Een Taftan klamboe voor je kindje kopen

 

Veilig en beschermend
In de zomer is een goede klamboe onmisbaar in de kamer van je kleintje. Babypark heeft daarom verschillende Taftan klamboes in het online assortiment. Een Taftan klamboe beschermt je kindje tegen vervelende insecten. Zo kan je kindje veilig slapen in zijn of haar bedje. Goed slapen is immers heel belangrijk voor je baby. De klamboes van Taftan zijn niet alleen functioneel, maar staan ook heel mooi in de kinderkamer. Ze zijn namelijk voorzien van borduursels en diverse figuurtjes.

Lees meer...

 

Kleurrijk en stijlvol
De stijlvolle klamboes van Taftan kun je goed vastmaken aan het bedje van je kind. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies voor een felle kleur of voor eenvoudig wit. Er is altijd wel een kleur die bij je kinderkamer past. Kijk voor het kopen bij de productinformatie voor de afmetingen en voor welk type bedje de klamboe geschikt is. Ben je op zoek naar een aanbieding voor een klamboe van Taftan, dan kun je die hier ook regelmatig vinden.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Taftan Hello World Klamboe

    De Taftan Hello World Klamboe hang je gemakkelijk boven het wiegje van je kindje. De sluier van Taftan is voorzien van een stijlvol ontwerp en zorgt voor een romantische uitstraling op de baby- of kinderkamer.
    79,-
1 Resultaten
Trustpilot