2 Resultaten
2 Resultaten

Briljant Baby washandjes

 

Een washandje is erg handig om je baby of kindje ermee te wassen tijdens het douchen of badderen. Ook is een washandje te gebruiken wanneer je kindje vieze handjes heeft of een vieze mond. Doordat de huid van baby’s en kleine kinderen nog erg gevoelig is kan je het beste een hydrofiele washand gebruiken. Babypark heeft een ruime keuze aan (hydrofiele) washandjes.

 

Diverse Briljant Baby washandjes

De Briljant Baby washandjes voelen zachter aan dan een normale washand doordat ze gemaakt zijn van 100% hydrofiel katoen. Verder zijn de Briljant Baby washandjes wasbaar in de wasmachine op 30°C. Briljant Baby washandjes zijn er in hippe dessins, zoals stippen, kruisjes en hartjes. Ook zijn er Briljant Baby washandjes verkrijgbaar in effen kleuren en met bekende kinderfiguren zoals Nijntje en Woezel en Pip.

 

Over Briljant Baby

Briljant Baby is een merk dat vooral gespecialiseerd is in bedtextiel voor baby’s en kinderen. Naast bedtextiel ontwerpt en produceert Briljant Baby ook accessoires voor de baby- en kinderkamer en voor onderweg zoals autostoelhoesjes. Bij Babypark zijn er verschillende producten van Briljant Baby te verkrijgen, zoals Briljant Baby slaapzakken, Briljant Baby knuffeldoekjes en Briljant Baby omslagdoeken. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.