DotBaby opstapjes

 

Met een DotBaby opstapje kan je kindje gemakkelijker overal bij. Zelf tanden poetsen of handjes wassen gaat zo een stuk beter. Veel DotBaby opstapjes zijn opstapje, toilettrainer en potje inéén. Onze DotBaby opstapjes zijn meestal wit in combinatie met een andere kleur. Voor deze andere kleur zijn een aantal verschillende opties verkrijgbaar.

Lees meer...

DotBaby opstapje, toilettrainer en potje inéén

Het handige van een DotBaby opstapje dat ook over een toilettrainer en een potje beschikt, is dat je meteen alles compleet hebt. In het opstapje zit een potje met een uitneembaar binnenpotje. Het is handig om het binnenpotje eruit te halen om deze te legen of schoon te maken. In het opstapje zit ook een toilettrainer. Dat is een extra toiletbril die je op de wc-bril legt, zodat deze niet te groot is voor je kindje. De toilettrainer is in principe geschikt voor alle standaard toiletten. Bovengenoemde DotBaby opstapjes kunnen meestal een maximaal gewicht van 40 kg aan. De hendel aan dit opstapje van DotBaby is een hendel en een ruggensteun inéén.

Over DotBaby

Onze producten van DotBaby stimuleren en helpen je kindje om snel zindelijk te worden. Denk bijvoorbeeld aan verkleinde DotBaby toiletbrillen of handige potjes met uitneembare binnenpot. Veel DotBaby potjes zijn vrij hoog, zodat je kindje hier gemakkelijk op zit. Bovendien zijn er antislipelementen aangebracht. Het is de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van Dotbaby te bekijken. DotBaby opstapjes en andere DotBaby producten zijn online te bestellen via Babypark.nl. Bij ons profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Bestel vandaag nog een DotBaby opstapje en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice. Wij bezorgen het opstapje van DotBaby zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    DotBaby Dot Pot

    Wordt het tijd dat je kind snel zindelijk wordt? Dan is de 3-in-1 dot pot onmisbaar, bestaande uit een potje, toilettrainer en opstapje.
    45,-
1 Resultaten
Trustpilot