Veilig zwemmen met de Swimtrainer classic

Indien je op zoek bent naar een zwemhulp voor je kind dan is de Swimtrainer classic zeker het overwegen waard. Deze bekende zwemhulp zorgt voor een natuurlijke zwemhouding en vormt de ideale transitie van zwemmen met naar zwemmen zonder hulpmiddelen. Bij Babypark hebben we de classic swimtrainer in verschillende varianten beschikbaar; uiteenlopend van 6 kg tot 36 kg draaggewicht. Door onze laagsteprijsgarantie kun je jouw Swimtrainer classic kopen tegen de scherpste prijzen van Nederland.

Lees meer...

Uitvoeringen van de classic swimtrainer

De Swimtrainer classic voldoet aan de benodigde veiligheidseisen. Door de veiligheidsgordel met clipsluiting blijft je kindje veilig in de zwemband bevestigd. Zo kan het niet omkantelen of er onder uit zakken. De Swimtrainer classic is erg gebruiksvriendelijk en door het compacte formaat en lichte gewicht neem je het eenvoudig mee. Met de swimtrainer houd jij ook je handen vrij waardoor je niet snel last krijgt van je armen. Zo heb je ook mee bewegingsvrijheid om met je kindje te spelen in het water.

Swimtrainer classic kopen

Kies de Swimtrainer classic die bij de leeftijdscategorie van je kind past en bestel vandaag nog. Doe je dat namelijk voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Je kunt er los nog een bijbehorende handpomp bij bestellen. Is de totale bestelwaarde 20 euro of meer dan betaal je geen verzendkosten. Je kunt de Swimtrainers ook komen bewonderen in een van onze megastores. Bekijk de website voor de adresgegevens van een megastore in jouw regio. In elk van onze megastores staat ook een team van productspecialisten klaar die je kan voorzien van advies.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Swimtrainer Classic Rood 6-18 kg

  Met de Swimtrainer Classic Rood 6-18 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.

  19,99

  17,56

 • Quick view

  Swimtrainer Classic Geel 20-36 kg

  Met de Swimtrainer Classic Geel 20-36 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.

  19,99

  17,95

 • Quick view

  Swimtrainer Classic Oranje 15-30 kg

  Met de Swimtrainer Classic Oranje 15-30 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.

  19,99

  19,95

3 Resultaten
Trustpilot