiënische redenen geen retourzendingen accepteren. In onze megastores vind je uiteraard ook de wasbare zoogcompressen en de wegwerpversies. Een overzicht van de megastores is terug te vinden op onze website. Daar vind je ook de openingstijden van elke megastore.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Lola & Lykke Bamboe Zoogkompressen

  De Lola & Lykke Bamboe Zoogkompressen biedt comfort en beschermt tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast verzorgt het bamboe zoogcompres het geïrriteerde gebied door de helende werking van katoen.
  15,-
 • Quick view

  Dr. Brown’s Wasbare Zoogcompressen 4 Stuks

  De Dr. Brown’s Wasbare Zoogcompressen 4 Stuks bieden comfort en beschermen tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast verzorgt het zoogcompres het geïrriteerde gebied door de helende werking van katoen.
  15,99
 • Quick view

  Carriwell Wasbare Zoogcompressen Katoen 6 Stuks

  De Carriwell Wasbare Zoogcompressen Katoen 6 Stuks biedt comfort en beschermt tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast verzorgt het zoogcompres het geïrriteerde gebied door de helende werking van katoen.

  Normale prijs: 11,99

  Special Price 9,95

 • Quick view

  Carriwell Wasbare Zoogcompressen Zijde Wit 6 Stuks

  De Carriwell Wasbare Zoogcompressen Zijde Wit 6 Stuks biedt comfort en beschermt tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast verzorgt het zoogcompres het geïrriteerde gebied door de helende werking van zijde.
  16,99
4 Resultaten
Trustpilot