Waskussenhoezen KidsDepot

 

Vul jouw waskussen aan met een mooi waskussenhoes van KidsDepot. Elk waskussenhoes van KidsDepot ziet er heel stijlvol uit. Op deze pagina zie je alle Kidsdepot waskussenhoezen uit ons assortiment. Deze zijn stuk voor stuk gemaakt van materialen die fijn aanvoelen voor je kindje. Zonder hoes kan een waskussen een beetje koud aanvoelen, maar mét hoes heel comfortabel.

Lees meer...

 

Over KidsDepot

KidsDepot is een hip merk van accessoires voor de baby- en kinderkamer. Alle producten van KidsDepot zien er heel stijlvol uit. Behalve een waskussenhoes zou je nog meer producten van dit merk kunnen aanschaffen, zodat alles mooi bij elkaar past. Bekijk ook eens ons complete assortiment van KidsDepot op onze webshop.

 

Online bestellen

Kidsdepot waskussenhoezen bestel je heel eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis, op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    KidsDepot Waskussenhoes Wieber White

    Een KidsDepot waskussenhoes van de serie Wieber, waarop je jouw kindje kunt verschonen of aankleden. De hoes is geschikt voor elk standaard waskussen, en is uitwasbaar in de wasmachine. Het waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt geleverd zonder waskussen, deze dien je er los bij te bestellen!
    24,95
1 Resultaten