Badeend

De badeend is uitgegroeid tot een icoon. Het eenvoudige ontwerp en onschuldige imago slaan al decennia lang aan. De badeend werd in 2013 zelfs opgenomen in de Amerikaans National Toy Hall of Fame en kent vele verschillende exemplaren. De badeend inspireert ook kunstenaars. Florentijn Hofman stelt sinds 2007 sterk vergrote badeenden meter tentoon in havens over de hele wereld. Zijn opblaas eend reikt hoogtes van 5 tot 26 meter. Bij Babypark hebben we ook badeendjes in verschillende soorten en maten maar deze eendjes passen uiteraard altijd in bad. Je vindt ze voor de scherpste prijzen in ons assortiment.

Lees meer...

Badeend baby assortiment

Of je nu een knalgeel eendje wilt, of een in het wit met gekleurde stippen; bij Babypark kun je uit verschillende uitvoeringen kiezen. Zo hebben we eendjes van Oil & Carol die door hun kleurvarianten in elk type badkamer een passend thuis vinden. Zo vormt het speelgoed ook meteen een decoratiestuk. Door het zachte natuurlijke rubber kan jouw kindje er ook in bijten om de pijn van doorkomende tandjes te verzachten. Naast de eendjes van dit merk hebben we ook eendjes van andere merken zoals eendjes met kroontje van BamBam. Bekijk ze allemaal en kies het eendje dat het beste bij jouw badkamer past. Naast de badeendjes hebben we ook een opblaas eend dat dienst doet als veiligheidsbadje voor je baby. Je kunt het in het grote bad plaatsen voor een mooie tussenstap tussen een badzitje en zonder hulpmiddelen badderen.

Koop er eentje via de webshop of megastore

Is de keuze op een badeend voor je baby gevallen dan haal je het snel in huis door nog voor 20:00 uur jouw bestelling te plaatsen. In dat geval kunnen we het namelijk nog dezelfde werkdag verzenden. Bestellingen vanaf 20 euro verzenden we gratis. Je kunt natuurlijk ook altijd even langs komen bij een van onze uitgebreide megastores. De adresgegevens vind je op onze website.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Oli & Carol Flo The Floatie Badeendje Yellow

  Met dit Oli & Carol Flo The Floatie Badeendje Yellow kan je kindje heerlijk spelen in bad! Naast badspeeltje kan het eendje ook gebruikt worden als bijtspeeltje. Het eendje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber.
  14,95
 • Quick view

  Hevea Kawan Rubberen Eend Mini Choco Latte

  Met de Hevea Kawan Rubberen Eend Mini Choco Latte beleeft je kindje urenlang speelplezier! Gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is niet voorzien van een gaatje aan de onderkant ter voorkoming van schimmelvorming.
  16,-
 • Quick view

  Oli & Carol Flo The Floatie Badeendje Mint

  Met dit Oli & Carol Flo The Floatie Badeendje Mint kan je kindje heerlijk spelen in bad! Naast badspeeltje kan het eendje ook gebruikt worden als bijtspeeltje. Het eendje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber.
  14,95
 • Quick view

  Oli & Carol Flo The Floatie Badeendje Red

  Met dit Oli & Carol Flo The Floatie Badeendje Red kan je kindje heerlijk spelen in bad! Naast badspeeltje kan het eendje ook gebruikt worden als bijtspeeltje. Het eendje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber.
  14,95
 • Quick view

  Oli & Carol Flo The Floatie Badeendje Navy

  Met dit Oli & Carol Flo The Floatie Badeendje Navy kan je kindje heerlijk spelen in bad! Daarnaast is het ook een leuke decoratie voor op de baby- of kinderkamer. Het eendje is gemaakt van natuurlijk rubber.
  14,95
 • Quick view

  Hevea Kawan Rubberen Eend Mini Sandy Nude

  Met de Hevea Kawan Rubberen Eend Mini Sandy Nude beleeft je kindje urenlang speelplezier! Gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is niet voorzien van een gaatje aan de onderkant ter voorkoming van schimmelvorming.
  16,-
 • Quick view

  BamBam Blue Rubber Duck With Crown

  De BamBam Blue Rubber Duck With Crownbad is gemaakt van rubber, dus geheel van natuurlijk materiaal. Dit schattige badeendje is veilig om mee te spelen in het water en zorgt voor veel speelplezier voor je kindje.

  9,50

  9,49

 • Quick view

  BamBam Pink Rubber Duck With Crown

  De BamBam Pink Rubber Duck With Crown is een schattig rubberen badeendje met zilveren kroontje van het merk BamBam. Leuk voor je kindje om mee in bad te spelen.

  9,50

  5,80

 • Quick view

  Bambam Rubber Duck Deluxe Ivoor

  Bambam badeend gemaakt van rubber, dus geheel van natuurlijk materiaal. Dit badeendje is veilig om mee te spelen in het water.

  9,50

  8,95

 • Quick view

  Munchkin White Hot™ Opblaasbaar Veiligheidsbadje

  Dit Munchkin White Hot™ Opblaasbaar Veiligheidsbadje is ideaal wanneer je kindje te groot is geworden voor een babybadje. De White Hot™ technologie waarschuwt je wanneer het water te warm is om in te badderen.

  25,95

  20,76

 • Quick view

  Hevea Kawan Rubberen Eend Mini

  Met de Hevea Kawan Rubberen Eend Mini beleeft je kindje urenlang speelplezier! Gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is niet voorzien van een gaatje aan de onderkant ter voorkoming van schimmelvorming.
  16,-
 • Quick view

  Hevea Kawan Rubberen Eend

  Met de Hevea Kawan Rubberen Eend beleeft je kindje urenlang speelplezier! Gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is niet voorzien van een gaatje aan de onderkant ter voorkoming van schimmelvorming.

  27,-

  22,-

 • Quick view

  Hevea Kawan Rubberen Eend Bijtring

  De Hevea Kawan Rubberen Eend Bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en verlicht de pijn bij doorkomende tandjes. De bijtring heeft een ergonomisch design zodat zelfs de allerkleinsten het kunnen vastpakken.
  18,-
13 Resultaten
Trustpilot