Little Dutch washandjes

Little Dutch heeft erg leuke washandjes met een vrolijke uitstraling voor je kindje. Je kunt het hele aanbod van Little Dutch gemakkelijk bekijken op Babypark.nl. Zo vind je snel artikelen die bij jouw stijl passen. De artikelen van Little Dutch zijn perfect met elkaar te combineren. De washandjes matchen bijvoorbeeld perfect bij de badcapes van dit merk. Zo kun je je kindje helemaal in Little Dutch stijl badderen.

Lees meer...

Design van de Little Dutch washandjes

De Little Dutch washandjes hebben een vrolijke uitstraling. De Little Dutch washandjes hebben mooie lichte kleuren of een leuk printje. De Little Dutch washandjes zijn dan ook te verkrijgen in verschillende kleuren en prints. Door deze ruime keus kun je gemakkelijk de perfecte washand vinden die bij je kindje past. Ook na veelvuldig wassen blijven de kleuren van de washandjes mooi.

Handigheid van de Little Dutch washandjes

Met de washandjes van Little Dutch kun je je kindje gemakkelijk wassen of afdrogen. De Little Dutch washandjes nemen gemakkelijk vocht op en drogen snel weer op. Ook voelen de washandjes van Little Dutch heerlijk zacht en comfortabel aan op de huid van je kindje. Dit is extra fijn omdat de huid van je kindje nog zeer gevoelig is. Ook zijn de Little Dutch washandjes erg leuk om cadeau te geven aan iemand, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Bestel jouw favoiete washandjes vandaag nog online en profiteer van snelle verzending.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Sunrise Washandje 3 Stuks

  Met het stijlvolle Little Dutch Sunrise Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het vrolijke washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Washand 3 Stuks

  Met de Little Dutch Pure Washand 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Washandje 3 Stuks

  Met het stijlvolle Little Dutch Little Goose Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het vrolijke washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Washand 3 Stuks

  Met de Little Dutch Ocean Washand 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Washandje 3 Stuks

  Met het stijlvolle Little Dutch Wild Flowers Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het vrolijke washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid.
  7,95
5 Resultaten