Zwemzitje

Als ouder heb je vaak handen te kort. Helemaal wanneer je je kindje in bad doet, is een extra stel handen prettig om het vast te houden tijdens het wassen of spelen. Je wilt uiteraard voorkomen dat het uitglijdt in bad. Een badzitje biedt hiervoor de ideale oplossing. Bij Babypark hebben we zwemzitjes van alle gerenommeerde merken en door onze laagsteprijsgarantie betaal je er ook nooit teveel voor. Bekijk ons assortiment en kies het zwemzitje voor je baby dat het beste aansluit bij je wensen.

Lees meer...

Assortiment baby zwemzitje

De badzitjes waarin je kindje ligt, zijn vaak al te gebruiken vanaf de geboorte. Ze voorkomen dat je kindje in bad uit kan glijden en zorgen ervoor dat jij je handen vrij hebt. Daarnaast kun je ook een gezondere lichaamshouding aannemen omdat je niet steeds voorover gebukt zit. Sommige merken van baden hebben hun eigen stoeltjes die op eenvoudige wijze in het badje zijn te bevestigen. Vaak zijn ze echter ook met andere badjes te gebruiken omdat het zwemzitje voorzien is van zuignappen. Bij Babypark hebben we ook een zwemzitje voor de iets oudere kindjes vanaf ongeveer zeven maanden. Zij kunnen rechterop zitten waarbij een beugel aan de voorzijde ervoor zorgt dat ze niet uit het zitje kunnen glijden. Op deze beugel hebben sommige merken ook speelattributen bevestigd of een waterspuitje. Op die manier heeft je kindje altijd iets binnen handbereik om mee te spelen.

Baby zwemzitje bestellen

Heb je je ideale zwemzitje voor je baby gezien in onze webshop? Bestel dan eenvoudig online. Doe je dat voor 20:00 uur dan wordt het nog dezelfde werkdag verzonden. Bestellingen met een totale bestelwaarde vanaf 20 euro verzenden we gratis. Je bent uiteraard ook altijd welkom in een van onze megastores.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Swim Essentials Zeesterren Swim Seat Beige 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Zeesterren Swim Seat Beige 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.
  24,95
 • Quick view

  Swim Essentials Leopard Swim Seat Old Pink 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Leopard Swim Seat Old Pink 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.
  24,95
 • Quick view

  Swim Essentials Swim Seat Yellow 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Swim Seat Yellow 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.
  19,95
 • Quick view

  Swim Essentials Flamingo Zwemband Rose Gold 36+ Mnd

  Met de stijlvolle Swim Essentials Flamingo Zwemband Rose Gold 36+ Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De band heeft een ruime opening zodat je kindje er makkelijk in kan.

  9,95

  7,95

 • Quick view

  Swimtrainer Classic Oranje 15-30 kg

  Met de Swimtrainer Classic Oranje 15-30 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.

  19,99

  19,11

 • Quick view

  Swimtrainer Classic Rood 6-18 kg

  Met de Swimtrainer Classic Rood 6-18 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.

  19,99

  16,99

 • Quick view

  Swimtrainer Classic Geel 20-36 kg

  Met de Swimtrainer Classic Geel 20-36 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.
  19,99
 • Quick view

  Swim Essentials Circus Swim Seat Yellow 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Circus Swim Seat Yellow 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.

  24,95

  24,-

 • Quick view

  Swim Essentials Swim Seat Pink 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Swim Seat Pink 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.
  19,95
 • Quick view

  HydroKids Swim Seat 0-1 Jr

  Met de HydroKids Swim Seat kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.

  22,95

  18,66

10 Resultaten
Trustpilot