Laessig washandjes

Laessig heeft heerlijke washandjes om je kindje mee te wassen of drogen. De Laessig washandjes kunnen dus zeker niet missen in de kast van je kindje. Bekijk alle washandjes van Laessig gemakkelijk op onze website en vind wat bij jou kindje past. De super zachte washandjes in mooie kleuren komen altijd van pas!

Lees meer...

Praktische Laessig washandjes

Je kunt je kindje wassen of afdrogen met het washandje van Laessig. Het washandje neemt makkelijk vocht op en is snel weer droog. Het washandje van Laessig voelt heerlijk zacht en comfortabel aan op de huid van je kindje. Dit is dan ook erg belangrijk omdat de huid van baby's nog zeer gevoelig is.

Kwaliteit van de Laessig washandjes

Dankzij de fijne materialen waarvan de Laessig washandjes gemaakt zijn is de kwaliteit van de washandjes zeer goed. De Laessig washandjes worden per 3 stuks geleverd. De Laessig washandjes zijn dan ook te verkrijgen in verschillende lichte kleuren en hebben een stijlvolle uitstraling. Doordat de washandjes van Laessig een stijlvolle uitstraling hebben is het ook erg leuk om de washandjes van Laessig cadeau te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeau.

Lees minder...

2 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Washandje 3 Stuks

  De Laessig Washandje 3 Stuks zijn handig om je kindje in bad te wassen of aan de wastafel. De washandjes worden geleverd per 3 stuks en voelen heerlijk zacht aan op de huid van je kindje.
  8,95
 • Quick view

  Laessig Washand 3 Stuks

  De Laessig Washand 3 Stuks zijn handig om je kindje in bad te wassen of aan de wastafel. De washandjes worden geleverd per 3 stuks en voelen heerlijk zacht aan op de huid van je kindje.
  8,95
2 Resultaten