Laessig badcapes

Laessig heeft de meest stijlvolle badcapes voor jou kindje. Dus als je op zoek bent naar een stijlvolle en comfortabele badcape dan zit je bij het merk Laessig goed. Bekijk het hele aanbod van Laessig online op onze website en vind wat bij jou kindje past.

Lees meer...

Comfort van de Laessig badcapes

Comfort is iets wat erg belangrijk is voor je kindje. De badcape van Laessig biedt dan ook de juiste comfort wanneer je kindje in de Laessig badcape ligt. De Laessig badcape voelt zacht en warm aan op de huid van je kindje dit is erg fijn. Met de Laessig badcape houd je je kindje lekker warm na het badderen. Door de capuchon aan de Laessig badcape blijven de oortjes en het hoofdje van je kindje ook goed warm. Zo hoef je je geen zorgen te maken over dat je kindje het koud krijgt.

 

Kwaliteit van de Laessig badcapes

De kwaliteit van de Laessig badcape is erg goed, dit kom door de hoogwaardige materialen die gebruikt worden voor de Laessig badcapes. Ook kun je het badcapeje meenemen naar het zwembad of het strand dit is ideaal. Je kunt de Laessig badcape overigens gewoon wassen in de wasmachine op 30 graden. Ook zijn de Laessig badcapejes erg leuk om cadeau te geven aan iemand, bijvoorbeeld als kraamcadeau of voor een verjaardag. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...

3 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Badcape

  De Laessig Badcape is ideaal als je kindje net uit bad komt. De badcape voelt heerlijk zacht aan en kan je na het badderen om je kindje heen wikkelen zodat het lekker warm blijft.
  15,95
 • Quick view

  Laessig Poncho

  De Laessig Poncho houdt de warmte van je kindje vast en absorbeert gemakkelijk vocht. De stijlvolle poncho is ideaal voor na het badderen of als je een dag naar het strand gaat met je kindje.
  24,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Zebra Hydrofiel Badcape

  De Bebe-Jou Fabulous Zebra Hydrofiel Badcape is ideaal als je kindje net uit bad komt. De badcape voelt heerlijk zacht aan en kan je na het badderen om je kindje heen wikkelen zodat het lekker warm blijft.
  19,99
3 Resultaten