Bedhek boxspring

De overstap van een ledikant naar een echt bed kan even wennen zijn voor jouw kindje. Het kan daarom ook nog wel voor komen dat hij of zij onbedoeld uit bed rolt. Om dat tegen te gaan kun je een bedhek voor de boxspring aanschaffen. Bij Babypark vind je dergelijke bedhekjes voor de boxspring in verschillende uitvoeringen. Allemaal van A-merken en allemaal met onze laagsteprijsgarantie. Je bestelt ze eenvoudig via onze webshop.

Lees meer...

Assortiment bedhek voor boxspring

Bij Babypark vind je bedhekjes in verschillende kleuren en vormen. Je schuift het bedhekje tussen de lattenbodem en de boxspring en zo blijft het op z’n plaatst. Jouw kindje zal zich zekerder voelen in het bed want naast het beschermen tegen een val uit bed, geeft het hekje ook wat meer geborgenheid. Zo wordt de overstap van ledikant naar gewoon bed ook een stukje kleiner. We hebben hekjes van metaal, hout of aluminium bedekt met een afneembare wasbare stof. Die laatste versie beschikt zelfs over een ingebouwd nachtlampje dat vanzelf uitgaat na 30 minuten. Het is geschikt voor kinderen van 18 maanden tot 5 jaar en wordt geleverd met reistas zodat het eenvoudig mee te nemen is naar een logeerpartij. Zo weet je zeker dat hij of zij ook daar niet uit het bed zal vallen. Het lichtje geeft jouw kindje ook een prettig gevoel wanneer het tijd wordt om in een vreemde omgeving naar bed te gaan.

Bedhekje boxspring bestellen

Geef jouw kindje ook meer zekerheid en geef jezelf meer gemoedsrust door het plaatsen van een bedhek voor de boxspring. Het is eenvoudig te monteren en ook eenvoudig te bestellen vanuit onze webshop. Bestellingen geplaatst voor 20:00 uur worden dezelfde dag nog verstuurd (mits op voorraad). Is het bedhekje of de totale bestelwaarde 20 euro or meer dan rekenen we geen bezorgkosten. Wil je de collectie met eigen ogen komen bekijken dan kan dat in een van onze 10 megastores.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Yrda Bedhek Trombone Zwart Uitschuifbaar

  Het Yrda Bedhek Trombone Zwart Uitschuifbaar is uitschuifbaar en voorkomt dat je kleintje uit bed valt. Het zorgt dus voor extra veiligheid! Het bedhek heeft drie spijlen en is op elk bed te monteren.

  39,95

  38,99

 • Quick view

  Yrda Bedhek Trombone Wit Uitschuifbaar

  Het Yrda Bedhek Trombone Wit Uitschuifbaar is uitschuifbaar en voorkomt dat je kleintje uit bed valt. Het zorgt dus voor extra veiligheid! Het bedhek heeft drie spijlen en is eenvoudig op elk bed te monteren.

  39,95

  36,95

2 Resultaten
Trustpilot