Vingino shirtjes

Vingino shirtjes zien er heel leuk uit en voelen ook heel prettig aan voor je baby. De kwaliteit van Vingino shirtjes is heel goed. Vingino baby shirtjes blijven lang mooi. De meeste exemplaren zijn verkrijgbaar in de maten 56 tot en met 74. Kijk op deze pagina welke Vingino baby shirtjes wij momenteel in ons assortiment hebben!

Lees meer...

Combineer een Vingino shirtje met haaraccessoires

Met Vingino haaraccessoires maak je het outfit van je kleintje helemaal compleet. Soms is het mogelijk om een Vingino baby haarbandje met dezelfde motiefjes als een Vingino shirtje aan te schaffen. Ook een Vingino baby haarbandje is gemaakt van comfortabele, zachte stof.

Over Vingino

Vingino is een Nederlands label van coole, “streetwise” jeans en kleding voor kinderen van allerlei leeftijden. De kleertjes hebben een relaxte uitstraling en zijn beïnvloed door Italiaanse fashiontrends. Daarnaast hebben Vingino shirtjes en andere kleertjes vaak ook een vintage look. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Vingino. Meestal hebben wij ook rompertjes, jurkjes en broekjes van Vingino in ons assortiment. Alle Vingino kleertjes zijn erop gemaakt om lang gebruikt te worden. De kleertjes zijn meestal gemaakt van biologische stoffen. Bij het productieproces van Vingino shirtjes en andere kleertjes wordt rekening gehouden met het milieu. De kledingindustrie heeft een grote impact op het milieu en de medewerkers van Vingino willen die impact zo klein mogelijk maken. Ze hechten waarde aan het zo min mogelijk verspillen van energie en proberen ook gebruik te maken van gerecyclede materialen. Onze Vingino baby shirtjes zijn eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie. Ontvangen wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling, dan doen wij de Vingino baby shirtjes meestal meteen op de post. Jij krijgt deze dan vaak de volgende dag al thuisgestuurd. Dit is alleen mogelijk als wij de bestelde Vigino shirtjes direct uit voorraad kunnen leveren.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Vingino Judith T-Shirt Lange Mouwen Light Pink

  Het schattige Vingino Judith T-Shirt Lange Mouwen Light Pink is een handig basisshirt die niet in de garderobe mag ontbreken. Het T-Shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat heerlijk zacht aanvoelt.
  19,99
 • Quick view

  Vingino Judith T-Shirt Lange Mouwen Dark Blue

  Het schattige Vingino Judith T-Shirt Lange Mouwen Dark Blue is een handig basisshirt die niet in de garderobe mag ontbreken. Het T-Shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat heerlijk zacht aanvoelt.
  19,99
 • Quick view

  Vingino Joas T-Shirt Lange Mouwen Dark Blue

  Het stoere Vingino Joas T-Shirt Lange Mouwen Dark Blue is een handig basis T-hirt die niet in de garderobe mag ontbreken. Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat heerlijk zacht aanvoelt.
  19,99
 • Quick view

  Vingino Jay T-Shirt Lange Mouwen

  Het stoere Vingino Jay T-Shirt Lange Mouwen is een handig basis T-shirt die niet in de van je kindje garderobe mag ontbreken. Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat heerlijk zacht aanvoelt.
  19,99
4 Resultaten
Trustpilot