Hoeslakens & moltons

Met een molton gaat je matras langer mee. Wij adviseren je dan ook om voor je matras een molton te kopen. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod moltons, hoeslakens en aanverwante producten. Een hoeslaken trek je over de molton heen. Wij verkopen moltons en hoeslakens voor wiegen, ledikanten en junior- en tienerbedden.

Lees meer...

Verschillende soorten moltons

De meeste moltons zijn gemaakt van katoen dat veel vocht opneemt. Hierdoor wordt het matras niet zomaar nat. Verder kun je ook een moltonzeil gebruiken om het matras te beschermen. Een moltonzeil leg je op het matras.

Aerosleep hoeslakens

Wij verkopen ook Aerosleep hoeslakens. Deze hoeslakens zijn gemaakt van stof met een luchtdoorlatende 3D honingraatstructuur. Hierdoor kan je kindje vrij ademen, ook wanneer je kindje op zijn buik slaapt. Een Aerosleep hoeslaken geeft je kindje maximaal comfort en veiligheid.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Meyco Jersey Hoeslaken 75 x 95 cm

  Het Meyco Jersey Hoeslaken 75 x 95 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar box ligt. Het hoeslaken van Meyco is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en sluit perfect aan.
 • Quick view

  Jollein Hoeslaken Jersey 75 x 95 cm

  Dit Jollein Hoeslaken Jersey 75 x 95 cm zorgt voor comfortabele speeluurtjes voor je kindje in de box. Het hoeslaken is gemaakt van zachte stoffen en is in de zomer minder warm. Geschikt voor om een boxmatras.
  5,50
 • Quick view

  Briljant Baby Badstof Hoeslaken 75 x 95 cm

  Het zachte Briljant Baby Badstof Hoeslaken 75 x 95 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in de wieg ligt. Het hoeslaken is gemaakt van ademend en zacht materiaal dat veel vocht opneemt.
  7,95
 • Quick view

  Briljant Baby Badstof Hoeslaken 75 x 95 cm Antraciet

  Het Briljant Baby Badstof Hoeslaken 75 x 95 cm Antraciet zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in de box ligt. Het hoeslaken is gemaakt van ademend en zacht materiaal dat veel vocht opneemt.
  7,95
 • Quick view

  Jollein Hoeslaken Katoen Soft Grey

  Het Jollein Hoeslaken Katoen Soft Grey is een stijlvol hoeslaken. Gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Daarnaast beschikt het hoeslaken over een elastieken rand.

  6,99

  5,50

 • Quick view

  Jollein Jersey Hoeslaken 75 x 95 Cm

  Het Jollein Jersey Hoeslaken 75 x 95 Cm is een ideale hoeslaken. Dankzij de elastieken rand heeft dit hoeslaken een perfecte pasvorm. Gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.

  5,50

  4,95

6 Resultaten