Liewood washandjes

Ben je op zoek naar vrolijke washandjes voor je kindje? Dan is het merk Liewood perfect! Het merk Liewood heeft vrolijke en kleurrijke washandjes voor jouw kindje. Je kunt het hele aanbod van Liewood gemakkelijk bekijken op Babypark.nl maar uiteraard ben je ook van harte welkom in onze megastores. Bekijk de afbeeldingen en lees de productbescchrijvingen om meer te weten te komen over Liewood washandjes.

Lees meer...

Vrolijke Liewood washandjes

Met de washandjes van Liewood kun je je kindje heerlijk wassen of drogen na het badderen. De washandjes van Liewood voelen erg zacht en comfortabel aan op de huid van je kindje. Dit is extra fijn omdat de huid van je kindje nog gevoelig is. De Liewood washandjes hebben een vrolijke uitstraling en zijn gevormd als diertje. Dit maakt afdrogen en wassen natuurlijk extra leuk voor je kindje, zeker wanneer je kindje wat ouder wordt.

Eigenschappen van het Liewood washandje

Door het juiste materiaal is de kwaliteit van de Liewood washandjes erg goed. De Liewood washandjes worden per 3 stuks geleverd. Door het handige lusje aan het Liewood washandje kun je het Liewood washandje gemakkelijk ophangen om te drogen of om snel bij de hand te hebben. Ook zijn de Liewood washandjes erg leuk om cadeau te geven aan iemand omdat de Liewood washandjes een vrolijke uitstraling hebben. Je kunt de Liewood washandjes overigens gewoon wassen in de wasmachine op 40 graden. Bestel vandaag nog jouw favoriete Liewood washandjes online!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Liewood Sylvester Washand Dino Mix 3 Stuks

  Met de Liewood Sylvester Washand Dino Mix 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Deze stoere washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.
  33,-
 • Quick view

  Liewood Sylvester Washand Girlie 3 Stuks

  Met de Liewood Sylvester Washand Girlie 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.

  33,-

  27,-

2 Resultaten