Babymoov NutriBaby

Wanneer je jouw keuken graag overzichtelijk houdt dan is de Babymoov Nutribaby een verstandige keuze want dit apparaat biedt 5 functies in 1: flessenverwarmer, sterilisator, stoomkoker, blender en ontdooifunctie. Een multifunctioneel apparaat dus waarmee tegelijkertijd gekookt en geblend kan worden. Met dit ene apparaat heb je dus een aantal andere producten niet meer nodig. Gebruik de Nutribaby van Babymoov ook om gezonde maaltijden voor jouw kindje klaar te maken. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en ook eenvoudig te bestellen uit onze webshop. Aangezien we op het gehele assortiment onze laagsteprijsgarantie bieden, betaal je nooit teveel. Zou je het binnen twee weken na aanschaf toch nog ergens goedkoper vinden dan betalen we het verschil terug.

Lees meer...

Babymoov NutriBaby met recepten app

Aan de linkerkant van het apparaat heb je 1500ml voor het koken en aan de rechterkant 700ml voor het blenden. De blender biedt 3 snelheden. De Babymoov is voorzien van een tijdklok en automatische uitschakeling en visueel- en geluidsalarm. Je kunt vanaf de centrale console kiezen uit 10 aangepaste programma’s. Inspiratie nodig voor het koken? Gebruik dan de app "Cuisine de Bébé": met meer dan 100 gevarieerde recepten en adviezen, zoekopdrachten per leeftijd en per voeding. Dus experimenteer er gerust op los, na gebruik is het de Nutribaby van Babymoov in ieder geval weer eenvoudig schoon te maken.

Bestellen Babymoov NutriBaby

Voor de beste prijs bestel je de NutriBaby via Babypark want naast de laagsteprijsgarantie betaal je ook geen verzendkosten voor de NutriBaby. Voor het beste advies kun je ook terecht bij ons. Wil je een van onze deskundige verkoopspecialisten spreken, kom dan eens naar een van onze megastores in Nederland. Daar vind je niet alleen duizenden vierkante meters showroom maar dus ook onze productspecialisten die jou van goed advies kunnen voorzien. Voor openingstijden en adresgegevens van een megastore in jouw regio, raadpleeg je onze website.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Babymoov Nutribaby+ Loft White Set

  De Babymoov Nutribaby+ Loft White Set wordt geleverd met een Babymoov Nutribaby+, 3 babybols met deksels en 2 siliconen lepeltjes. Perfect voor het bereiden van gezonde en verse maaltijden voor je kindje.
  179,90
 • Quick view

  Babymoov Nutribaby One Keukenmachine

  Met de Babymoov Nutribaby One Keukenmachine is het mogelijk om verschillende gezonde en gevarieerde babymaaltijden in één keer te bereiden. De handige keukenmachine is compact en past in iedere keuken.

  109,90

  87,90

 • Quick view

  Babymoov Nutribaby+

  De Babymoov Nutribaby+ is een praktische hulpmiddel bij het bereiden van een gezonde maaltijd voor je kindje. Het apparaat heeft bijzonder veel functies en is eenvoudig schoon te maken na gebruik.

  Normale prijs: 154,90

  Special Price 149,-

 • Quick view

  Babymoov Nutribaby+ XL

  Met de Babymoov Nutribaby+ XL is het mogelijk tot wel 14 gezonde en gevarieerde babymaaltijden in één keer te bereiden. Het handige apparaat heeft bijzonder veel opties en is eenvoudig schoon te maken.

  189,90

  179,-

4 Resultaten
Trustpilot