Een Taftan klamboe voor je kindje kopen

 

Veilig en beschermend
In de zomer is een goede klamboe onmisbaar in de kamer van je kleintje. Babypark heeft daarom verschillende Taftan klamboes in het online assortiment. Een Taftan klamboe beschermt je kindje tegen vervelende insecten. Zo kan je kindje veilig slapen in zijn of haar bedje. Goed slapen is immers heel belangrijk voor je baby. De klamboes van Taftan zijn niet alleen functioneel, maar staan ook heel mooi in de kinderkamer. Ze zijn namelijk voorzien van borduursels en diverse figuurtjes.

Lees meer...

 

Kleurrijk en stijlvol
De stijlvolle klamboes van Taftan kun je goed vastmaken aan het bedje van je kind. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies voor een felle kleur of voor eenvoudig wit. Er is altijd wel een kleur die bij je kinderkamer past. Kijk voor het kopen bij de productinformatie voor de afmetingen en voor welk type bedje de klamboe geschikt is. Ben je op zoek naar een aanbieding voor een klamboe van Taftan, dan kun je die hier ook regelmatig vinden.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Taftan Haakwerk Bloemen Klamboe

  De Taftan Haakwerk Bloemen Klamboe is de perfecte decoratie voor de kinderkamer en biedt goede bescherming tegen muggen. De klamboe is voorzien van gehaakte bloemen en kan eenvoudig opgehangen worden.
  67,50
 • Quick view

  Taftan Hartjes Klamboe

  Deze Taftan Hartjes Klamboe is de perfecte decoratie voor de baby- of kinderkamer en biedt goede bescherming tegen muggen. De klamboe is voorzien van geborduurde hartjes en kan eenvoudig opgehangen worden.
  99,-
 • Quick view

  Taftan Beads Flowers Klamboe

  Deze Taftan Beads Flowers Klamboe is de perfecte decoratie voor de baby- of kinderkamer en biedt goede bescherming tegen muggen. De klamboe is voorzien van geborduurde bloemen, satijnen band en pailletjes.
  74,99
 • Quick view

  Taftan Haakwerk Huisje / Boompje Klamboe Groen

  Deze Taftan Haakwerk Huisje / Boompje Klamboe Groen is de perfecte decoratie voor de baby- of kinderkamer en biedt goede bescherming tegen muggen. De klamboe is voorzien van gevelhuisjes en bomen.

  90,-

  67,50

 • Quick view

  Taftan Haakwerk Klamboe Wit

  Deze prachtige Taftan Haakwerk Klamboe Wit geeft de baby- of kinderkamer een romantische uitstraling. Hang de klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan spelen, knutselen of lezen.

  149,60

  136,-

5 Resultaten